*** Kedves Vásárlóink! Telefonon keresztül is vásárolhatnak. A SAJÁT raktárban felirattal ellátott, 11 óráig leadott rendeléseket másnapra (munkanap) kiszállítjuk GLS futárszolgálattal. Jó vásárlást kívánunk! RIO- Team ***

Water Flosser Szájzuhany és fogköztisztító/ 3 program 2 fejjel, 1700 pulzálással percenként

Water Flosser Szájzuhany és fogköztisztító/ 3 program 2 fejjel, 1700 pulzálással percenként
Water Flosser Szájzuhany és fogköztisztító/ 3 program 2 fejjel, 1700 pulzálással percenként Water Flosser Szájzuhany és fogköztisztító/ 3 program 2 fejjel, 1700 pulzálással percenként Water Flosser Szájzuhany és fogköztisztító/ 3 program 2 fejjel, 1700 pulzálással percenként Water Flosser Szájzuhany és fogköztisztító/ 3 program 2 fejjel, 1700 pulzálással percenként
Cikkszám: DCIR
Elfogyott/Előrendelhető
Szállítási idő: kb 20 nap
26 990,- Ft
kosárba
Rio Beauty termékek
2 év
Magyarországi garanciával
Szállítási díj: ha a megrendelt termékek összára 19 990 Ft alatti, akkor 1 500 Ft, felette ingyenes.

Válassza az eredeti angol RIO beauty szájzuhanyokat! A water flosser 1700 pulzálással 3 programmal és 2 fejjel egy remek ajánlat!

 

A szájzuhanyok rendszeres használatát több tanulmány is alátámasztotta, hogy segítenek megakadályozni a fog és ínybetegségek kialakulását.

Az enyhe vagy közepes fogászati problémával küzdők számára kifejezetten ideális a Rio Water Flosser Szájzuhany és fogköztisztító, hiszen sok esetben a fogkefe, fogselyem vagy a normál fogköztisztítók nem alkalmazhatóak.

 

A szájüreg alapos megtisztításával sokkal kisebb az esély arra, hogy baktériumok, ételmaradék rekednek szervezetünkben, így azok fogbetegségek okozói legyenek, rosszabb esetben a véráramba jutva súlyosabb panaszokat okozzanak.
 
A RIO Water Flosser Szájzuhany és fogköztisztító rendszeres használatával csökken a kórokozók száma a szájüregben és a fogágyban, csökken az ínygyulladás, valamint a fogínyvérzés kialakulása.
Fogorvosok kifejezetten ajánlják szájzuhany használatát azoknak, akik fogszabályzót viselnek, mivel a fogak tisztíthatósága csökken, valamint az implantátummal, híddal vagy fogkoronával rendelkezők számára is ideális.
 
A Rio Water Flosser Szájzuhany és fogköztisztító előnyei
 • Alaposan, hatékonyan tisztít a rendkívül erős, de kíméletes vízsugárnak köszönhetően
 • 1700 pulzálás percenként a hatékony tisztítás érdekében
 • A szájzuhany 360 fokban elfordítható fej
 • 3 féle program: normal, lágy, erőteljes pulzálás segít megakadályozni a baktériumok és kórokozók megtapadását a szájüregben
 • Segít megakadályozni a fog és ínyproblémák kialakulását
 • Egyszerű, gyors és fájdalommentes használat
 • Kényelmes akkumulátoros használat
 • Viztartály: kb 2 dl
 • Korszerű USB töltés lehetősége
 • Eredeti angol gyártmány
 • 2 év magyarországi cseregarancia
 
Háromféle program közül választhat a Rio Water Flosser Szájzuhany és fogköztisztítóval 
 • Normál: a fogak közé beragadt ételmaradékok eltávolítására ideális.
 • Lágy: érzékeny fogínyre ajánlott.
 • Pulzáló: mélyebb tisztítást tesz lehetővé, amikor a lepedéket okozó baktériumokat is eltávolítja, masszírozza a fogínyt és közben átöblíti a fogközöket is. Javasoljuk, hogy öblítés közben dőljön enyhén előre és kissé hagyja nyitva a száját, hogy a víz szabadon távozhasson. A mosdó felett használja a készüléket.
 
A Rio Water Flosser Szájzuhany és fogköztisztító használata
 
A szájzuhannyal célozza be a kívánt területet és nyomja meg a bekapcsoló gombot. A Programme (Mode) gomb megnyomásával válassza ki a használati módot és kezdje meg az öblítést.
A vízsugarat 90°-os szögben irányítsa a fogra a fogíny magasságában, és kezdje meg a terület megtisztítását (kívül és belül, majd alul és felül).
 
Alaposan tisztítsa meg a fogak közti területet, a koronákat és hidakat, ha rendelkezik ilyennel. A nehezen elérhető helyekre irányíthatja a vízsugarat, mivel a fúvóka 360 fokban elfordítható.
Fontos, hogy megakadályozza a baktériumok elszaporodását, használat után a készüléket és a fúvókát alaposan tisztítsa meg szappanos vízzel és hagyja teljesen megszáradni, mielőtt elteszi.
 
 
 
 
Water Flosser Szájzuhany és fogköztisztító készlet tartalma
 • Water Flosser Szájzuhany és fogköztisztító készülék
 • 2 db tartozék fej
 • USB töltő kábel
 
Garancia
 
A Rio Water Flosser Szájzuhany és fogköztisztító normál használata esetén 2 év cseregaranciát biztosítunk a normál felhasználásból eredő hibákra. A használati útmutatóban leírtaktól eltérő üzemeltetésből eredő károkra, illetve a megnyitott készülékre a garancia nem vonatkozik. Kérjük, őrizze meg a számlát, mert a garancia csak a számla bemutatásával érvényesíthető.


© The Dezac Group Ltd 2015
A készülék hivatalos forgalmazója a MOPA Kft.

 
Áraink az ÁFÁ-t tartalmazzák.

Partnerünk

Kozmetika Otthon

Bankkártyás fizetési szolgáltatónk

Elfogadott kártyák

Tudástár

A Rio készülékek technológiai ismertetője

Bőrünk szerkezete A stratum corneum a bőr külső rétege, egy kemény áthatolhatatlan akadály, amely megakadályozza a vegyi anyagok és...

Rio bőrápoló krémek, szérumok hatóanyagai

Hogyan fejtik ki hatásukat a Rio arcápoló készülékei? Tekintse meg milyen hatóanyagok épülnek bőrébe használatuk során.

Rio Mély pórus tisztító, hidratáló készülék klinikai vizsgálat

Fedezze fel a Rio Mély pórus tisztító, hidratáló készülék hatékonyságát, melyet klinikai tanulmánnyal is alátámasztanak.
Ne maradjon le egyetlen egy akciónkról, újdonságunkról vagy hasznos tanácsunkról se!
Olyan új információkhoz juthat, amit még a barátnői sem ismernek!
érdekel
Speciális ajánlatok