Kedves Vásárlóink!Regisztráció nélkül és TELEFONON is rendelhetnek. GLS-el szállítunk ahol utánvét esetén fizethetnek bankkártyával is. Köszönjük, Rio beauty csapata

Vásárlási és szállítási tudnivalók

Általános Szerződési és Felhasználási feltételek

 

 

Kérjük, amennyiben vásárlója, illetve aktív felhasználója kíván lenni Webáruházunknak, figyelmesen olvassa el az Általános Szerződési Feltételeinket és kizárólag abban az esetben vegye igénybe szolgáltatásainkat, amennyiben minden pontjával egyetért, és kötelező érvényűnek tekinti magára nézve. Jelen dokumentum nem kerül iktatásra, kizárólag elektronikus formában kerül megkötésre, későbbiekben nem kereshető vissza, magatartási kódexre nem utal.

 

A webáruház működésével, megrendelési, és szállítási folyamatával kapcsolatosan felmerülő kérdések esetén a megadott elérhetőségeinken rendelkezésére állunk!

 

Üzemeltetői adatok
Cégnév: Mopa Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.
Székhely: 9082 Nyúl, Széchenyi út 31.

Bemutatóterem címe: 9021 Győr, Szent István út 10/a
Adószám:24258623-2-08
Cégjegyzék szám: 08-09-024763
Kibocsájtó cégbíróság, okmányiroda: Győri cégbíróság
Szerződés nyelve: Magyar
Elektronikus elérhetőség:
Telefonos elérhetőség: 06 36 30 656 0292 ( munkaidőben 9-17ó )
 

 
Megvásárolható termékek, szolgáltatások köre

A megjelenített termékek kizárólag on-line, házhoz szállítással rendelhetők meg.

A kínált termékek az alábbiak szerint kategorizálhatóak:
• Szépségápolási termékek a test különböző részei szerint csoportosítva

A termékekre vonatkozóan megjelenített árak tartalmazzák a törvényben előírt áfát, azonban nem minden esetben tartalmazzák a házhoz szállítás díját. Külön csomagolási költség nem kerül felszámításra!


Rendelési információk

A vásárlás regisztráció nélkül is lehetséges, amennyiben szeretné legközelebbi vásárlás alkalmával mindössze a kosár tartalmát összeállítani, praktikus lehet a regisztráció elvégzése, hiszen ebben az esetben nem kell megadnia minden alkalommal adatait.


A megrendelések feldolgozása

A megrendelések feldolgozása munkanapokon történik 16 óráig.

A megrendelés feldolgozásaként megjelölt időpontokon kívül is van lehetőség a megrendelés leadására, amennyiben az a munkaidő lejárta után történik, az azt követő napon kerül feldolgozásra.


Általános teljesítési határidő, a visszaigazolástól számított 3 munkanapon belül.


A termékek adatlapján megjelenített képek eltérhetnek a valóságostól, bizonyos esetekben illusztrációként szerepelnek. Cégünk nem vállal felelősséget az esetleges technikai ismertetők a beszállító, vagy rajta kívül álló okok miatt történő előzetes bejelentés nélküli változása miatt.


Fenntartjuk a jogot a már visszaigazolt megrendelések visszautasítására részben, vagy teljes egészben. Részben történő teljesítés kizárólag a megrendelővel történő egyeztetést követően kerülhet sor! A termék vételárának előre történő kiegyenlítése esetén visszautalásra kerül az összeg küldőjének részére.Rendelés menete

 

1. A megvásárolni kívánt terméket helyezze a kosárba
2. Amennyiben szeretne tovább vásárolni akkor folytassa a termékek megtekintését.
3, Az oldal tetején található kosár mellett láthatja kosarába mennyi terméket helyezett. A Kosár tartalma linkre kattintva megtekintheti kosarát. A sor elején lévő négyzet kijelölésével a és a Változtatások rögzítése gomb megnyomásával törölheti a kiválasztott terméket a kosárból. A mennyiség oszlopban található szám növelésével és a Változtatások rögzítése gomb megnyomásával növelheti a megvásárolni kívánt mennyiséget.
4, Ha már befejezte a termékek megtekintését a Vásárlás feliratra kattintva juthat el a Pénztár oldalra. Ellenőrizze még egyszer a kosara tartalmát, töltse ki a szállítási a számlázási adatokat és ha mindent rendben talált kattintson a Megrendelem gombra.
5. E-mail-ben a megrendelés elküldését követően visszaigazolást kap.

6. Bankkártyás fizetés választása esetén az OTP Bank Nyrt. biztosítja a kártyaelfogadás lehetőségét, biztonságos, SSL protokollt használó kártyaelfogadó rendszere által. Bankkártyás fizetéskor Önt átirányítjuk az OTP Bank fizetőoldalára, így a fizetés közvetlenül a Bank által üzemeltetett, a nemzetközi kártyatársaságok szabályai és biztonsági előírásai szerint működő oldalon történik, és nem a webáruház oldalán.

 

 


A megrendelt termék / házhoz szállítás díjának fizetésének módja

A megrendelt terméket a csomag átvételekor a futárnak kell kifizetni.

A fizetendő végösszeg a megrendelés összesítője és visszaigazoló levél alapján minden költséget tartalmaz.


Házhozszállítási díjunk: 1500 Ft/csomag
 


Kérjük a csomagot kézbesítéskor a futár előtt szíveskedjék megvizsgálni, és esetlegesen a termékeken észlelt sérülés esetén kérje jegyzőkönyv felvételét és ne vegye át a csomagot. Utólagos, jegyzőkönyv nélküli reklamációt nem áll módunkban elfogadni!


Webáruházunk megrendeléseit futárcég teljesíti. A csomagok kézbesítése munkanapokon történik 8-17 óra közötti időszakban. A csomag kézbesítési napján e-mailben értesítést küld a futárcég a rendelésen feltüntetett e-mail címre. Abban az esetben ha e-mail cím nincs megadva csak telefonszám, akkor sms-ben kapja az értesítést a szállításról.

Amennyiben ebben időszakban nem tartózkodik otthon, szállítási címként
célszerű (amennyiben van rá lehetősége) munkahelyi, esetleg közvetlen szomszéd címet megadni. A futárszolgálat kétszeri kézbesítést kísérel meg, az át nem vett csomagok szállítási költségét a megrendelőre terheljük!


Kérjük, kizárólag abban az esetben rendelje meg a kívánt termékeket, amennyiben a csomag átvételekor ki tudja fizetni annak díját a futárnak! Át nem vett, visszaküldött csomagok esetén a visszaszállítás díját a megrendelőre terheljük, újra küldését kizárólag a csomag ellenértékének előre történő átutalása esetén áll módunkban ismételten elindítani!


Garancia

 

A Rio Beauty termékekre gyártótól függetlenül 12 hónap kötelező jótállás helyett, 24 hónap cseregaranciát vállalunk.

Termék meghibásodása esetén a készülékhez mellékelt használati útmutatóban/ csomagoláson lévő cimkéken lévő ügyfélszolgálati részben megjelölt címen és telefonszámon kaphat bővebb felvilágosítást a teendőkről, továbbá elérhetőségeink ( pld.: központi E-mail cim: ) valamelyikén.

 

 

Vitarendezési platform

 

Kötelezettséget vállalunk az alternatív vitarendezési fórum igénybevételére a fogyasztói jogvitáik rendezéséhez. Az Európai Bizottság által fejlesztett és üzemeltetett online vitarendezési platformot a linkre kattintva érheti el:

 https://webgate.ec.europa.eu/odr/main/index.cfm?event=main.home.show&lng=HU  
 
Az online vitarendezési platform használata regisztrációt igényel az Európai Bizottság rendszerében, majd bejelentkezés után a fogyasztó benyújthatja panaszát a honlapon keresztül, ha nem sikerült közvetlenül rendeznie a jogvitáját a vállalkozással.
A panasz benyújtását követően az online vitarendezési platform azonnal továbbítja azt az ellenérdekű félnek. Ezt követően az érintetteknek meg kell egyezniük egy alternatív vitarendezési fórumról, amely végső soron el fog járni a közöttük fennálló ügyben. Azokról a fórumokról, amelyek eljárhatnak az esetükben, a platform tájékoztatja a feleket. Amint megszületik a megállapodás a vitarendezési fórumról, az online platform oda továbbítja a panaszt.
Ha a feleknek nem sikerül 30 napon belül megegyezniük, vagy ha a platform sem tud a benyújtott adatok alapján olyan alternatív vitarendezési fórumot azonosítani, amelynek hatásköre van eljárni, a panasz további feldolgozására nem kerül sor.
 
 

 Elállás joga
A távollevők között kötött szerződésekről szóló, 45/2014 kormányrendelet szabályozása értelmében a fogyasztó a megrendelt termék kézhez vételétől számított 14 napon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől, visszaküldheti a megrendelt terméket.


Az elállási jog gyakorlása esetén a fogyasztót a termék visszajuttatásának költségén kívül más költség nem terheli.


A Szolgáltató a termék visszaérkezését követően a kormányrendelet értelmében haladéktalanul, de legkésőbb 14 napon belül visszatéríti a termék vételárát a fogyasztó részére.

 

A fogyasztó kizárólag akkor vonható felelősségre a termékben vagy a csomagolásában bekövetkezett értékcsökkenésért, ha az a termék/ csomagolás jellegének, tulajdonságainak és működésének megállapításához szükséges használatot meghaladó használat miatt következett be.


 

**Nem illeti meg a fogyasztót az elállási / felmondási jog:
--Olyan termék esetén, melynek ára a vállalkozás által nem irányítható pénzpiai mozgások,   ingadozásoktól függ.
--Kifejezetten a fogyasztó kérésére, az ő által szabott igények alapján egyedi kérésének megfelelően került előállításra.
--Romlandó vagy minőségét rövid ideit megőrző termékek.
--Hang, illetve kép, vagy szoftver esetén, ha a csomagolását felbontotta.
--Olyan zárt csomagolású termékek esetén amelyek egészségvédelmi vagy higiéniai okokból a védőcsomagolás felbontását követően nem küldhető vissza.

 

Elállási jog gyakorlásának menete

Amennyiben élni szeretne elállási jogával annak jelzését megteheti a megadott elérhetőségeink valamelyikén írásban. Postai úton írásban történő jelzés alkalmával a postára adás időpontját vesszük figyelembe. Postai úton történő jelzés esetén feltétlenül ajánlott küldeményként adja fel jelzését, így tudja igazolni a postára adás dátumát. A megrendelt terméket postai úton, vagy futárszolgálat segítségéve juttassa vissza a cégünk címére ( 9021 Győr, Szent István út 10/a). Fontos, hogy a termék visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségek a Vásárlót terhelik, a portósan (utánvéttel) küldött csomagokat cégünknek nem áll módjában átvenni! Igény szerint  cégünkkel szerződésben álló futárszolgálatot értesíthetjük csomagfeladási szándékáról, annak díját a csomag feladásakor a futárnak kell megfizetni.


Kiemelten ügyeljen a termék rendeltetésszerű használatára, ugyanis a nem rendeltetésszerű használatából eredő károknak megtérítése a Vásárlót terheli!


A termék visszaérkezését követő 14 napon belül a Mopa Kft. a Vásárló által megadott bankszámla számra visszatéríti a termék vételárát.Adatkezelés
Az webáruház használata során a Mopa Kft. részére rendelkezésére bocsátott személyes adatokat bizalmasan kezeli, és nem adja ki további fél számára, kivéve abban az esetben amennyiben az a Mopa Kft. alvállalkozója. (Pl: Futárszolgáltat, a megrendelés kézbesítéséhez). A webáruház böngészése folyamán technikai információk kerülnek rögzítése statisztikai célokból. (IP cím, látogatás időtartama, stb).

Ezen adatokat a Mopa Kft. kizárólag jogilag hitelesen indokolt,
és alátámasztott esetben adja át a hatóságok részére. A szolgáltatás igénybevételéhez cookie-k engedélyezése szükséges. Amennyiben nem szeretné engedélyezi a cookie-k használatát, letilthatja a böngészője beállításaiban. Cookie-k tiltása esetén a szolgáltatás bizonyos elemei csak részben, vagy egyáltalán nem használhatóak. A cookie egy olyan fájl, amelyet a szerver küld a felhasználó böngészőjének, és amelyet a felhasználó számítógépe tárol. A cookie-ban személyes adat nem kerül tárolásra. A megrendelés folyamán rögzített adatokat a Mopa Kft. megrendelés teljesítéséhez használja fel. Az egyes informatikai rendszerek által, a webáruház oldalain leadott megrendelésből készült számla adatai a  rendelés leadása folyamán magadott adatokkal rögzítésre, és tárolásra kerülnek a hatályos számviteli törvényben meghatározott időszakra. A webáruház böngészése folyamán biztosított hírlevél feliratkozás során megadott adatokat a Mopa Kft. bizalmasan kezeli, leiratkozás lehetősége minden kiküldött hírlevél alján biztosított, továbbá kérhető a megadott elérhetőségek valamelyikén.


Adatai törlését, módosítását bármikor kérheti írásban a e-mail címen.

 

Adatkezelés nyilvántartási száma: NAIH-75558/2014


A jelen általános szerződési feltételekben nem szabályozott kérdésekben a polgári törvénykönyv, a távollevők között kötött szerződésekről szóló 17/1999 (II.5.) kormányrendelet, és az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. tv. rendelkezései az irányadók.


A webáruház oldalainak böngészésével, továbbá megrendelésének rögzítésével elfogadja a Mopa Kft. általános szerződési feltételeit, továbbá adatkezelési elveit.

 

Webáruházunk tárhelyszolgáltatója:

Név: IRQ Hosting Kft.
Cím: 1072 Budapest, Rákóczi út 42.
Telefonszám: 06-1/233-7777
E-mail:
 


 

 

Rólunk mondták

"Nagy köszönettel vettem válaszát, és rugalmas, vevőbarát hozzáállásukat!"
Péter
"Istenem ha csupa ilyen cég lenne a mi kis országunkban… "
Jenő
"Köszönöm a segítséget és a korrekt hozzáállást"
Rita

Bankkártyás fizetési szolgáltatónk

Elfogadott kártyák

Partnerünk

Kozmetika Otthon
Google+

Tudástár

Arcfeszesítés Otthon

A kor, a kevés folyadékfogyasztás és a stresszes, feszített életvitel következtében arcbőrünk megereszkedik, veszít rugalmasságából és jelentkeznek...

A Rio készülékek technológiai ismertetője

Bőrünk szerkezete A stratum corneum a bőr külső rétege, egy kemény áthatolhatatlan akadály, amely megakadályozza a vegyi anyagok és...

Rio bőrápoló krémek, szérumok hatóanyagai

Hogyan fejtik ki hatásukat a Rio arcápoló készülékei? Tekintse meg milyen hatóanyagok épülnek bőrébe használatuk során.
Ne maradjon le egyetlen egy akciónkról, újdonságunkról vagy hasznos tanácsunkról se!
Olyan új információkhoz juthat, amit még a barátnői sem ismernek!
érdekel
Speciális ajánlatok