Kedves Vásárlóink! Regisztráció nélkül is vásárolhatnak. GLS-sel szállítunk, utánvét esetén fizethetnek bankkártyával is. Köszönjük, Rio Beauty csapata

Tudnivalók a szónikus arctisztításról

 Hasznos információk a technológiáról, kezelésekről.
A szónikus technológia már jó pár éve a köztudat része, de nem biztos, hogy mindenki tudja miként is működik. Ebben a cikkben összeszedtünk minden olyan hasznos információt, amik alapján egy átfogó képet kaphat erről a bőrtisztítási módszerről. Célunk, hogy mindenki megismerje a jótékony hatásait és tisztába kerüljenek az ilyen készülékek tulajdonságaival.
 
 

A szónikus arctisztítás technológiája és bőrre gyakorolt hatása

Biztos mindenki tudja, hogy a tisztítási fázis a legalapvetőbb egy bőrápolási rutinban, így egy olyan módszer, ami még hatékonyabbá teszi ezt a lépést, mégis biztonságos, egy igazi megváltás. A szónikus arctisztító eszközök nagy népszerűséget szereztek mióta ez a technológia elindult. Sokan a nagy hírnév miatt vették meg ezeket a készülékeket, de vajon tudták, hogy hogyan működik és miért előnyös a bőrnek?
 
 

Mi is az a szónikus tisztítás?

A sörték vagy szálak a készülék fején lengnek vagy rezegnek egy 'szónikus' sebességen. A kívánt hatást az apró és gyors mozdulatokkal éri el, ami 'felrázza' a pórusok belsejét, így alaposan tisztít, eltávolítja a szennyeződéseket és a faggyút, mégis gyengéd a bőrhöz. A sminkmaradványokat is eltávolítja és finoman hámlasztja a bőrt is.
 
Sokféle szónikus tisztító létezik, a legnépszerűbb talán a szilikon sörtés. Ezek a fajták két sörtegyűrűvel rendelkeznek, egy olyannal, ami mozog és egy mozdulatlannal. Ennél a változatnál a gyűrű oda-vissza mozog. A másik változat nagyon hasonlít ehhez, annyiban különbözik, hogy a fej körkörös mozgást végez.
 
 

Hogyan fejti ki jótékony hatását ez a technológia a bőrön? Van-e valamilyen rizikója a szónikus tisztításnak?

Ezzel a technológiával megőrizhetjük a bőr feszességét és alaposan tisztíthatjuk anélkül, hogy a bőrt fizikailag megsértenénk. Nincs húzó, nyújtó érzés, mégis hatásos annyira, hogy megnyissa a pórusokat és elég gyengéd ahhoz, hogy ne sértse meg a bőrt és a kollagén rostokat.
 
Az ilyen készülékek károsak lehetnek, ha nem megfelelően tisztítjuk és használjuk. A sörtéken megtapadhat a kosz, ami pattanásokat okoz. Sok embertől lehet hallani, hogy ez a fajta tisztítás csak kezelhetetlenebbé teszi a bőrüket. Ez valószínűleg attól lehet, hogy nem tárolják és tisztítják megfelelően. Ennek elkerülése érdekében minden használat után le kell tisztítani szappannal és forró vízzel, alkohollal. Ezen kívül a szónikus tisztítókat nem ajánlott hámlasztó krémekkel vagy bőrradírral használni, mivel a készülék amúgy is a hámlasztásban segít, azt meg nem szabad túlzásba vinni. Ha mégis szeretnéd ilyen termékekkel használni, akkor csökkenteni kell a gyakoriságon, nem szabad ugyanolyan sűrűn használni, mintha az ember manuálisan tisztítaná az arcát. Használata után fényvédő használata ajánlott, hogy elkerüljük a további hámlasztást.
 
 

Szónikus készülékünk:

 
 
 
 
 
Tudnivalók a szónikus arctisztításról

Rólunk mondták

"Köszönöm a segítséget és a korrekt hozzáállást"
Rita
"Már ki is próbáltam az arctisztítót és megfelel, elégedett vagyok. Köszönöm a pozitív hozzáállását."
Kati
"Nagy köszönettel vettem válaszát, és rugalmas, vevőbarát hozzáállásukat!"
Péter

Bankkártyás fizetési szolgáltatónk

Elfogadott kártyák

itt-vasarolhatsz-logo

Partnerünk

Kozmetika Otthon
Google+

Tudástár

Miért használjunk ultrahangos párásítót gyermekünk hálószobájában is?

Mondj búcsút a fullasztó levegőnek és a száraz bőrnek!

Minimális befektetés a magasabb életminőségért – avagy a diffúzorok jótékony hatása

Tudomást sem veszünk róla, pedig nélkülözhetetlen az életünkhöz és mindenhol körülölel minket. A válasz igen egyszerű, a levegőről lesz...

Tudnivalók a szónikus arctisztításról

Hasznos információk a technológiáról, kezelésekről.
Ne maradjon le egyetlen egy akciónkról, újdonságunkról vagy hasznos tanácsunkról se!
Olyan új információkhoz juthat, amit még a barátnői sem ismernek!
érdekel
Speciális ajánlatok