Kedves Vásárlóink! Cégünk működése zavartalan, regisztráció nélkül is vásárolhatnak. GLS-sel szállítunk, utánvét esetén fizethetnek bankkártyával is. Köszönjük, Rio Beauty csapata

Smile White új generációs fogfehérítő készlet, 15 perc/alkalom, Klinikailag tesztelt, USB-s használat

Smile White új generációs fogfehérítő készlet, 15 perc/alkalom, Klinikailag tesztelt, USB-s használat
Smile White új generációs fogfehérítő készlet, 15 perc/alkalom, Klinikailag tesztelt, USB-s használat Smile White új generációs fogfehérítő készlet, 15 perc/alkalom, Klinikailag tesztelt, USB-s használat Smile White új generációs fogfehérítő készlet, 15 perc/alkalom, Klinikailag tesztelt, USB-s használat Smile White új generációs fogfehérítő készlet, 15 perc/alkalom, Klinikailag tesztelt, USB-s használat Smile White új generációs fogfehérítő készlet, 15 perc/alkalom, Klinikailag tesztelt, USB-s használat Smile White új generációs fogfehérítő készlet, 15 perc/alkalom, Klinikailag tesztelt, USB-s használat Smile White új generációs fogfehérítő készlet, 15 perc/alkalom, Klinikailag tesztelt, USB-s használat Smile White új generációs fogfehérítő készlet, 15 perc/alkalom, Klinikailag tesztelt, USB-s használat Smile White új generációs fogfehérítő készlet, 15 perc/alkalom, Klinikailag tesztelt, USB-s használat Smile White új generációs fogfehérítő készlet, 15 perc/alkalom, Klinikailag tesztelt, USB-s használat Smile White új generációs fogfehérítő készlet, 15 perc/alkalom, Klinikailag tesztelt, USB-s használat Smile White új generációs fogfehérítő készlet, 15 perc/alkalom, Klinikailag tesztelt, USB-s használat Smile White új generációs fogfehérítő készlet, 15 perc/alkalom, Klinikailag tesztelt, USB-s használat Smile White új generációs fogfehérítő készlet, 15 perc/alkalom, Klinikailag tesztelt, USB-s használat Smile White új generációs fogfehérítő készlet, 15 perc/alkalom, Klinikailag tesztelt, USB-s használat
Cikkszám: DCWU
Kifutott termék
27 990,- Ft helyett:
14 990,- Ft
46% kedvezmény
Rio Beauty termékek
2 év
Magyarországi garanciával
Szállítási díj: ha a megrendelt termékek összára 19 990 Ft alatti, akkor 1 650 Ft, felette ingyenes.
Az angol Rio legújabb generációs fogfehérítő szettje újfajta előkezelő sprayvel, fehérítő formulával, sablonnal, kényelmesen, gyorsan 15perc/kezelés, USB töltőről üzemeltethető formában lett megalkotva. Ennél gyorsabban, hatékonyabban és kényelmesebben nem is fehérítheti ki fogait otthona kényelmében! 
 
 
 
Egy professzionális fogorvosi kezelés árának töredékéért elérheti ugyanazt az eredményt a Smile White új generációs fogfehérítő készlettel, otthona nyugalmában.
A készülék egyik zsenialitása abban rejlik, hogy a kezelés előtt van lehetőségünk fogainkat előkezelni egy Pre-treatment spray segitségével, majd ezt követően kell a fehérítő gélt vékonyan felkennünk az újgenerációs sablonra. A sablon remekül illeszkedik a fogsorhoz, a fogfehérítő paszta hatékonyan küzdi le az elszíneződéseket anélkül, hogy a fogzománcban kárt okozna. A készülék másik zsenialitása, hogy USB-ről, telefonról számítógépről üzemeltethető, így nincs benne akkumulátor, nem kell elemeket cserélnie a stabil folymatos működéshez. Mindenféle telefonról üzemel lehet az androidos vagy IOS is.
 
A Smile White új generációs fogfehérítő készlet ideális tea, kávé, vörösbor okozta lerakodások, illetve a dohányzás és kor előrehaladtával fellépő elszíneződés kezelésére.
 
 
A Smile White új generációs fogfehérítő készlet használata
 1. Fecskendezzen a Pre- treatment spray -vel vékony rétegben a fogaira, majd vigyen fel az újgenerációs sablonra vékonyan a fehérítő gélből.
 2. Helyezze a sablont a szájába, pontosan a fogvonalhoz illesztve.
 3. Ha megfelelően behelyezte a sablont, csukja összes száját. Tegye be a sablon usb csatlakozóját a telefonjába, számítógépébe és a kék fény a sablonban megkezdi a fehérítést.
 4. A kék fény lámpa ez után 15 percig üzemel, majd automatikusan kikapcsol.
 5. A gyorsabb eredmény érdekében egy-egy alkalommal legfeljebb háromszor ismételheti a Rio fogfehérítést házilag
 6. a kezelés befejezését követően, öblítse ki a szájat és mosson fogat. Kerülje az evést vagy az ivást 30 percig a kezelés után.
 7.  
A hatás, akár 4-5 árnyalattal fehérebb fogak, azonnal feltűnő eredmény, gyors fehérítés és gyors kezelés.
A készlet körülbelül 30 alkalomra elegendő fogfehérítő gélt tartalmaz.
 
Előtte-utána felhasználói fotók

 
 
 

 

Gyakran feltett kérdések és válaszok
 

Milyen hamar láthatom a kezelések eredményét?
Legtöbb esetben már rögtön az első használat után, azonnal látható a kezelés eredménye. A kezeléssel akár több árnyalattal fehérebbek lesznek fogai már az első néhány használat után.
Azonban ez mindenkinél más. A sárgás elszíneződések igen hamar és látványosan reagálnak a halvány kékes/szürkés elszíneződésekhez képest. Erőteljesebben elszíneződött fogak esetén több kezelésre is szükség lehet, hogy látható eredményt érjen el.
 

Ha elértem a kívánt eredményt, milyen gyakran alkalmazzak fenntartó kezeléseket?
Ez kor és étrend függő. Ha továbbra is ugyanazokat az ételeket is italokat fogyasztja, melyek fogai elszíneződését okozták, akkor azok idővel újból elszíneződnek majd. Kezdetben biztonságosan alkalmazhatja a kezelést heti, az első hónapban akár napi rendszerességgel is. Ha elérte a kívánt eredményt, havonta egy fenntartó kezelés ajánlott, feltéve, hogy fogait ez után az útmutatóban, vagy fogorvosa által adott utasításoknak megfelelően ápolja.
 

Alkalmazhatom a fogfehérítést koronán, hídon is?
A fogfehérítő készlet csak a természetes fogakat fehéríti, de használata biztonságos fogpótlás esetén is. Ha a fehérítés után több árnyalattal eltér a korona, híd színe saját fogai színétől, szükség lehet a fogpótlás cseréjére.
 

Lehet bármilyen formában is káros a készlet használata?
A fehérítő gélben lévő folt eltávolító készítmények és a gél összetétele emberi fogyasztás esetén nem káros. A kék fény nem károsítja a fogakat, sem az ínyt, így ha a készletet a megadott utasításoknak megfelelően alkalmazza, a fogfehérítés otthon nem okozhat semmilyen kárt.

 

A doboz tartalma
 • Új genrerációs fogfehérítő sablon
 • Pre-treatment spray
 • 30 ml fehérítő gél
 • usb csatlakozó (többféle típus)

Eredményes és hatékony fogfehérítés házilag a Rio készlet segítségével.
 

 

Garancia: 2 év cseregarancia

Kapcsolódó termékek

Smile White új generációs fogfehérítő tartozék készlet

Smile White új generációs fogfehérítő tartozék készlet (DCWU-ACC)

4 990,- Ft helyett:
3 990,- Ft
20% kedvezmény
Áraink az ÁFÁ-t tartalmazzák.

Partnerünk

Kozmetika Otthon

Bankkártyás fizetési szolgáltatónk

Elfogadott kártyák

Tudástár

Rio Beauty faceLITE LED arcmaszk további klinikai vizsgálatának eredményei

Az angol Rio Beauty számos klinikai vizsgálatot végez laborjában, többek között a faceLITE LED arcmaszkját is tesztelik. Tekintse meg a kiváló...

Edzeni szeretnél? Válaszd az otthoni saját testsúlyos AeroPilates Reformer készüléket!

Az AeroPilates Reformer készülékkel egy komplex, teljes testedzést lehet elvégezni otthon. Nincs szükség más kiegészítő eszközökre, súlyzókra...

Arcfeszesítés Otthon

A kor, a kevés folyadékfogyasztás és a stresszes, feszített életvitel következtében arcbőrünk megereszkedik, veszít rugalmasságából és jelentkeznek...
Ne maradjon le egyetlen egy akciónkról, újdonságunkról vagy hasznos tanácsunkról se!
Olyan új információkhoz juthat, amit még a barátnői sem ismernek!
érdekel
Speciális ajánlatok