Kedves Vásárlóink! A kialakult VÍRUS KRÍZISBEN működésünk továbbra is zavartalan! Minimális létszámmal a higiéniai szempontokat maximálisan figyelembe véve dolgozzuk fel a rendeléseket, javasoljuk a bankkártyás és az előre utalásos fizetés választását. A GLS futásszolgálattal dolgozunk akik ÉRINTÉS NÉLKÜLI kézbesítéssel szállítanak az előbbi fizetési módok alkalmazásakor. Vigyázzunk egymásra! Köszönjük, Rio beauty csapata

Rio Facial ReNew rádiófrekvenciás ránctalanító készülék

Rio Facial ReNew rádiófrekvenciás ránctalanító készülék
Rio Facial ReNew rádiófrekvenciás ránctalanító készülék Rio Facial ReNew rádiófrekvenciás ránctalanító készülék Rio Facial ReNew rádiófrekvenciás ránctalanító készülék Rio Facial ReNew rádiófrekvenciás ránctalanító készülék
Cikkszám: DEFR
Kifutott termék
69 990,- Ft helyett:
44 990,- Ft
36% kedvezmény
Szállítási díj: ha a megrendelt termékek összára 19 990 Ft alatti, akkor 1 500 Ft, felette ingyenes.
Rádiófrekvenciás bőrfiatalítás otthona kényelmében hatékonyan, kényelmesen és percek alatt. A készülék a kozmetikai szalonokban is ismert technológiát alkalmazza bőre megfiatalításához. Ideális az érettebb bőr kezelésére, ajánljuk azok számára, akik szeretnének megszabadulni enyhe vagy közepes ráncaiktól, mindezt otthonuk kényelmében és a sorozatos kozmetikai kezelések töredékéért.
 
Rádiófrekvenciás ránctalanítás bárhol, bármikor
 
Ez az ergonomikus, kis maroknyi készülék bárhol elfér, akár utazások során is magával viheti, használata semmilyen fájdalommal vagy tartós bőrpírral nem jár.
 
A Rio Facial ReNew rádiófrekvenciás ránctalanító készülék egy olyan fejlett rádiófrekvenciás technológiát használ, ami felmelegíti a bőr alsó rétegét, megcélozva ezzel a bőr dermális rétegében lévő kollagén és elasztin rostokat. A kezelés hatására a meglévő rostok összezsugorodnak, megmerevednek, elősegítve ezzel a bőr megemelkedését. A rádiófrekvencia serkenti az új kollagén termelődését, ezzel növelve a bőr rugalmasságát, tónusosabbá teszi a vonásokat, eltüntetve a finom és közepes vonalakat és ráncokat.
 
 
A Rio Facial ReNew rádiófrekvenciás ránctalanító rendszeres használatával már néhány hét után szemmel látható és tapintható változást érhet el, mely hosszú távon ránctalanságot és fiatalos arcbőrt biztosít. Építse be napi arcápolási rutinjába a készüléket és fiatalodjon éveket, tegye üdébbé és simábbá arcvonásait.
 
A készülék használata minden bőrtípus számára ideális.
 
A Rio Facial ReNew rádiófrekvenciás ránctalanító használata rendkívül egyszerű. Arcbőre megtisztítása után vigyen fel kedvelt hidratáló kréméből vagy szérumából egy adagot a kezelni kívánt területekre, majd folyamatos körkörös mozdulatokkal a Rio Facial ReNew rádiófrekvenciás ránctalanító készülékkel vegye kezelésbe a bőrfelületet. A készülék folyamatos visszajelzést ad a kezelés ciklusáról, valamint annak befejezésének szükségességéről. Az egyes területek kezelése körülbelül 3-4 percet vesz igénybe. Ha végzett, egy nedves textíliával törölje át bőrét.
 
A Rio Facial ReNew rádiófrekvenciás ránctalanító használata után bőrét melegnek fogja érezni, valamint feszesebbnek és üdébbnek láthatja.
 
A legjobb eredmény elérése érdekében használja naponta a készüléket.
A készülék a vékony bőrfelületeken mint a homlok, torok és szemhéjak nem használható.
A Rio Facial ReNew rádiófrekvenciás ránctalanító fő kezelési területei
Hat fő részre oszthatjuk a kezelési területeket, melyeknek egyenként a kezelési ideje 3-4 percre tehető.
 
 
A Rio Facial ReNew rádiófrekvenciás ránctalanító legfontosabb jellemzői
 • egyszerű és hatékony használat
 • halványítja vagy eltűntetni a ráncokat
 • megemeli az arckontúrt
 • serkenti a bőr természetes kollagén termelődését
 • bőre rugalmasabbá és fiatalosabbá válik
 • bőre textúrája javul
 • eredeti angol gyártmány
 • 2 év magyarországi cseregaranciával
 
A csomag tartalma
 • A Rio Rio Facial ReNeew Rádiófrekvenciás Ránctalanító készülék
 • használati utasítás
 • adapter
 • 2 év cseregarancia
 
Áraink az ÁFÁ-t tartalmazzák.

Partnerünk

Kozmetika Otthon

Bankkártyás fizetési szolgáltatónk

Elfogadott kártyák

Tudástár

A Rio készülékek technológiai ismertetője

Bőrünk szerkezete A stratum corneum a bőr külső rétege, egy kemény áthatolhatatlan akadály, amely megakadályozza a vegyi anyagok és...

Rio bőrápoló krémek, szérumok hatóanyagai

Hogyan fejtik ki hatásukat a Rio arcápoló készülékei? Tekintse meg milyen hatóanyagok épülnek bőrébe használatuk során.

Rio Mély pórus tisztító, hidratáló készülék klinikai vizsgálat

Fedezze fel a Rio Mély pórus tisztító, hidratáló készülék hatékonyságát, melyet klinikai tanulmánnyal is alátámasztanak.
Ne maradjon le egyetlen egy akciónkról, újdonságunkról vagy hasznos tanácsunkról se!
Olyan új információkhoz juthat, amit még a barátnői sem ismernek!
érdekel
Speciális ajánlatok