Repedezett vs. mágneses körömlakk. Melyik a szebb?A kozmetikai cégek egymás után dobják piacra az izgalmasabbnál izgalmasabb körömlakkjaikat. A Rio Beauty két különleges szettel is jelentkezik, az egyik szett három gyönyörű árnyalatú repedezős lakkot és körömápoló készletet tartalmaz, a másik pedig mágneses lakkokat, öt különböző mintázatú mágnest és körömápoló termékeket tartogat.

 

 

A repedezős körömlakkot talán nem is annyira a hétköznapokra, inkább különleges alkalmakra ajánljuk. Használata rendkívül egyszerű, bármilyen márkájú és színű körömlakkra felkenve drámai repedezős hatást lehet vele elérni. 

Első lépésként vidd fel kedvenc lakkodat a körmeidre. A repedezős körömlakkot használat előtt alaposan rázd fel, majd kend a megszáradt alap körömlakkodra. A repedezős lakk nagyon gyorsan szárad (kb. 30 másodperc) és megrepedezik az alatta levő alaplakkon, így pillanatokon belül geometriai alakzatokat hoz létre a köröm felületén. Az eredmény éles vonalú és egyedülálló mintázatok minden egyes alkalommal.

Alkalmazz vékony réteget a nagyon töredezett hatás kedvéért, vagy egy vastagabb réteget egy kevésbé töredezett megjelenésért.
 

 

 

 

A mágneses körömlakk lényege egyszerű fizika. A lakk vaspigmenteket tartalmaz, mely ugyanúgy viselkedik, mint bármilyen más vasdarab a mágnes közelében. A mágnest a köröm fölé kell helyezni, amilyen közel csak lehet és pár másodperces ott tartás után a lakkban lévő vaspigment berendeződik a mágnes által meghatározott formában. Ezáltal egy egészen egyedi, újszerű mintát kaphatunk, nagyjából pillanatok alatt.

Mint a repedezős lakknál, a mágneses lakk használata előtt is vigyél fel egy réteg alaplakkot a körmödre. Ha megszáradt, kend fel a mágneses lakkot és mielőtt megszáradna, helyezd fölé a mágnest. A Rio Beauty mágneses körömlakk szettje öt mágnest tartalmaz, "v", csillag, hullámos, csíkos és spirál alakú mintázattal. A vaspigmentek pár másodperc alatt berendeződnek. Várd meg, míg a lakkréteg megszárad. Befejezésül vigyél fel még egy réteg átlátszó körömlakkot, hogy a körmeid még fényesebbek legyenek.


Tippünk: Használj színes alaplakkot! Ha erre viszed fel a mágneses lakkot, akkor az alsó réteg átüthet rajta, így még többféleképpen tudod variálni a mintákat.


Még több érdekességet a mágneses körömdíszítőknél találsz.

 

forrás:http://www.hotstyle.hu/?q=repedezett-vs-magneses-koromlakk-melyik-a-szebb

 

Rólunk mondták

"Köszönöm a segítséget és a korrekt hozzáállást"
Rita
"Már ki is próbáltam az arctisztítót és megfelel, elégedett vagyok. Köszönöm a pozitív hozzáállását."
Kati
"Nagyon szépen köszönöm... Példás értékű az önök hozzáállása a rendelésekkel kapcsolatban. Partnereimnek csak ajánlani tudom az önök webáruházát."
Rita

Bankkártyás fizetési szolgáltatónk

Elfogadott kártyák

Partnerünk

Kozmetika Otthon
Google+

Aktuális

Rio Mély pórus tisztító, hidratáló készülék klinikai vizsgálat

Fedezze fel a Rio Mély pórus tisztító, hidratáló készülék hatékonyságát, melyet klinikai tanulmánnyal is alátámasztanak.

Szépség és egészség egyetlen készülékben? Hogyan lehetséges ez?

Folyamatos orrfolyás, légzési nehézség, szűnni nem akaró diszkomfort érzet...jól ismerjük a megfázás okozta panaszokat. A Rio Eye Refresh hideg...

Fehér fogak otthonod kényelmében

A hófehér és egészséges fogsor többé nem álom. Ne költsön csillagászati összegeket fogászati rendelőkben, végezze el kényelmesen, biztonságosan...
Ne maradjon le egyetlen egy akciónkról, újdonságunkról vagy hasznos tanácsunkról se!
Olyan új információkhoz juthat, amit még a barátnői sem ismernek!
Speciális ajánlatok