Kedves Vásárlóink! Regisztráció nélkül is vásárolhatnak. GLS-sel szállítunk, utánvét esetén fizethetnek bankkártyával is. Köszönjük, Rio Beauty csapata

Q-ACNE fejlett kékfény terápiás akne kezelő rendszer

Q-ACNE fejlett kékfény terápiás akne kezelő rendszer
Q-ACNE fejlett kékfény terápiás akne kezelő rendszer Q-ACNE fejlett kékfény terápiás akne kezelő rendszer Q-ACNE fejlett kékfény terápiás akne kezelő rendszer Q-ACNE fejlett kékfény terápiás akne kezelő rendszer Q-ACNE fejlett kékfény terápiás akne kezelő rendszer Q-ACNE fejlett kékfény terápiás akne kezelő rendszer Q-ACNE fejlett kékfény terápiás akne kezelő rendszer
Cikkszám: FIGYELEM!! Ez a termék már nem elérhető a vásárlás gombra kattintva a helyettesítő készülék adatlapja megtekinthető
Kifutott termék
54 990,- Ft
vásárlás
Rio Beauty termékek
2 év
Magyarországi garanciával

A Rio Q-ACNE fejlett kékfény terápiás akne kezelő rendszer orvostechnikai eszköz* hatékonysága abban rejlik, hogy magát az aknét okozó baktériumot célozza meg. Használatával láthatóan tisztább bőrt érhet el már 3 hét alatt*.

 

Az akne bőrünk egyik legnagyobb ellensége és sajnos nem olyan könnyű megszüntetni, mint egy pattanást. Az aknétól való megszabaduláshoz ugyanis nem elég egy jó arclemosó, hisz itt már fertőzésről beszélünk, amihez komolyabb kezelés szükségeltetik.

 

A 11-30 év közötti emberek, körülbelül 80%-a szenved aknéban.**

 

 • Egyedül az UK-ban évente több, mint 3.5 millió ember fordul orvoshoz az akne miatt***
 • Becslések szerint, a tinédzserek 30%-nál fordul elő kezelést igénylő akne***
 • Míg a tinédzserek körében leggyakoribb az akne, felnőttek is szenvedhetnek tőle.
 • A hagyományos terápiák nem mindig ideálisak a kedvezőtlen mellékhatások miatt , mint például a száraz, irritált bőrt.
 • Hagyományos akne kezelés során benzoil-peroxid, retinoidok és antibiotikumok kerülnek felhasználásra.
 • Antibiotikumok orális szedése hatásos, de az eredmény lassú és a kezeléseket rendszeresen, hónapokon át kell végezni****
Általában gyógyszeres kezelést ajánlanak, pedig van már lehetőség sokkal kíméletesebben, mellékhatások nélkül helyrehozni bőrünket.
 
A Rio Q-ACNE fejlett kékfény terápiás akne kezelő rendszer fejlett kékfény terápiás akne kezelő rendszer megszünteti a pattanásokat okozó baktériumokat a bőr felszíne alatt, hogy elősegítse a meglévő aknék tisztulását és megakadályozza az újabbak kialakulását. A kezelés csak néhány percet vesz igénybe, gyengéd és az összes bőrtípuson alkalmazható.
 • Korlátlan kék fény kezelés
 • Q-Acne arclemosó és hidratáló kiegészítőként is rendelhető
 
 
Rio Q-ACNE fejlett kékfény terápiás akne kezelő rendszer a 3 lépés a tisztább bőrért
 
1. lépés
 
Meleg vízzel öblítse le az arcát. Nyomjon egy borsónyi arclemosót az ujjára és vigye fel az arcára. Meleg vízzel öblítse le. Paskolja meg az arcát, majd szárítsa meg.
Az Előkezelő arclemosó egyben tisztító is, segít eltávolítani minden szennyeződést és a sminket és a benne lévő szalicilsav, mint a legfontosabb összetevő, enyhén hámlasztó hatású. Az arclemosó elősegíti a kék fény bejutását a bőrbe.
 
2. lépés
 
Tartsa a bőréhez érintve a kezelőfejet és tartsa annak pozícióját a kezelés teljes időtartama alatt, ami 3 perc.
A Rio Q-Akne fejlett kékfény terápiás akne kezelő rendszer megszünteti a pattanásokat okozó baktériumokat a bőr felszíne alatt, hogy elősegítse a meglévő aknék tisztulását és megakadályozza az újabbak kialakulását.
 
3. lépés
 
Ha a kezelés befejeződött, vigyen fel hidratálót az arcára és várja meg, míg teljesen beleivódik az a bőrébe.
A kezelés utáni hidratáló krém egy speciálisan megalkotott szer, ami segít fenntartani a bőr hidratáltságát.
 
8 hétig mindennap kezelje az egyes területeket 3 percig és ismételje meg a kezelést, ha újabb pattanások jelennének meg.
 
 
Az eredmény tisztán látható
 
 
Tesztelői vélemények
 
 
 
"Fájdalom és mellékhatás mentes" Beth
 
 
 
"Az első kezelés az évek során, aminek látható eredménye volt" Kerry
 
 
 
"Olyan egyszerű, mint a 3 lépéses kezelés" Joanne
 
 
 
A Rio Q-ACNE fejlett kékfény terápiás akne kezelő rendszerrel az enyhe és közepes aknékat kezelheti
(A táblázat megtekintéséhez kérjük, kattintson a képre.)
 
 
 
 
A bőrön lévő pórusokban egy szőrszál és a faggyúmirigy található. Ez a mirigy olajos anyagot termel, a faggyút, amely normál körülmények közt a pórusból kijutva a szőrt és a bőrt nedvesíti.
 
Az akne akkor alakul ki, amikor a pórust eltömíti a faggyútöbblet vagy a sok elhalt sejt begyullad és elfertőződik.
 
Kinek ajánlott a Rio Q-ACNE fejlett kékfény terápiás akne kezelő rendszer?
 
Az aknét leggyakrabban a hormonok és a bőrben lévő faggyúmirigyek eredményezik. A faggyúmirigyek faggyút termelnek: ez egyfajta kenőanyag a hajnak és a bőrnek. Normál esetben a faggyú, a szőrszál mentén jut fel a bőr felszínére. 
 
A tinédzsereknél – a pubertás kor alatt – a hormonok növekedése fokozott faggyútermelést eredményez, ami megreked az elhalt hámsejtek által elzárt pórusokban. A tinédzserkori pattanások leggyakrabban az arcon, háton és a mellkason jelentkeznek.
 
Idősebb korban a nőknél az akne kialakulását az ingadozó hormonszint okozhat menstruáció vagy terhesség alatt. A felnőttkori akne főleg az arc alsó részére koncentrálódik, főleg a száj és az áll területére, melyek sokkal mélyebbek és fájdalmasabbak a tinédzserkori változatnál.
 
Mi okozza az aknét?
(A megtekintéshez kérjük, kattintson a képre.)
 
 
 
Az aknét, egy normál esetben ártalmatlan, Propionibacterium nevű baktérium okozza (P. akne) ami mindenkinek a bőrében jelen van. 
Az eltömődött pórusban a baktérium elszaporodik és olyan immunválaszt okoz, ami gyulladást, gennytermelést és végül aknét eredményez.
 
 
Hogyan működik a Rio Q-ACNE fejlett kékfény terápiás akne kezelő rendszer?
 
 
 
A kék fény megöli az aknét okozó Propionibacterium acne (P. acnes) baktériumot, célzott porfirinnel.
 
A Porfirinek elnyelik a fényt, oxigén gyököket alkot, amelyek reagálnak, és így elpusztulnak a baktériumok.
 
Ez 415nm-en történik meg.
 
 
 
Propionibacterium acne (P. acnes) egy baktérium, ami az akne jelenlétével kapcsolatos.
 
A Porfirinek kémiai pigmentek, amit a P. akne hoz létre természetes anyagcseréje részeként.
 
Az angol Rio Q-Acne fejlett kékfény terápiás akne kezelő rendszer segítségével végre otthonunkban is van lehetőség a makacs és fájdalmas duzzanatokat kezelni, megszüntetni, ráadásul a terápia az összes bőrtípuson alkalmazható. Ez egy orvostechnikai eszköz, segítségével nem szükséges hosszadalmas és időrabló kezelésekre járni, könnyedén megoldható otthonában is.
 
A kék fény bőrre gyakorolt hatása már régóta ismert, gátolja a fertőzések kialakulását, illetve a tovább terjedését, segítséget nyújt a hidratáltság megőrzésében, az arckontúr javításában, zsíros bőr esetén a faggyútermelés normalizálásában, herpesz, napallergia, illetve leégés kezelésében.
 
 
A Rio Q-Acne fejlett kékfény terápiás rendszer megöli az aknét okozó Propionibacterium acne (P. acnes) baktériumot, célzott porfirinnel. A porfirinek elnyelik a fényt, oxigén gyököket alkotnak, amelyek reagálnak, és így elpusztulnak a baktériumok. Ez 415 nm-en történik meg.
A kék fény egy olyan alternatíva az antibiotikummal szemben, mely hatásosan és egyszerűen kezeli a gyulladt bőrt!
 
Az akne problémája tehát bárkit érinthet, nem feltétlenül a tinédzsereket, bár tény, ebben az életkorban gyakoribb, ráadásul amennyiben nincs kellően kezelve, komoly hegesedés is kialakulhat a bőrön.
 
Gyakori kérdések:
 
Mi okoz aknét?
Az akne a szőrtüsző és a faggyúmirigy egy állapota. A bőrben lévő szőrtüszők vagy pórusos faggyúmirigyeket tartalmaznak. Ezek a mirigyek faggyút termelnek: ez egyfajta kenőanyag a hajnak és a bőrnek. Normál esetben a faggyú, a szőrszál mentén jut fel a bőr felszínére. Az akne állapot, amikor a faggyú, akadályoztatás miatt a szőrtüszőben ragad. Az aknét egy Propionibacterium nevű baktérium okozza (P. akne) és mindenkinek a bőrében jelen van. Az eltömődött faggyúmirigy lesz ennek a baktériumnak a táptalaja, mely gyorsan elszaporodik, és további pattanásokat okoz.
 
Milyen gyakorisággal használjam a Q-ACNE-t?
Kétnaponta, minden területet 3 percig kezeljen. Klinikai tesztek eredménye támasztja alá a kétnaponta történő használat eredményességét.
 
Mikor látom az eredményt?
Körülbelül három hét alatt fog pozitív eredmény bekövetkezni a bőrén. A kétnaponta ismétlődő kezelés minimum 8 héten át végezze. Ezután is javasoljuk a készülék rendszeres használatát, a felfertőzés megakadályozása érdekében.
 
Fennáll az égés vagy a bőrrák veszélye?
Nem! A kék fény hullámhossza, kívül esik azon a fénytartományon, ami károsodást okoz.
 
Használhatom a megszokott bőrtisztítóm, mitesszer elleni krémemet?
A Q_ACNE-t tiszta, száraz bőrön kell használni. A kezelések között, nyugodtan használja a megszokott arctisztító, mitesszer elleni szereit.
 
 
A csomag tartalma
 
 • 1 db előkezelő arclemosó
 • 1 db Q-Acne készülék
 • 1 db kezelés utáni hidratáló
 • 1 db hálózati töltő
 
Orvostechnikai eszköz lévén egészségpénzári elszámolással is megvásárolható a termék. Jelen pillanatban az OTP és az MKB egészségpénztáraknál lehet kérni a termék elszámolását a pénztárak benyújtási és kifizetési szabályzatának megfelelően.
 
Így működik a Rio Q-ACNE fejlett kékfény terápiás akne kezelő rendszer:
 
 
 
** Eredmények egy 12 hetes klinikai vizsgálatról - The Dezac Group 2013.
** forrás www.nhs.uk
*** forrás http://cks.nice.org.uk/
**** Ash et al.
 
 
 

A termék értékelése

Regisztráljon és jelentkezzen be, ha Ön is szeretné megosztani másokkal véleményét.
Összesen 1 értékelés. Átlag: 5
Zoltán Szilvia
2018.01.25. 18:32
5

Akciós szépségápolási termékek

Elegance exclusive sminktükör dimmelhető LED világítással, nagy méret Elegance exclusive sminktükör dimmelhető LED világítással, nagy méret
24 990,- Ft
akciós ár:17 990,- Ft
28% kedvezmény
SoniCleanse Pure arctisztító készülék SoniCleanse Pure arctisztító készülék
34 990,- Ft
akciós ár:24 990,- Ft
29% kedvezmény
vásárlás
Makeup artist sminkecset kollekció (10 db) Makeup artist sminkecset kollekció (10 db)
23 990,- Ft
akciós ár:9 990,- Ft
58% kedvezmény
kosárba
RIO DRDP mikrodermabráziós készülékhez utántöltő kristály RIO DRDP mikrodermabráziós készülékhez utántöltő kristály
7 800,- Ft
akciós ár:6 990,- Ft
10% kedvezmény
kosárba
Evolution IPL Tartozék lámpa Evolution IPL Tartozék lámpa
22 860,- Ft
akciós ár:19 990,- Ft
13% kedvezmény
kosárba
Adapter 9V fehér+adaptervilla Adapter 9V fehér+adaptervilla
4 990,- Ft
akciós ár:1 990,- Ft
60% kedvezmény
kosárba
SoniCleanse Pure - Exfoliáló testre is használható tartozék fej SoniCleanse Pure - Exfoliáló testre is használható tartozék fej
4 990,- Ft
akciós ár:3 990,- Ft
20% kedvezmény
Cserélhető fej sarokcsiszolóhoz Cserélhető fej sarokcsiszolóhoz
1 990,- Ft
akciós ár:1 000,- Ft
50% kedvezmény
Áraink az ÁFÁ-t tartalmazzák.

Partnerünk

Kozmetika Otthon

Bankkártyás fizetési szolgáltatónk

Elfogadott kártyák

Tudástár

Tudnivalók a szónikus arctisztításról

Hasznos információk a technológiáról, kezelésekről.

Miért jó és hatékony az ultrahangos kezelés?

Mit nevezünk ultrahangnak? Az emberi fül számára nem érzékelhető, 20 kHz-nél magasabb frekvenciájú hangokat nevezzük ultrahangnak. Az ultrahang...

Rio Beauty faceLITE LED arcmaszk további klinikai vizsgálatának eredményei

Az angol Rio Beauty számos klinikai vizsgálatot végez laborjában, többek között a faceLITE LED arcmaszkját is tesztelik. Tekintse meg a kiváló...
Ne maradjon le egyetlen egy akciónkról, újdonságunkról vagy hasznos tanácsunkról se!
Olyan új információkhoz juthat, amit még a barátnői sem ismernek!
érdekel
Speciális ajánlatok