*** Kedves Vásárlóink! Telefonon keresztül is vásárolhatnak. A SAJÁT raktárban felirattal ellátott, 11 óráig leadott rendeléseket másnapra (munkanap) kiszállítjuk GLS futárszolgálattal. Jó vásárlást kívánunk! RIO- Team ***

Professzionális Szájzuhany és fogköztisztító nagy 600 ml-es tartállyal, 4 féle fuvókával, 1400 pulzálással percenként

Professzionális Szájzuhany és fogköztisztító nagy 600 ml-es tartállyal, 4 féle fuvókával, 1400 pulzálással percenként
Professzionális Szájzuhany és fogköztisztító nagy 600 ml-es tartállyal, 4 féle fuvókával, 1400 pulzálással percenként Professzionális Szájzuhany és fogköztisztító nagy 600 ml-es tartállyal, 4 féle fuvókával, 1400 pulzálással percenként Professzionális Szájzuhany és fogköztisztító nagy 600 ml-es tartállyal, 4 féle fuvókával, 1400 pulzálással percenként Professzionális Szájzuhany és fogköztisztító nagy 600 ml-es tartállyal, 4 féle fuvókával, 1400 pulzálással percenként Professzionális Szájzuhany és fogköztisztító nagy 600 ml-es tartállyal, 4 féle fuvókával, 1400 pulzálással percenként Professzionális Szájzuhany és fogköztisztító nagy 600 ml-es tartállyal, 4 féle fuvókával, 1400 pulzálással percenként
Cikkszám: DCIC
Saját raktárban
32 990,- Ft helyett:
23 990,- Ft
27% kedvezmény
kosárba
Rio Beauty termékek
2 év
Magyarországi garanciával
Szállítási díj: ha a megrendelt termékek összára 19 990 Ft alatti, akkor 1 500 Ft, felette ingyenes.

Válassza az eredeti angol Rio beauty szájzuhanyokat! A Rio Professzionális szájzuhanya nagy 600 ml tartállyal 4 féle fúvókával, 1400-as pulzálással rendelkezik!

 

A szájzuhanyok rendszeres használatát több tanulmány is alátámasztotta, hogy segítenek megakadályozni a fog és ínybetegségek kialakulását, valamint a már ezekben a betegségekben szenvedők számára is ideális szájhigiéniai fenntartó megoldást biztosítanak.
 

Az enyhe vagy közepes fogászati problémával küzdők, fogszabályzóval rendelkezők számára kifejezetten ideális a továbbfejlesztett Rio Professzionális szájzuhany és fogköztisztító, hiszen sok esetben a fogkefe, fogselyem vagy a normál fogköztisztítók nem alkalmazhatóak, nem távolítják el megfelelően a lepedéket, valamint nem fertőtlenítik a szájüreget.

 

A szájüreg alapos megtisztításával sokkal kisebb a kockázat arra, hogy baktériumok, ételmaradék rekedjenek a szájban, így azok fogbetegségek okozói legyenek, rosszabb esetben a véráramba jutva súlyosabb panaszokat okozzanak.
 
A RIO Professzionális Szájzuhany és fogköztisztító rendszeres használatával csökken a kórokozók száma a szájüregben és a fogágyban, csökken az ínygyulladás, valamint a fogínyvérzés kialakulásának esélye.

Fogorvosok kifejezetten ajánlják szájzuhanyok használatát mindenki számára, de főleg azoknak, akik fogszabályzót viselnek, mivel a fogak tisztíthatósága csökken, valamint az implantátummal, híddal vagy fogkoronával rendelkezők számára is ideális.
 
A Rio Professzionális Szájzuhany és fogköztisztító előnyei
 
 • Alaposan, hatékonyan tisztít a rendkívül erős, de kíméletes vízsugárnak köszönhetően
 • 4 féle fúvókát tartalmaz a készlet, mely tárolható a készülék fedelében (Standard, nyelvtisztító, fogszabályozó tisztító, fogíny vonal tisztító csúcs)
 • 1400 pulzálás percenként a hatékony tisztítás érdekében
 • A szájzuhany 360 fokban elfordítható fejjel rendelkezik
 • 10 féle beállítás közül választhat: normál, lágy, erőteljes pulzálás
 • Segít megakadályozni a fog és ínyproblémák kialakulását
 • Egyszerű, gyors és fájdalommentes használat
 • Nagy víztartály: kb 600 ml
 • 2 perces működési idő: 30 mp-es intervallum időzítővel a hatékony használat érdekében
 • Változó nyomás: 30-110Psi között
 • A készülék méretei: Szélesség: 13 cm, magasság: 20 cm, mélysége: 11 cm
 • 220V hálózati árammal működik
 • Eredeti angol gyártmány
 • 2 év magyarországi cseregarancia
 
10 féle beállítás közül választhat a Rio professzionális Szájzuhany és fogköztisztítóval
 
4 féle tisztító fúvóka áll rendelkezésre:
 
Normál
A fogak közé beragadt ételmaradékok eltávolítására ideális.
                                  
Nyelvtisztító
A nyelv higiénikus megtisztítására alkalmas.
Használata: helyezze a nyelvtisztítót a nyelve közepére, kb. középtájban. Először a gyengéd vízsugárnyomás beállítást használja és fokozatosan növelje a kívánt szint eléréséig.
 
 
 Fogszabályzó csúcs
A fogszabályzó csúcs kifejezetten a fogszabályzót viselők számára fejlesztették ki. Ideális a fogszabályzó körülötti, nehezen megközelíthető helyek tisztítására.
Használata: lassan csúsztassa a csúcsot a fogíny mentén. Ahol szükséges, álljon meg és a sörtékkel tisztítsa meg a fogszabályzó körülötti, illetve a fogak közti területet.
 

Fogíny vonal tisztító csúcs
A tasak csúcs speciálisan a parodontális tasakok tisztítására lett kifejlesztve. Csak a legalacsonyabb nyomás fokozatot használja.
 
Használata: a csúcs puha hegyét 45°-os szögben illessze a fogínyhez és óvatosan nyomja a csúcsot az íny alatti részbe, hogy elérje a parodontális tasakot.
 
Pulzáló és nyomó vízsugár használható a Professzionális Szájzuhany és fogköztisztítóval
 • Pulzáló: mélyebb tisztítást tesz lehetővé, a lepedéket okozó baktériumokat is eltávolítja, masszírozza a fogínyt és közben átöblíti a fogközöket is. Javasoljuk, hogy öblítés közben dőljön enyhén előre és kissé hagyja nyitva a száját, hogy a víz szabadon távozhasson. A mosdó felett használja a készüléket.
 • Nyomó: Folyamatos vízsugárral tisztítja a fogakat
   
 
A Rio Professzionális Szájzuhany és fogköztisztító használata
 
szájzuhannyal célozza be a kívánt területet, a vízsugarat 90°-os szögben irányítsa a fogra a fogíny magasságában, és kezdje meg a terület megtisztítását (kívül és belül, majd alul és felül). 
 
 
 
 
 
Alaposan tisztítsa meg a fogak közti területet, a koronákat és hidakat, ha rendelkezik ilyennel. A nehezen elérhető helyeket a 360 fokban elfordítható fúvókával tisztíthatja meg.
Fontos, hogy megakadályozza a készüléken megtelepedő baktériumok elszaporodását, használat után a készüléket és a fúvókát alaposan tisztítsa meg szappanos vízzel és hagyja teljesen megszáradni.
 
A Rio Professzionális Szájzuhany és fogköztisztító készlet tartalma
 • 1 db Professzionális Szájzuhany és fogköztisztító készülék
 • 4 db tartozék fej
 • 1 db adapter
 • 1 db magyar nyelvű használati útmutató
 
Garancia
 
A Rio Professzionális Szájzuhany és fogköztisztító normál használata esetén 2 év cseregaranciát biztosítunk a normál felhasználásból eredő hibákra. A használati útmutatóban leírtaktól eltérő üzemeltetésből eredő károkra, illetve a megnyitott készülékre a garancia nem vonatkozik. Kérjük, őrizze meg a számlát, mert a garancia csak a számla bemutatásával érvényesíthető.


© The Dezac Group Ltd 2016
A készülék hivatalos forgalmazója a MOPA Kft.

 
Áraink az ÁFÁ-t tartalmazzák.

Partnerünk

Kozmetika Otthon

Bankkártyás fizetési szolgáltatónk

Elfogadott kártyák

Tudástár

A Rio készülékek technológiai ismertetője

Bőrünk szerkezete A stratum corneum a bőr külső rétege, egy kemény áthatolhatatlan akadály, amely megakadályozza a vegyi anyagok és...

Rio bőrápoló krémek, szérumok hatóanyagai

Hogyan fejtik ki hatásukat a Rio arcápoló készülékei? Tekintse meg milyen hatóanyagok épülnek bőrébe használatuk során.

Rio Mély pórus tisztító, hidratáló készülék klinikai vizsgálat

Fedezze fel a Rio Mély pórus tisztító, hidratáló készülék hatékonyságát, melyet klinikai tanulmánnyal is alátámasztanak.
Ne maradjon le egyetlen egy akciónkról, újdonságunkról vagy hasznos tanácsunkról se!
Olyan új információkhoz juthat, amit még a barátnői sem ismernek!
érdekel
Speciális ajánlatok