*** Kedves Vásárlóink! Telefonon keresztül is vásárolhatnak. A SAJÁT raktárban felirattal ellátott, 11 óráig leadott rendeléseket másnapra (munkanap) kiszállítjuk GLS futárszolgálattal. Jó vásárlást kívánunk! RIO- Team ***

Professzionális fogfehérítő készülék

Professzionális fogfehérítő készülék
Professzionális fogfehérítő készülék Professzionális fogfehérítő készülék Professzionális fogfehérítő készülék Professzionális fogfehérítő készülék Professzionális fogfehérítő készülék
Cikkszám: DCWH7-C
Kifutott termék

Ezt a termékünket már nem forgalmazzuk, helyette a következő új modellt ajánljuk: Smile White új generációs fogfehérítő készlet, 15 perc/alkalom, Klinikailag tesztelt, USB-s használat
39 990,- Ft
Rio Beauty termékek
2 év
Magyarországi garanciával
Szállítási díj: ha a megrendelt termékek összára 19 990 Ft alatti, akkor 1 500 Ft, felette ingyenes.
Szuper akciós áron ingyen szállítással a készlet erejéig!
 
Szalon minőségű fogfehérítés otthon, néhány perc alatt a Rio legújabb fejlesztésű fogfehérítő készülékének segítségével.
 
Fogaink szépsége, fehérsége legalább olyan fontos az ápolt megjelenéshez, mint a rendszeres tisztálkodás, bőrápolás és jól öltözöttség. Sajnos káros szenvedélyeink és egyes ételek, italok idővel elszínezhetik fogainkat, melyek fehérségét a rendszeres fogmosás sem őrizheti meg.
 
Az angol Rio ezért fejlesztette ki Professzionális fogfehérítő készülékét, hogy az elszíneződött fogaink miatt ne kelljen többet szégyenkeznünk, merjünk bátram mosolyogni és a fogorvosnál se kelljen kisebb vagyonokat ott hagynunk.
 
Miért válassza a Professzionális fogfehérítő készüléket?
 
A Rio Professzionális fogfehérítő hatékonyabban tudja kifejteni fehérítő hatását, mivel a készletben található sablon segítségével fogsorunk tökéletes lenyomatát hozhatjuk létre. Ebbe a sablonba kerül a fogfehérítő gél, mely a lenyomatnak köszönhetően sokkal jobban a fogakra koncentrálódik, nem kenődik, nem csúszik el, így a fehérítés hatékonyabbá válik.
 
A készletben található fehérítő gél nem okoz kárt fogaiban, fogzománcában vagy ínyében, de elég erős ahhoz, hogy akár 4-5 árnyalattal is fehérebbé tegye fogait már az első használat után is. Használat közben semmilyen kellemetlenséget nem fog tapasztalni és a kezelések után sem válnak fogai érzékenyebbé sem a hideg, sem a meleg ételek, italok fogyasztására.
 
Kiknek ajánljuk?
 
Akik egyetlen fogorvosi kezelés árából többször (akár 6-8 alkalom), otthonuk kényelmében szeretnének fehérebb fogakat.
Ideális a dohányzás, kávé fogyasztás vagy a színező ételek okozta elszíneződések eltávolítására.
 
A Rio Professzionális fogfehérítő készletével otthona kényelmében, a szalonok profizmusának technológiájával érheti el a vakítóan fehér fogakat rendkívül kényelmesen és egyszerűen. Nem kell a fogak aprólékos ecsetelésével sem bajlódnia, csupán a sablon segítségével kell a kezeléseket elvégeznie.
 
Nem csak Ön, hanem családtagjai is élvezhetik a mindenki számára egyszerűen és biztonságosan használható készülék eredményességét.
 
A Rio Professzionális fogfehérítő készülék alapvető jellemzői:
 
- Használatával Szalon minőségű kezelésben lesz része a gyönyörű fehér fogsorért
- Kék-fény kezelési technológia által nyújtott professzionális eredmény, otthoni környezetben
- Ideális a tea, kávé, vörösbor és a dohányzás okozta fogelszíneződés kezelésére
- Állítható teljesítmény és kétféle kezelési mód, beleértve a ,,gyors kezelés" opciót is
- Egyszerű, biztonságos használat
- Biztonsági kulcs a gyermekek védelme érdekében
- Foglenyomat sablon használata a pontos megfelelő helyre történő fehérítő gél adagolás érdekében
 
Hogyan használjuk a Rio Professzionális fogfehérítő készüléket?
 
A Foglenyomat sablon előkészítése a pontos gél adagolása érdekében:
 
1. lépés: Töltsön 4 cm forró (de nem forrásban lévő!) vizet egy edénybe és helyezze bele a foglenyomat sablont végét kb. 60 másodpercre.
 
2. lépés: Óvatosan vegyük ki a foglenyomat sablont, ügyelve arra, hogy míg képlékeny állapotban van meg ne sérüljön. Óvatosan rázzuk le róla a vizet.
 
3. lépes: Helyezze a foglenyomat sablont a fogaira úgy, hogy fogai a sablon csatornájába illeszkedjenek. A fogínyén melegséget - forróságot fog érezni - ez normális jelenség, nem okoz sérülést. Gyengéden harapjon rá és 30 másodpercig tartsa összezárva a fogait.
 
4. lépés: Vegye ki a sablont és tegye hideg vízbe 60 másodpercre. Amennyiben szükséges, ismételje meg az 1-4 lépést, hogy a szájrész pontosan és kényelmesen illeszkedjen a fogaira. A sablon így már használatra kész.
 
Előkészület
 
1. lépés: Öblítse le meleg vízzel a foglenyomat sablont (a sablonok sterilizáltak). Illessze a sablont a kék-fény adó elején lévő csatlakozóhoz. Rögzítse a pozíciót a pánttal, melyet a készülék köré húz.
 
2. lépés: Vegye le a fehérítő gél kupakját. Nyomjon egy csíkot a szájrészbe, majd tegye vissza a kupakot.
 
A Rio Professzionális fogfehérítő készülék használata
 
1. lépés: Csatlakoztassa a hálózati adapter megfelelő végét a készülék hátulján lévő csatlakozóba, a másik végét pedig a hálózati konnektorba. A biztonsági kulccsal oldja fel a készüléket és kapcsolja be. A mode gombbal válassza ki a használni kívánt programot. A programkijelzők bekapcsolnak, mutatva ezzel a kiválasztott programot.
 
2. lépés: A teljesítmény szintet a +/- gombokkal állítsa be. Helyezze a szájrészt a fogaira úgy, hogy az felfeküdjön a fogaira. Ha a helyére került, nyugodtan lazítsa el ajkait.
 
3. lépés: Nyomja meg a Start/Pause gombot a kezelés elkezdéséhez. A számlálón a fények mutatják a hátralévő időt. A kezelés végén távolítsa el a szájrészt a készülékről, és meleg vízzel alaposan mossa át. Hagyja megszáradni, mielőtt elcsomagolja. Öblítse ki a száját vízzel (de ne nyelje le!).
 
 
A Professzionális fogfehérítő doboz tartalma:
 
1 db Rio professzionális fogfehérítő készülék
5 db fecskendő fehérítő gél
3 db Foglenyomat sablon
1 db Biztonsági kulcs
 
Garancia: Eredeti angol gyártmány 2 év cseregaranciával.
 
Biztonsági intézkedések a Rio Professzionális fogfehérítő készülékkel kapcsolatban
• Kérjük, olvassa el figyelmesen az utasításokat, és őrizze meg a használati útmutatót.
• Ne nyelje le a gélt.
• Ne használjon a használat során fogszabályozás kezelést.
• Nem ajánlott a használata terhes nőknek.
• Fehérítő gél szembe nem kerülhet. Ha a gél szembe kerül, bő vízzel mossa ki.
• Ne használja naponta egynél több alkalommal.
• Ne használja hosszabb ideig, mint maximum 20 perc.
• Abban az esetben, ha kellemetlenséget tapasztal ne használja tovább a terméket, és bő vízzel öblítsünk.
• Ha visszahúzódó íny vagy bármilyen ínybetegsége, fog gyulladása van, forduljon fogorvoshoz, mielőtt a kezelést megkezdené. Nem ajánlott a használata, fog ínygyulladás, szájüregi fekélyek, vagy ha bármilyen sérülés esetén.
• Ha azt tapasztalja, hogy gumi érzékenység vagy irritáció lép fel, ne használja tovább, és keresse fel fogorvosát. Javasoljuk, hogy tájékoztassa fogorvosát, ha használja a fogfehérítő készüléket.
• Ezt a készüléket nem használhatják olyan személyek (beleértve a gyermekeket is), akik csökkent fizikai, érzékszervi vagy mentális képességűek. Nem megfelelő tapasztalattal és ismeretekkel rendelkeznek a készülék használatát illetően, hacsak nem kaptak olyan felügyeletet vagy útmutatást a készülék használatára vonatkozóan a megfelelő biztonságot és felügyeletet biztosító személytől.
• Tartsa távol a gyerekektől. Ez a termék nem ajánlott 14 év alatti gyermekek számára.

Letölthető dokumentumok

A termék értékelése

Regisztráljon és jelentkezzen be, ha Ön is szeretné megosztani másokkal véleményét.
Áraink az ÁFÁ-t tartalmazzák.

Partnerünk

Kozmetika Otthon

Bankkártyás fizetési szolgáltatónk

Elfogadott kártyák

Tudástár

A Rio készülékek technológiai ismertetője

Bőrünk szerkezete A stratum corneum a bőr külső rétege, egy kemény áthatolhatatlan akadály, amely megakadályozza a vegyi anyagok és...

Rio bőrápoló krémek, szérumok hatóanyagai

Hogyan fejtik ki hatásukat a Rio arcápoló készülékei? Tekintse meg milyen hatóanyagok épülnek bőrébe használatuk során.

Rio Mély pórus tisztító, hidratáló készülék klinikai vizsgálat

Fedezze fel a Rio Mély pórus tisztító, hidratáló készülék hatékonyságát, melyet klinikai tanulmánnyal is alátámasztanak.
Ne maradjon le egyetlen egy akciónkról, újdonságunkról vagy hasznos tanácsunkról se!
Olyan új információkhoz juthat, amit még a barátnői sem ismernek!
érdekel
Speciális ajánlatok