*** Kedves Vásárlóink! Telefonon keresztül is vásárolhatnak. A SAJÁT raktárban felirattal ellátott, 11 óráig leadott rendeléseket másnapra (munkanap) kiszállítjuk GLS futárszolgálattal. Jó vásárlást kívánunk! RIO- Team ***

Prémium kategóriás vezeték nélküli akkumulátoros, ultragyors utazó hajvasaló érintőkijelzővel, USB töltővel

Prémium kategóriás vezeték nélküli akkumulátoros, ultragyors utazó hajvasaló érintőkijelzővel, USB töltővel
Prémium kategóriás vezeték nélküli akkumulátoros, ultragyors utazó hajvasaló érintőkijelzővel, USB töltővel Prémium kategóriás vezeték nélküli akkumulátoros, ultragyors utazó hajvasaló érintőkijelzővel, USB töltővel Prémium kategóriás vezeték nélküli akkumulátoros, ultragyors utazó hajvasaló érintőkijelzővel, USB töltővel Prémium kategóriás vezeték nélküli akkumulátoros, ultragyors utazó hajvasaló érintőkijelzővel, USB töltővel Prémium kategóriás vezeték nélküli akkumulátoros, ultragyors utazó hajvasaló érintőkijelzővel, USB töltővel Prémium kategóriás vezeték nélküli akkumulátoros, ultragyors utazó hajvasaló érintőkijelzővel, USB töltővel Prémium kategóriás vezeték nélküli akkumulátoros, ultragyors utazó hajvasaló érintőkijelzővel, USB töltővel
Cikkszám: STTR
Saját raktárban
29 990,- Ft helyett:
19 990,- Ft
33% kedvezmény
kosárba
Szállítási díj: ha a megrendelt termékek összára 19 990 Ft alatti, akkor 1 500 Ft, felette ingyenes.
Az angol Rio Beauty prémium kategóriás, vezeték nélküli, akkumulátoros, ultragyors, érintőképernyős hajvasalójával egyszerre bárhol bármikor praktikusan és hatékonyan elvégezhető a hajegyenesítés, hajformázás.
 
Ha egy olyan hajvasalóra vágyik, amely pár pillanat alatt felmelegszik és napközben munka, iskola alatt, vagy egyéb programok közben szeretne igazítani frizuráján, akkor megtalálta az optimális hajvasalót.
 
Sok hölgynek okoz bosszúságot, hogy a reggeli frizurájuk már közvetlenül azután tönkremegy, hogy kitette lábát az ajtón. DE! Az angol Rio Beauty páratlan megoldásával ez biztosan nem fordulhat elő, hiszen egy olyan vezeték nélküli hajvasalót alkottak meg, amellyel bárhol, bármikor elérhető a selymes, hullámmentes hajkorona.
 
A hajvasaló hordozható, könnyedén elfér kisebb táskákban is, és akár fél órán át üzemképes a nagy teljesítményének köszönhetően. Azonban nem kell aggódnia a töltésen, hiszen egyszerűen az USB kábellel egy telefonnal vagy egy laptoppal is feltölthető a készülék, vagy a csomagolásban lévő adapterrel lehet a konnektorhoz csatlakoztatni.
 
Pár másodperc alatt simává és egyenessé varázsolja a haját, mégis nem engedi károsítani, roncsolni a sajátos turmalin bevonatú kerámia lapoknak köszönhetően. Kívánság szerint akár elegáns hullámokat, loknikat is lehet formázni a lekerekített design által.
A hajvasaló 150-220°C-ig képes felmelegedni. A hőmérsékletszabályozás egyszerű és biztonságos, egy külön funkció segít meggátolni a véletlen hőmérséklet változtatást.
 
A termék fő tulajdonságai:
• Hajvasalásra és göndörítésre is kiváló választás
• Érintőképernyős kijelző
• Egyedülálló vezeték nélküli kivitel
• Kerekített design a könnyű használhatóság jegyében
• Praktikus méret: 225mm x 40mm
• Speciális, turmalinos kerámia lapokkal
• USB és akkumulátoros töltés is lehetséges
• Ultragyors felmelegedés: 120 mp-en belül
• Hőmérséklet szabályozás: 150-220°C
 
A készülék használata:
 
A hajvasalót nagyon kényelmesen lehet használni, akadálymentesen, mivel nem kötött hálózathoz és ezért használat közben egy kábel sem fogja megzavarni.
 
1. Az oldalsó gomb megnyomásával kapcsolja be a készüléket.
2. Érintse meg a kijelzőn a bekapcsoló szimbólumot 3 másodpercig, amíg bekapcsol az érintőképernyős kijelző.
3. A nyilak használatával beállítható a kívánt hőmérséklet (150-220°C). Kb. 90-150 másodperc alatt eléri a készülék a kívánt hőfokot. (A biztonsági zár bekapcsolásával megakadályozható, hogy véletlenül elállítódjon a hőmérséklet.)
4. Egyenesítse ki a haját a kerámia lapok segítségével, hogy selymes és hullámmentes hajkoronája legyen vagy göndörítse be a haját az elegáns hullámokért.
5. Használat után kapcsolja ki a készüléket az oldalsó gomb megnyomásával.
 
A csomag tartalma:
1 db készülék
1 db hőálló táska
1 db magyar nyelvű használati utasítás
 
Garancia:
A készülék normál használata esetén 2 év cseregaranciát biztosítunk a normál felhasználásból eredő hibákra. A használati útmutatóban leírtaktól eltérő üzemeltetésből eredő károkra, illetve a megnyitott készülékre a garancia nem vonatkozik. Kérjük, őrizze meg a számlát, mert a garancia csak a számla bemutatásával érvényesíthető.
 
© The Dezac Group Ltd 2018
A készülék hivatalos forgalmazója a MOPA Kft.
A gyártó előzetes bejelentés nélküli változtatásának jogát fenntartjuk.
 
Áraink az ÁFÁ-t tartalmazzák.

Partnerünk

Kozmetika Otthon

Bankkártyás fizetési szolgáltatónk

Elfogadott kártyák

Tudástár

A Rio készülékek technológiai ismertetője

Bőrünk szerkezete A stratum corneum a bőr külső rétege, egy kemény áthatolhatatlan akadály, amely megakadályozza a vegyi anyagok és...

Rio bőrápoló krémek, szérumok hatóanyagai

Hogyan fejtik ki hatásukat a Rio arcápoló készülékei? Tekintse meg milyen hatóanyagok épülnek bőrébe használatuk során.

Rio Mély pórus tisztító, hidratáló készülék klinikai vizsgálat

Fedezze fel a Rio Mély pórus tisztító, hidratáló készülék hatékonyságát, melyet klinikai tanulmánnyal is alátámasztanak.
Ne maradjon le egyetlen egy akciónkról, újdonságunkról vagy hasznos tanácsunkról se!
Olyan új információkhoz juthat, amit még a barátnői sem ismernek!
érdekel
Speciális ajánlatok