Kedves Vásárlóink! Regisztráció nélkül is vásárolhatnak. GLS-sel szállítunk, utánvét esetén fizethetnek bankkártyával is. Köszönjük, Rio Beauty csapata

Miért jó és hatékony az ultrahangos kezelés?

Mit nevezünk ultrahangnak?

Az emberi fül számára nem érzékelhető, 20 kHz-nél magasabb frekvenciájú hangokat nevezzük ultrahangnak. Az ultrahang hullám formájában terjed, azaz veszélytelen periodikus rezgések, melyek kvázi rugalmas anyagi részecskék rezgéseként terjednek. Ezek tulajdonképpen hullámok, amit a szervezetünk sejtjei képesek felvenni, éppen ezért az ultrahangot több területen, számos céllal használja mind az orvostudomány, mind a szépségipar. Az 1 MHz-es frekvenciájú ultrahang képes arra, hogy elvégezze a bőr kötőszövetig történő salaktalanítását. Ezzel megnyitja az utat a sejtmegújulást támogató molekulák számára és az energia-háztartás serkentésével nagymértékben hozzájárul a bőr regenerációjához.
 
 

Kozmetikai felhasználás

Az ultrahang kozmetikai felhasználása két fő területre terjed ki. Egyes kozmetikai gépek kezelőfeje egy vékony lapban végződik, ami ultrahang frekvencián rezeg. Ez a gyors rezgésű fém lapocska, képes finoman, de hatékonyan eltávolítani a faggyúfelesleget, az elhalt hámsejteket a bőr felszínéről, hasonlóan egy arcradírozáshoz. Kifejezetten kíméletes az arcbőrhöz, mégis olyan hatékony, hogy akár a mitesszereket is képes kifordítani. Egy ilyen készülékkel körülbelül pár perc alatt tökéletesen megtisztítható az arcbőr a szennyeződésektől és az elhalt hámsejtektől, ami a későbbiekben a bőrsejtek megújulását is elősegíti.
 
A másik felhasználási terület a hatóanyag bevitel. Az ultrahang képes mélyen a bőrbe juttatni a bőr felszínére felvitt tápláló, ápoló hatóanyagokat. Egyrészt meggyorsítja a kozmetikumok felszívódását, másrészt jelentősen képes növelni a bevitel mélységét, és így még látványosabbá tehetőek vele az eredmények.
 
 
Az ultrahangos kezelés fájdalommentes, sőt nagyon kellemes élmény, ugyanis az ultrahang masszázs hatást fejt ki a bőrre, ami ezt azután rendkívüli módon képes meghálálni.
 
Ahogy az ultrahang hullámok a bőrbe jutnak, serkentik a terület vérkeringését. Ezáltal a tápanyagok könnyebben és gyorsabban jutnak el a megfelelő sejtekhez, a méreganyagok pedig hatékonyabban távoznak. Fokozódik a bőr regenerációs képessége, és összességében sokkal egészségesebb, üdébb arcképet fogunk látni a tükörben.
 

Hogyan használhatjuk otthon az ultrahangot?

Léteznek otthoni felhasználású készülékek. Ezek között vannak csak hatóanyag bevitelre alkalmas gépek, illetve olyanok, amelyek egyaránt alkalmasak az arctisztításra és a hatóanyag bevitelre. A spatulában végződő készülékek fémlemezkéje például úgy lett kiképezve, hogy a peremét a bőrön végigtolva az arctisztító funkció gondoskodik a bőr tökéletes megtisztításáról. A tisztításhoz mindössze vízre van szüksége (hidroabrázió, Ultrahangos mélypeelinges tisztítás). A hatékonyságot bizonyítja, hogy rendszeres használat mellett a bőrsejtek olyan mértékben képesek megújulni, hogy elhalványodnak a pigmentfoltok, amik a nyári napsütésben egyébként még intenzívebben szoktak megjelenni.
 
 
Tisztításra, előhámlasztásra, hatóanyag bevitelre is alkalmas készülékeink:
 
 
Arctisztítás után máris élvezheti az ultrahangos hatóanyag bevitel hatását. Kenje be arcbőrét kedvenc ápoló krémjével, vagy helyezzen fel egy hatóanyaggal átitatott tápláló maszkot, és tegye hatékonyabbá az aktív komponensek felszívódását egy készülékkel.
 
 
Ezáltal komplett szalonszolgáltatásban lehet része az otthonában. A tinédzserek kényes bőrét kifejezetten gyengéden tisztítja, kémiai behatás nélkül, és képes őket megszabadítani a pattanásoktól és mitesszerektől, amik annyi gondot tudnak okozni ebben az életkorban.
 

Hogyan hat a pulzáló ultrahang?

• A szöveteket salaktalanítja;
• Elősegíti a vérbőséget;
• Felgyorsítja a diffúziós folyamatokat;
Aktiválja:
• A nyirokkeringést,
• A fibroblasztokat,
• A kollagénrostokat;
• Fokozza az anyagcsere folyamatokat;
• Stimulálja a szövetrétegeket.
 
 
Az ultrahang és a felhasznált hatóanyagok együttesen elősegítik a bőr regenerációját és hosszú távú hatást fejtenek ki a ráncok és más, korral járó bőrelváltozások ellen.
 
A kezelések eredménye: nő a szövetek vízfelvevő képessége, megújulás következik be a hámban és a kötőszövetben is javul az anyagcsere. A hajszálértágulatok enyhülnek, a bőr kisimul, a ráncok csökkennek.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Miért jó és hatékony az ultrahangos kezelés?

Rólunk mondták

"Nagy köszönettel vettem válaszát, és rugalmas, vevőbarát hozzáállásukat!"
Péter
"Nagyon szépen köszönöm... Példás értékű az önök hozzáállása a rendelésekkel kapcsolatban. Partnereimnek csak ajánlani tudom az önök webáruházát."
Rita
"Köszönöm a segítséget és a korrekt hozzáállást"
Rita

Bankkártyás fizetési szolgáltatónk

Elfogadott kártyák

itt-vasarolhatsz-logo

Partnerünk

Kozmetika Otthon
Google+

Tudástár

Miért használjunk ultrahangos párásítót gyermekünk hálószobájában is?

Mondj búcsút a fullasztó levegőnek és a száraz bőrnek!

Minimális befektetés a magasabb életminőségért – avagy a diffúzorok jótékony hatása

Tudomást sem veszünk róla, pedig nélkülözhetetlen az életünkhöz és mindenhol körülölel minket. A válasz igen egyszerű, a levegőről lesz...

Tudnivalók a szónikus arctisztításról

Hasznos információk a technológiáról, kezelésekről.
Ne maradjon le egyetlen egy akciónkról, újdonságunkról vagy hasznos tanácsunkról se!
Olyan új információkhoz juthat, amit még a barátnői sem ismernek!
érdekel
Speciális ajánlatok