Kedves Vásárlóink! Regisztráció nélkül is vásárolhatnak. GLS-sel szállítunk, utánvét esetén fizethetnek bankkártyával is. Köszönjük, Rio Beauty csapata

Miért használjunk ultrahangos párásítót gyermekünk hálószobájában is?

  Mondj búcsút a fullasztó levegőnek és a száraz bőrnek!
 
 Gyermekünk egészsége mindannyiunk számára kulcsfontosságú, a gyerekszoba levegőjének megfelelő páratartalma nemcsak a gyermekünk komfortérzetét javítja, hanem egészségügyi előnyökkel is jár. Ebben a cikkben megvizsgáljuk, miért kötelező az aroma párologtató használata a gyermekek szobájában is.
 
 
Enyhíti a bőr szárazságát: A párásító nedvességet ad a levegőnek, ami megakadályozza a bőr kiszáradását és viszketését. Ez különösen a téli hónapokban fontos, amikor a fűtés nagyon szárítja a levegőt, ezáltal a bőrt is.
 
 
Mérsékli a megfázás és az influenza tüneteit: A száraz levegőre a gyermekek légzőrendszere különösen érzékeny. A száraz levegő súlyosbítja a megfázás és az influenza tüneteit, például a száraz köhögést, orrdugulást és a torokfájást. A párásító nedvességet ad a levegőnek, ami segít enyhíteni ezeket a tüneteket és könnyedebbé teszi a légzést.
 
 
Csökkenti a fertőzések kockázatát: A meghűlés és egyéb légúti fertőzések kockázata csökkenthető az orrnyálkahártya kiszáradásának megakadályozásával. Az ajánlott páratartalom 30 és 50 százalék között van. A kutatók megállapították, hogy a párásító használata csökkenti az influenzás megbetegedések kockázatát. A 40 százalék feletti páratartalom gyorsan elpusztítja a vírusrészecskéket, így sokkal kisebb a fertőzés valószínűsége.
 
 
Jobb alvás elősegítése: A száraz levegő kellemetlenséget okozhat, és nyugtalan alváshoz vezethet. A párásító nedvességet ad a levegőnek, ez elősegíti a jobb alvást azáltal, hogy megfelelő páratartamon tartja a levegőt és csökkenti annak szárazságát. Aromaterápiás olajok hozzáadásával nyugtató légkört teremt a pihentetőbb alvás érdekében.
 
 
Csillapítja az allergiás tüneteket: A levegő alacsony páratartalma hozzájárul a pollen és por terjedéséhez a levegőben, ez allergiás tüneteket okozhat a gyerekeknél is. Az ultrahangos párásítók mérséklik a por és pollen tartalmát a levegőben, ezzel enyhítve az allergiás panaszokat.
Az illóolajos aromadiffúzor, párásító és éjszakai lámpa a legjobb megoldás a hálószobákban, imádnivaló éjszakai tár minden gyermek számára.
 
 
Fontos megjegyezni, hogy a párásítókat és a diffúzorokat rendszeresen tisztítani kell, hogy megakadályozzuk a penész és a baktériumok elszaporodását. Éppen ezért érdemes megnézni a párásítókat milyen tartállyal vannak ellátva. Az EU új szabályozása értelmében 2022. januárjától már csak antibakteriális tartállyal ellátott készüléket lehet forgalmazni.
 
 
Tekintse meg a Rio Beauty legmodernebb antibakteriális tartállyal ellátott párásítóit, aromadiffúzorait és éjszakai lámpáit ITT
 
 
Forrás: https://journals.plos.org/plosone/article?id=10.1371/journal.pone.0057485
Miért használjunk ultrahangos párásítót gyermekünk hálószobájában is?

Rólunk mondták

"Istenem ha csupa ilyen cég lenne a mi kis országunkban… "
Jenő
"Nagy köszönettel vettem válaszát, és rugalmas, vevőbarát hozzáállásukat!"
Péter
"Köszönöm a segítséget és a korrekt hozzáállást"
Rita

Bankkártyás fizetési szolgáltatónk

Elfogadott kártyák

itt-vasarolhatsz-logo

Partnerünk

Kozmetika Otthon
Google+

Tudástár

Miért használjunk ultrahangos párásítót gyermekünk hálószobájában is?

Mondj búcsút a fullasztó levegőnek és a száraz bőrnek!

Minimális befektetés a magasabb életminőségért – avagy a diffúzorok jótékony hatása

Tudomást sem veszünk róla, pedig nélkülözhetetlen az életünkhöz és mindenhol körülölel minket. A válasz igen egyszerű, a levegőről lesz...

Tudnivalók a szónikus arctisztításról

Hasznos információk a technológiáról, kezelésekről.
Ne maradjon le egyetlen egy akciónkról, újdonságunkról vagy hasznos tanácsunkról se!
Olyan új információkhoz juthat, amit még a barátnői sem ismernek!
érdekel
Speciális ajánlatok