*** Kedves Vásárlóink! Telefonon keresztül is vásárolhatnak. A SAJÁT raktárban felirattal ellátott, 11 óráig leadott rendeléseket másnapra (munkanap) kiszállítjuk GLS futárszolgálattal. Jó vásárlást kívánunk! RIO- Team ***

Mágneses íves műszempilla 2 db-os természetes nappali és Glamour pillákkal

Mágneses íves műszempilla 2 db-os természetes nappali és Glamour pillákkal
Mágneses íves műszempilla 2 db-os természetes nappali és Glamour pillákkal Mágneses íves műszempilla 2 db-os természetes nappali és Glamour pillákkal Mágneses íves műszempilla 2 db-os természetes nappali és Glamour pillákkal Mágneses íves műszempilla 2 db-os természetes nappali és Glamour pillákkal Mágneses íves műszempilla 2 db-os természetes nappali és Glamour pillákkal
Cikkszám: ELMG
Saját raktárban
9 990,- Ft helyett:
5 990,- Ft
40% kedvezmény
kosárba
Szállítási díj: ha a megrendelt termékek összára 19 990 Ft alatti, akkor 1 500 Ft, felette ingyenes.
Többé már nem elképzelhetetlen a természetes, hosszú és dús szempillák megfizethető áron! Az angol Rio Beauty által tervezett igen csak jó minőségű mágneses szempillák tökéletesen felveszik a szem körvonalát, és kiválóan illeszkednek a természetes szempillákhoz. Használata rendkívül egyszerű, otthon hozzáértő személy segítsége nélkül is, és akár egy-egy alkalomhoz is fel lehet tenni, kívánság szerint.
 
A mágneses műszempilla szett két pár műszempillát tartalmaz, így mindenki megtalálja az aktuális alkalomhoz megfelelő pillákat, az egyik a hétköznapi természetes, a másik alkalmi glamour megjelenést teszi még elbűvölőbbé.
 
A Rio mágneses műszempilláinak titka abban rejlik, hogy a pillákra nem egy ( ami középen van ) hanem három tartós apró mágnest helyeztek el, ami szépen felveszi a szem ívét. A pillák ragasztó nélkül, fájdalommentesen feltehetők és pillanatokon belül átváltoztathatják a tekintetet, megjelenést. A további kényelem érdekében személyre szabható a pillák szélessége. 
 
Minden egyes pilla a természetes szempillákat meghosszabbítja, növeli volumenét és textúráját. A mágneses műszempilla mellé már nem szükséges szempillaspirált sem használni.
 
Mivel nem épített és ragasztott műszempillák, ezért a megfelelő gondosággal sokáig megőrzik épségüket. Szintetikus anyagból készültek, így nem irritálják a szemet és megóvják a természetes szempillákat.
 
A tartós használat érdekében egy nedves kendővel óvatosan ajánlott áttörölni (ne vízzel vagy vegyszerrel). Nem ajánlott alvás vagy fürdés közben viselni.
 
Használata:
Kis ügyességet igényel, de pár alkalom után már könnyedén, rutinosan lehet feltenni.
 
Tippünk a legegyszerűbb alkalmazáshoz:
1. lépés: az alsó pillát (piros jel) az eredeti pilla alá kell tenni, minél közelebb az eredeti szempillák tövéhez. Közben a szemet kb. félig nyitva kell tartani.
2. lépés: a felső pillát óvatosan a természetes szempillák főlé kell helyezni, úgy hogy automatikusa összekapcsolódjon a felső pillák mágneseivel.
 
Megjegyzés: természetesen eltérő lehet, hogy ki hogyan helyezi fel a szempillákat, de egy kis idő után mindenki kitapasztalja a számára legkézenfekvőbbet. ( mint pld a kontaktlencsék első használata)
 
Tipp: a maximális illeszkedés érdekében, a szem formájához nyugodtan le lehet vágni a széléből.
 
A termék legfontosabb tulajdonságai:
• Nem szükséges ragasztó a felvételhez
• Háromszoros mágnes az illeszkedés érdekében
• Számtalanszor használható, nem sérül a fel- és levét során
• A pillák egyénivé formálhatók
• 2 szett ( 8 db ): hétköznapi és esti galmour alkalmi műszempillák 
 
A csomag tartalma:
1 pár hétköznapi természetes műszempilla
1 pár Glamour esti alkalmi műszempilla
1 db magyar nyelvű használati utasítás
 
Megjegyzés: higiéniai terméknek minősül
 
A gyártó előzetes bejelentés nélküli változtatásának jogát fenntartjuk.
 
Rio, Dezac és az Essentials Cosmetic Brush Collection a The Dezac Group Ltd bejegyzett védjegyei © The Decac Group Ltd 2018
 
A készülék hivatalos forgalmazója a MOPA Kft.
 
Áraink az ÁFÁ-t tartalmazzák.

Partnerünk

Kozmetika Otthon

Bankkártyás fizetési szolgáltatónk

Elfogadott kártyák

Tudástár

A Rio készülékek technológiai ismertetője

Bőrünk szerkezete A stratum corneum a bőr külső rétege, egy kemény áthatolhatatlan akadály, amely megakadályozza a vegyi anyagok és...

Rio bőrápoló krémek, szérumok hatóanyagai

Hogyan fejtik ki hatásukat a Rio arcápoló készülékei? Tekintse meg milyen hatóanyagok épülnek bőrébe használatuk során.

Rio Mély pórus tisztító, hidratáló készülék klinikai vizsgálat

Fedezze fel a Rio Mély pórus tisztító, hidratáló készülék hatékonyságát, melyet klinikai tanulmánnyal is alátámasztanak.
Ne maradjon le egyetlen egy akciónkról, újdonságunkról vagy hasznos tanácsunkról se!
Olyan új információkhoz juthat, amit még a barátnői sem ismernek!
érdekel
Speciális ajánlatok