Kedves Vásárlóink! A kialakult VÍRUS KRÍZISBEN működésünk továbbra is zavartalan! Minimális létszámmal a higiéniai szempontokat maximálisan figyelembe véve dolgozzuk fel a rendeléseket, javasoljuk a bankkártyás és az előre utalásos fizetés választását. A GLS futásszolgálattal dolgozunk akik ÉRINTÉS NÉLKÜLI kézbesítéssel szállítanak az előbbi fizetési módok alkalmazásakor. Vigyázzunk egymásra! Köszönjük, Rio beauty csapata

Lábkeringésjavító Active electro pad

Lábkeringésjavító Active electro pad
Lábkeringésjavító Active electro pad Lábkeringésjavító Active electro pad Lábkeringésjavító Active electro pad Lábkeringésjavító Active electro pad Lábkeringésjavító Active electro pad Lábkeringésjavító Active electro pad Lábkeringésjavító Active electro pad Lábkeringésjavító Active electro pad Lábkeringésjavító Active electro pad
Cikkszám: BT-CRBOL3
Kifutott termék

Ezt a termékünket már nem forgalmazzuk, helyette a következő új modellt ajánljuk: Circulation plus, lábkeringés javító elektro pad
49 990,- Ft
Rio Beauty termékek
2 év
Magyarországi garanciával
Szállítási díj: ha a megrendelt termékek összára 19 990 Ft alatti, akkor 1 500 Ft, felette ingyenes.

Bizonyára Önnek is ismerős az érzés, amikor egy-egy nap után hazaér a munkából és a megterhelő életvitel miatt lábait elnehezülnek, duzzadtnak érzi. A problémára megoldást nyújt a láb vérkeringés javítása.

 

Ha megterhelés alatt áll, vagy keringési problémái vannak, minden apró mozdulat kellemetlenséggel vagy fájdalommal járhat. Ilyenkor a tünetek naponta ismétlődhetnek vagy napokig, hónapokig nem tágítanak mindennapjaikból és akár a legegyszerűbb mozdulatok vagy már az ülés is kínzó lehet.

 

Sajnos a mindennapi teendők, a gyermeknevelés mellett nem mindig, vagy csak ritkán jut idő mozgásra. Ha pedig lábfájásunk elviselhetetlenné fokozódik, nem engedhetünk meg magunknak napokig tartó ágyhoz kötött pihenést.
 
A fentiekre kínálunk egy hatékony, irodában és otthon is végezhető edzésformát, melyet a Rio BODI-TEK Lábkeringésjavító Active electro pad készülékünk testesít meg. Reméljük hasznos társa lesz a mindennapokban lába vérkeringés javítására és segít a probléma enyhítésében, megszüntetésében.
 
 
A Rio BODI-TEK Lábkeringésjavító Active electro pad EMS technológiát használ lábizmai stimulálására és vérkeringés javítására.
A gyengéd elektromos impulzusok hatására a talp, alsó lábszár izmai gyengéden megfeszülnek majd elernyednek fokozva a vérkeringés elősegítését a lábakba. Ennek a mozdulatsornak köszönhetően az izmok edződnek, valamint javul a keringés, a sejtek oxigénnel telítődnek, csökken a lábduzzanat a fáradtságérzése.
 
A Rio BODI-TEK Lábkeringésjavító Active electro padnak köszönhetően akár egy lábszár edzést ülve végezhet el, de a készülék hosszú távon nem helyettesítheti a normál edzést. A Rio BODI-TEK Lábkeringésjavító Active electro pad egy passzív, főként vérkeringés javító és izomébresztő edzést biztosít felhasználójának.
 
A Rio BODI-TEK Lábkeringésjavító Active electro pad előnyei
 • láb vérkeringés javítása, edzésben tartja lábizmait miközben Önnek csak ülnie kell
 • fejlett EMS technológiát használ
 • tónusosabbá teszi lába izmait
 • használata egyszerű és biztonságos
 • mindössze 25 perc egy kezelés
 • többen is használhatják
 • többféle mód és intenzitási szint közül választhat igényeinek megfelelően: 3 féle program, 1-99-es fokozat
 • ideális a megfáradt lábainak kezelésére
 • segít egyes gerincproblémák enyhítésén is
 • bárhol használható, ahol ül, pld.: munkahelyen az iró asztalnál, otthon a TV előtt
 • egy nedves törlőkendővel egyszerűen és higiénikusan tisztán tartható
Amennyiben egészségügyi kezelés alatt áll, egyeztessen kezelőorvosával, a használattal kapcsolatban. A Rio BODI-TEK Lábkeringésjavító Active electro pad nem orvosi eszköz.
 
A Rio BODI-TEK Lábkeringésjavító Active electro pad háromféle módban használható, valamint 1-99-es teljesítményszintig fokozható. Az ajánlott programidő 25 perc, mely közben akár tévézhet, vagy dolgozhat is.
 
A Rio BODI-TEK Lábkeringésjavító Active electro pad használata egyszerű és biztonságos, láb vérkeringés javítása otthona kényelmében
 
Először kérjük, figyelmesen olvassa el a használati útmutatót, melyet akár weboldalunkon, elektronikus formában is letölthet.
 
Az elektromos hálózathoz csatlakoztatás után nincs más dolga, mint helyet foglalni, bedörzsölni talpait a vezető géllel, majd azokat a készülék kezelőfelületére helyezni. A Rio BODI-TEK Lábkeringésjavító Active electro padot magán a gépen vagy távirányítóval is vezérelheti.
Bekapcsolás után az intenzitás és a program mód is a legkisebb szinten áll majd, melyeket ez után szabályozhat a negatív és pozitív gombokkal.
 
Háromféle mód közül választhat
 
A Rio BODI-TEK Lábkeringésjavító Active electro padon háromféle program áll rendelkezésére, melyet igényei szerint választhat meg.
 
1-es program
Mély izom edzés, ritmikus stimuláció az egyik majd a másik lábon felváltva. 6 perces pulzálást 1 perc szünet követ.
 
2-es program
Mély izom edzés, ritmikus stimuláció mindkét lábon egyszerre. 6 perces pulzálást 1 perc szünet követ.
 
3-as program
9 különböző stimulálási mód váltakozik . Mindegyik 45 másodpercig tart, majd ismétlődnek 25 percen keresztül.
 
 
Fontos megjegyeznünk, hogy az intenzitási szint alacsonyról indul, és normális, ha a +/- gombot többször is meg kell nyomnia ahhoz, hogy érezzen valamit. Ez lehet már a 15-20 szint között is. Összesen 99 szint van.
 
A láb vérkeringés javító intenzitási skálája
 
1-29 alacsony stimuláció
30-59 közepes stimuláció
60-99 magas stimuláció
 
Javasoljuk, hogy a kezelést alacsony (1-29) szinten kezdje, és ha már megszokta az érzést, akkor növelje a szintet. Ha csak bizsergést érez, a szint túl alacsony. Addig emelje a szintet, míg izom-összehúzódást nem érez.
 
Alacsony szinten bizsergést érezhet. Magasabb szinten a bizsergés csökken, az izom összehúzódás mértéke pedig nő. A tolerancia szint mindenkinél más. Fontos, hogy az Ön számára megfelelő szintet találja meg.
A kezeléseket bármikor szüneteltetheti, vagy befejezheti a Start/Stop gomb megnyomásával.
 
Láb vérkeringés javítása fejlett EMS technológiával.
 
És mi is az az EMS és hogyan működik?
 
Az izmokat gyengéd, az egészséges szervezet számára nem káros elektromos impulzus éri, mely összehúzódásra, majd megszűnésekor elernyedésre készteti azokat, elősegitve a véráramlását a lábakba. Az EMS ezeket a jeleket ismétli hatékonyan, kíméletesen.
 
 
 
A Rio BODI-TEK Lábkeringésjavító Active electro pad tisztítása rendkívül egyszerű, elég, csupán egy enyhén nyirkos textíliával áttörölni (kereskedelemben kapható nedves törlőkendő tökéletes hozzá).
 
A doboz tartalma:
 
1 db készülék
1 db adapter 220v működéshez
1 db távirányító (elem CR 2025 tartozék)
1 db magyar nyelvű használati útmutató
1 db vezető gél
 
GARANCIA
 
A készülék normál használata esetén 2 év cseregaranciát biztosítunk a normál felhasználásból eredő hibákra.
 

A Bodi-Tek, Bodi-Tek Technology for Life a Dezac és az Aroma Stream a The Dezac Group Ltd bejegyzett védjegyei
© The Dezac Group Ltd 2012.
A készülék hivatalos forgalmazója a MOPA Kft.

 
Áraink az ÁFÁ-t tartalmazzák.

Partnerünk

Kozmetika Otthon

Bankkártyás fizetési szolgáltatónk

Elfogadott kártyák

Tudástár

A Rio készülékek technológiai ismertetője

Bőrünk szerkezete A stratum corneum a bőr külső rétege, egy kemény áthatolhatatlan akadály, amely megakadályozza a vegyi anyagok és...

Rio bőrápoló krémek, szérumok hatóanyagai

Hogyan fejtik ki hatásukat a Rio arcápoló készülékei? Tekintse meg milyen hatóanyagok épülnek bőrébe használatuk során.

Rio Mély pórus tisztító, hidratáló készülék klinikai vizsgálat

Fedezze fel a Rio Mély pórus tisztító, hidratáló készülék hatékonyságát, melyet klinikai tanulmánnyal is alátámasztanak.
Ne maradjon le egyetlen egy akciónkról, újdonságunkról vagy hasznos tanácsunkról se!
Olyan új információkhoz juthat, amit még a barátnői sem ismernek!
érdekel
Speciális ajánlatok