Kerek Popsi Könnyen, Gyorsan


Talán az egyik legnehezebben formázható testrésze a fenekünk, és ha már sikerült elérnünk a kívánt méretet és formát még mindig meggyűlhet a bajunk a fránya és makacs narancsbőrrel, mely a vékony és sportos hölgyeket sem kímélni.
És hogy mi a megoldás a narancsőr ellen? Olvasson utána cikkünkben!

Megemel, feszesít és formál. Ezek olyan kulcsfontosságú jelentéssel bíró szavak, amitől minden nő lázba jön. Legyen az fiatal vagy idős, sportos vagy átlagos testalkatú hölgy. A fenekünk, a combunk sajnos egy bizonyos életkor után már nehezen lesz eléggé feszes és formás, de a Rio fenék és comb feszesítő készülékének köszönhetően ezt nem kell annyiban hagynia.

De van egy termék, ami nem kevesebbet ígér, mint hogy rendszeres használatával fenekünk és combunk feszesebb, izmosabb, formásabb lesz. Persze, azért bizonyos dolgokról nem szabad megfeledkeznünk - mint a rendszeres testmozgás, a helyes táplálkozás és az elegendő vízfogyasztás - még a Rio CEBT Bum and Thigh Toner Fenék és comb feszesítő csodagép használata mellett sem. Látványos javulást vehetünk észre a kényes testrészeinken, a gép kitartó használatával.

 

 

A gép fejlett EMS, azaz Elektromos Izom Stimuláció technológiát használ a fenekünk és combunk megemeléséhez. 3 program közül választhatunk, 25 fokozatú intenzitás mellett. A gép működési elve roppant egyszerű, és tényleg csak néhány perces elfoglaltságot jelent esténként.

Az izmok gyengéd összehúzásával és elernyedésével, a tappancsokra tett gél segítségével a masszírozó fej, testedzésszerűen stimulálja a bőr felszínét, formásabb, kidolgozottabb körvonalakat, feszesebb bőrfelszínt eredményezve.

 

forrás: http://www.hotstyle.hu/?q=kerek-popsi-konnyen-gyorsan

 

Rólunk mondták

"Már ki is próbáltam az arctisztítót és megfelel, elégedett vagyok. Köszönöm a pozitív hozzáállását."
Kati
"Nagyon szépen köszönöm... Példás értékű az önök hozzáállása a rendelésekkel kapcsolatban. Partnereimnek csak ajánlani tudom az önök webáruházát."
Rita
"Istenem ha csupa ilyen cég lenne a mi kis országunkban… "
Jenő

Bankkártyás fizetési szolgáltatónk

Elfogadott kártyák

Partnerünk

Kozmetika Otthon
Google+

Aktuális

Rio Mély pórus tisztító, hidratáló készülék klinikai vizsgálat

Fedezze fel a Rio Mély pórus tisztító, hidratáló készülék hatékonyságát, melyet klinikai tanulmánnyal is alátámasztanak.

Szépség és egészség egyetlen készülékben? Hogyan lehetséges ez?

Folyamatos orrfolyás, légzési nehézség, szűnni nem akaró diszkomfort érzet...jól ismerjük a megfázás okozta panaszokat. A Rio Eye Refresh hideg...

Fehér fogak otthonod kényelmében

A hófehér és egészséges fogsor többé nem álom. Ne költsön csillagászati összegeket fogászati rendelőkben, végezze el kényelmesen, biztonságosan...
Ne maradjon le egyetlen egy akciónkról, újdonságunkról vagy hasznos tanácsunkról se!
Olyan új információkhoz juthat, amit még a barátnői sem ismernek!
Speciális ajánlatok