*** Kedves Vásárlóink! Telefonon keresztül is vásárolhatnak. A SAJÁT raktárban felirattal ellátott, 11 óráig leadott rendeléseket másnapra (munkanap) kiszállítjuk GLS futárszolgálattal. Jó vásárlást kívánunk! RIO- Team ***

Kerek Popsi Könnyen, Gyorsan

Talán az egyik legnehezebben formázható testrésze a fenekünk, és ha már sikerült elérnünk a kívánt méretet és formát még mindig meggyűlhet a bajunk a fránya és makacs narancsbőrrel, mely a vékony és sportos hölgyeket sem kímélni.
És hogy mi a megoldás a narancsőr ellen? Olvasson utána cikkünkben!

Megemel, feszesít és formál. Ezek olyan kulcsfontosságú jelentéssel bíró szavak, amitől minden nő lázba jön. Legyen az fiatal vagy idős, sportos vagy átlagos testalkatú hölgy. A fenekünk, a combunk sajnos egy bizonyos életkor után már nehezen lesz eléggé feszes és formás, de a Rio fenék és comb feszesítő készülékének köszönhetően ezt nem kell annyiban hagynia.

De van egy termék, ami nem kevesebbet ígér, mint hogy rendszeres használatával fenekünk és combunk feszesebb, izmosabb, formásabb lesz. Persze, azért bizonyos dolgokról nem szabad megfeledkeznünk - mint a rendszeres testmozgás, a helyes táplálkozás és az elegendő vízfogyasztás - még a Rio CEBT Bum and Thigh Toner Fenék és comb feszesítő csodagép használata mellett sem. Látványos javulást vehetünk észre a kényes testrészeinken, a gép kitartó használatával.

 

 

A gép fejlett EMS, azaz Elektromos Izom Stimuláció technológiát használ a fenekünk és combunk megemeléséhez. 3 program közül választhatunk, 25 fokozatú intenzitás mellett. A gép működési elve roppant egyszerű, és tényleg csak néhány perces elfoglaltságot jelent esténként.

Az izmok gyengéd összehúzásával és elernyedésével, a tappancsokra tett gél segítségével a masszírozó fej, testedzésszerűen stimulálja a bőr felszínét, formásabb, kidolgozottabb körvonalakat, feszesebb bőrfelszínt eredményezve.

 

forrás: http://www.hotstyle.hu/?q=kerek-popsi-konnyen-gyorsan

 
Kerek Popsi Könnyen, Gyorsan

Rólunk mondták

"Nagyon szépen köszönöm... Példás értékű az önök hozzáállása a rendelésekkel kapcsolatban. Partnereimnek csak ajánlani tudom az önök webáruházát."
Rita
"Nagy köszönettel vettem válaszát, és rugalmas, vevőbarát hozzáállásukat!"
Péter
"Köszönöm a segítséget és a korrekt hozzáállást"
Rita

Bankkártyás fizetési szolgáltatónk

Elfogadott kártyák

Partnerünk

Kozmetika Otthon
Google+

Tudástár

A Rio készülékek technológiai ismertetője

Bőrünk szerkezete A stratum corneum a bőr külső rétege, egy kemény áthatolhatatlan akadály, amely megakadályozza a vegyi anyagok és...

Rio bőrápoló krémek, szérumok hatóanyagai

Hogyan fejtik ki hatásukat a Rio arcápoló készülékei? Tekintse meg milyen hatóanyagok épülnek bőrébe használatuk során.

Rio Mély pórus tisztító, hidratáló készülék klinikai vizsgálat

Fedezze fel a Rio Mély pórus tisztító, hidratáló készülék hatékonyságát, melyet klinikai tanulmánnyal is alátámasztanak.
Ne maradjon le egyetlen egy akciónkról, újdonságunkról vagy hasznos tanácsunkról se!
Olyan új információkhoz juthat, amit még a barátnői sem ismernek!
érdekel
Speciális ajánlatok