Kedves Vásárlóink! Regisztráció nélkül is vásárolhatnak. GLS-sel szállítunk, utánvét esetén fizethetnek bankkártyával is. Köszönjük, Rio Beauty csapata

IPL NEW Hello Skin villanófényes szőrtelenítő, Triple Pulse technológia, 35J energia, Cserélhető lámpafej, 150.000 villanás

IPL NEW Hello Skin villanófényes szőrtelenítő, Triple Pulse technológia, 35J energia, Cserélhető lámpafej, 150.000 villanás
IPL NEW Hello Skin villanófényes szőrtelenítő, Triple Pulse technológia, 35J energia, Cserélhető lámpafej, 150.000 villanás IPL NEW Hello Skin villanófényes szőrtelenítő, Triple Pulse technológia, 35J energia, Cserélhető lámpafej, 150.000 villanás IPL NEW Hello Skin villanófényes szőrtelenítő, Triple Pulse technológia, 35J energia, Cserélhető lámpafej, 150.000 villanás IPL NEW Hello Skin villanófényes szőrtelenítő, Triple Pulse technológia, 35J energia, Cserélhető lámpafej, 150.000 villanás IPL NEW Hello Skin villanófényes szőrtelenítő, Triple Pulse technológia, 35J energia, Cserélhető lámpafej, 150.000 villanás IPL NEW Hello Skin villanófényes szőrtelenítő, Triple Pulse technológia, 35J energia, Cserélhető lámpafej, 150.000 villanás
Cikkszám: Hello Skin IPHR (-C)
Kifutott termék

Ezt a termékünket már nem forgalmazzuk, helyette a következő új modellt ajánljuk: IPL LUX Glide prémium kat. szőrtelenítő készülék, Kifutott termék, hasonló készülékekért kattintson a "KOSÁR" gombra
139 990,- Ft helyett:
66 990,- Ft
52% kedvezmény
Rio Beauty termékek
2 év
Magyarországi garanciával
Szállítási díj: ha a megrendelt termékek összára 29 990 Ft alatti, akkor 1 650 Ft, felette ingyenes.
 

A mára 30 éves patinás angol márka egyik legjobb, legerősebb teljesítményű készüléke, mely cserélhető lámpafejével, 35J enegirájával, Triple Pulse technológiával, egyedi, professzionális ( Külön a ház és külön a hűtött kezelő fej ) megjelenésével méltán lett népszerű. 

 

A Rio IPL Hello Skin villanófényes szőrtelenítő készülék 3-szor erősebb és még hatékonyabb mint az eddigi Rio IPL készülékek, hogy még gyorsabban és eredményesebben tűntethesse el a nem kívánt szőrszálakat.

Kitűnően alkalmas a karok, lábak, férfiak esetében a hát, mellkas és bármeny nagyobb testfelületek kezelésére is, mivel a kezelőfej mérete ezt lehetővé teszi.

Emellett az érzékenyebb, kisebb testfelületek szőrtelenítésére is ideális, mint az arc vagy a bikini vonal, hónalj.

A készülék erőssége lévén Férfiak számára is kiválóan alkalmas pld.: hát kezelésére


Az IPL technológiával működő Rio IPL Hello Skin villanófényes szőrtelenítő készülék a legmodernebb villanófényes eljárást alkalmazza. A kezelőfejet a bőrre helyezve, az erős pulzáló fény a szőrsejtekbe hatol, s elegendő energiát hordoz ahhoz, hogy elpusztítsa a szőr gyökerét a körülvevő területek érintése nélkül.


Rio IPL Hello Skin villanófényes szőrtelenítő készülék jellemzők


 • - 78%-os szőrzetcsökkenés 4-5 kezelés után
 • - Tripla pulzus technológia*
 • - 35 J enregia leadására képes
 • - Legkorszerűbb biztonsági funkciók: érzékelők, biztonsági kulcs és kódok segítik a könnyű és  biztonságos használatot. (a Rio gépeinek használatakor a kezeléshez nincs többé szükség egyéb védőintézkedésekre, szemüvegre stb...)
 • - 6-7 évre tartós vagy végleges szőrtelenséget biztosít
 • - Arcon is alkalmazható
 • - Férfiak számára is alkalmas
 • - 5 állítható intenzitásfokozat

*A Triple Pulse technológia:

 

A technológia révén 3 nagy erejű villanás érhető el kevesebb, mint 30 ms alatt, így nagy fényenergia éri a szőrtüszőt, a még hatékonyabb szőrtelenítés érdekében. Mindezt anélkül, hogy felmelegítené a bőrt.
Hosszantartó cserélhető lámpafej, 150 000 villanással!

A készülék professzionális minőségű kvarcégőt tartalmaz, így nem kell az égő miatt aggódni! 150 000 villanásra elegendő feje akár 15 ember teljes test tartós vagy végleges szőrtelenítésére elegendő, így nem szükséges lámpákat vásárolni hozzá. Az egyedülállóan sok villanás számnak köszönhetően nem kell a csere lámpa plusz költségével számolni vásárláskor.


Mely területeken használható a Rio IPL Hello Skin villanófényes szőrtelenítő készülék?


Az IPL technológiával működő szőrtelenítő készülék a gyors és hatékony végleges szőrtelenítés eszköze, olyan nagyobb területekre is egyszerűen alkalmazható, mint a láb, kar, hónalj, bikini vonal, hát és mellkas. Egy teljes testkezelés körülbelül 1-1,5 óra. A készülék arcon is alkalmazható, de ne használja a Rio IPL Hello Skin készüléket a szem környékén és az ajkakon!
 

Hogyan használjuk a Rio IPL Hello Skin villanófényes szőrtelenítő készüléket?

 

24 órával a kezelés elkezdése előtt teszteljük a gépet a bőrünk egy kisebb részén, ezáltal megállapíthatjuk a legmagasabb, még számunkra kényelmes erősségi szintet.
Ha elvégeztük a bőrtesztet, és készen állunk a kezelésre, akkor borotváljuk le a kezelendő területet! Minimalizálja a szőrszál hosszát, amely a fényt a gyökérhez vezeti.
Kapcsolja be a gépet, üsse be a biztonsági kódot majd nyomja meg a play gombot és a kezelőfejet helyezze a kezelni kívánt területre. Ha a kezelőfej összes szenzora érzékeli hogy a lámpa már a bőrön van, akkor a gomb megnyomásával villanást adhatunk le a kezelt területre. Ezután helyezze arrébb a kezelőfejet.
Két láb teljes kezelése csupán 50 percet vesz igénybe, így kedvenc sorozata vagy filmje nézése közben el is tudja végezni a tartós vagy végleges szőrtelenítéshez szükséges kezelést.
A kezelések közötti szükséges várakozási időtartam nincs pontosan meghatározva. Az ajánlott idő az első időszakban 2-3 hét, majd ez havi 1 alkalomra nő az 1-1,5 éves kezelési periódus befejezéséig.


Milyen szőr/bőrszínre alkalmazható?


Az IPL szőrtelenítés világos, világosbarna bőrön és sötét szőrzeten a leghatékonyabb, azaz minél nagyobb a színkontraszt a melanintartalom miatt. Lebarnult, sötétbarna bőrön a készülék nem alkalmazható, továbbá ősz vagy szőke szőrszálakon sem hatásos.


Rio IPL Hello Skin villanófényes szőrtelenítő készülék biztonsági jellemzők

 • Kulcsos indítás
 • Nyomógomb-kombinációs zár bekapcsoláskor
 • Kötelező szintek közötti villantás
 • Érzékelő szenzorok
 • Lámpafej-védők
 • Beépített UV filter


Gyakori kérdések:

Hogyan készítsem fel a bőrömet az IPL-es szőrtelenítő használatára?

Legyen tiszta és száraz a bőre! Az IPL technológia halvány bőrön a leghatékonyabb. A kezelés előtt ne napozzon, vagy szoláriumozzon!

Hogyan készítsem fel a szőrszálaimat az IPL szőrtelenítésre?
Borotválja le a kezelendő területet! Minimalizálja a szőrszál hosszát, amely a fényt a gyökérhez vezeti, nehogy a bőrfelszín felett égjen meg a szőrszál.

Mely területeket kezelhetek?
A test legnagyobb részén használható az IPL-es szőrtelenítő készülék: lábon, karon, bikini vonalon, háton, mellkason. Az arcon is használható!

 

Használhatok IPL szőrtelenítést, ha érzékeny a bőröm?
Igen, az IPL-es szőrtelenítő gép a szőrszállal lép csak reakcióba és a körülvevő bőrt nem érinti.

Mit kell kerülni a kezelés után?
Kerülje a közvetlen napozást és szoláriumozást a kezelést követő 48 órában! Bizonyosodjon meg róla, hogy a bőrszíne újra természetes lesz az újabb kezelés előtt. Ha fedetlen bőrrel megy napra, használjon napvédőt! Szintén kerülje a dörzsölést, a hámlasztó termékek használatát! A kezelés után 48 óráig ne ússzon klóros vízben és ne szaunázzon! A klóros víz viszkető érzést okozhat.

Milyen sűrűn használhatom az IPL-es szőrtelenítő készüléket?
Az egymást követő kezelések között két hét kihagyást ajánlunk, de ez nem szabályszerű. Van, aki minden héten szereti használni, s van, aki csak havonta egyszer. Mindez függ az egyéni preferenciáktól, valamint a kezelendő területtől. Amennyiben a kezelt terület már nem piros, fájó vagy gyulladt, a kezelés 48 óra múlva megismételhető. A kezelést követően nem vesz észre változást, a kezelt szőrszálak egy része a kezelést követő 1-2 hétben hullik ki. Úgy válassza meg a következő kezelés idejét, ahogy kényelmes Önnek! Óvakodjon a túl sok használattól egy területen, mert pirosodást és duzzadást okozhat!

Hány kezelésre lesz szükségem?

Az IPL szőrtelenítésnél látható eredményhez 2-3 kezelés elegendő, de a tartós vagy végleges szőrtelenséghez minimum hat kezelés szükséges egy minimum 12 hónapos időszak alatt. Ez egyénileg különböző lehet és függ a kezelt területtől, a szőr sűrűségétől, növekedési ciklusától és színétől is. Kezdetben minden kezeléssel ritkulnak és vékonyodnak a szőrszálak. Nők, akik hormonok miatti megnövekedett szőrnövekedéstől szenvednek, hosszabb kezelés igényelhetnek.

Használhatok más szőrtelenítést a kezelések között?
Mivel az IPL technológiához fontos, hogy a szőr a szőrtüszőben legyen, az egész kezeléssorozat alatt tilos a gyantázás, epilálás és minden olyan módszer, mely a szőrt a szőrtüszőből eltávolítja. A szőrszálak szőkítése szintén tilos a kezelések közben, mivel ez eltünteti a melanint a szőrből, s így nem lesz hatékony a kezelés. Borotva, szőrtelenítő krém és mikrodermabráziós korong használata megengedett a kezelések között.

Hány villanásra elegendő a lámpafej?
Alap 150 000 villanásra, mely kíváló választás egy olyan család részére, ahol többen használnák a készüléket, hiszen egy személy teljes és végleges szőrtelenítéséhez kb 10 000 villanás elegendő (egy lábak+hónalj+bikinivonal kezelés kb 600 villanás).

Miért fontos a kezelés előtti borotválás?
Fontos, hogy a területet leborotválja a kezelés előtt, hogy a fényenergia a legnagyobb hatékonysággal hatolhasson a szőr gyökeréig. Ez megakadályozza, hogy a szőr megégjen a bőr felett, ami kellemetlen érzés lehet.

Van garancia a termékre?
Persze, a Rio® minden elektronikai termékére 2 év garancia vonatkozik. Az angol gyártmány és a kiemelkedően környezettudatos gyártástechnológia a garancia a kiemelkedő minőségre.

Hol vehetek csereégőt a készülékbe, ha többen használjuk a készüléket és így kiég?
A csereégőt, ugyan úgy mint a készüléket, interneten rendelheti meg tőlünk, a kiegészítők között. 

A csomag tartalma:

Rio IPL Hello Skin villanófényes szőrtelenítő készülék

Magyar nyelvű használati utasítás
Angol nyelvű DVD
Adapter

 

Műszaki adatok:

 • Energia: 35 J
 • Ciklusidő: 5 másodperc
 • Áramellátás: 220V 50 Ghz
 • IPL hullámhossz: 560-1100nm
 • Nyílásméret: 35 x 14 mm
 • Méret: 35 x 23 x 25 cm
 • Súly: 2,5 Kg

Gyártási és származási hely: Egyesült Királyság

A készülék hivatalos magyarországi forgalmazója a Mopa Kft.

Letölthető dokumentumok

Áraink az ÁFÁ-t tartalmazzák.

Partnerünk

Kozmetika Otthon

Bankkártyás fizetési szolgáltatónk

Elfogadott kártyák

Tudástár

Miért használjunk ultrahangos párásítót gyermekünk hálószobájában is?

Mondj búcsút a fullasztó levegőnek és a száraz bőrnek!

Minimális befektetés a magasabb életminőségért – avagy a diffúzorok jótékony hatása

Tudomást sem veszünk róla, pedig nélkülözhetetlen az életünkhöz és mindenhol körülölel minket. A válasz igen egyszerű, a levegőről lesz...

Tudnivalók a szónikus arctisztításról

Hasznos információk a technológiáról, kezelésekről.
Ne maradjon le egyetlen egy akciónkról, újdonságunkról vagy hasznos tanácsunkról se!
Olyan új információkhoz juthat, amit még a barátnői sem ismernek!
érdekel
Speciális ajánlatok