Kedves Vásárlóink! Regisztráció nélkül is vásárolhatnak. GLS-sel szállítunk, utánvét esetén fizethetnek bankkártyával is. Köszönjük, Rio Beauty csapata

IPL LUX Glide prémium kat. szőrtelenítő készülék, Kifutott termék, hasonló készülékekért kattintson a "KOSÁR" gombra

IPL LUX Glide prémium kat. szőrtelenítő készülék, Kifutott termék, hasonló készülékekért kattintson a "KOSÁR" gombra
IPL LUX Glide prémium kat. szőrtelenítő készülék, Kifutott termék, hasonló készülékekért kattintson a "KOSÁR" gombra IPL LUX Glide prémium kat. szőrtelenítő készülék, Kifutott termék, hasonló készülékekért kattintson a "KOSÁR" gombra IPL LUX Glide prémium kat. szőrtelenítő készülék, Kifutott termék, hasonló készülékekért kattintson a "KOSÁR" gombra IPL LUX Glide prémium kat. szőrtelenítő készülék, Kifutott termék, hasonló készülékekért kattintson a "KOSÁR" gombra IPL LUX Glide prémium kat. szőrtelenítő készülék, Kifutott termék, hasonló készülékekért kattintson a "KOSÁR" gombra IPL LUX Glide prémium kat. szőrtelenítő készülék, Kifutott termék, hasonló készülékekért kattintson a "KOSÁR" gombra IPL LUX Glide prémium kat. szőrtelenítő készülék, Kifutott termék, hasonló készülékekért kattintson a "KOSÁR" gombra IPL LUX Glide prémium kat. szőrtelenítő készülék, Kifutott termék, hasonló készülékekért kattintson a "KOSÁR" gombra
Cikkszám: IPHH Ez a termék kifutott, IPL szőrtelenítő gépeink választéka a "vásárlás" gombra kattintva elérhető
Nem rendelhető
46 990,- Ft
vásárlás
Rio Beauty termékek
2 év
Magyarországi garanciával

Megjelent a Rio új generációs Rio IPL LUX Glide prémium kategóriás szuper gyors szőrtelenítő készüléke, mely kiváló ár-érték arányt képvisel korábbi modelljeihez méltóan. Az angol patinás márka volt az első IPL gép gyártók egyike a 2000 évek második felétől, igy nagy tapasztalattal rendelkezik az otthoni szőrtelenítést végző gépek gyártásában.

 

A készülék egyik igazi előnye a Triple Pulse technológia, melynek  köszönhetően igen hatásosan pusztitja el a szőrszálakat. Egyetlen villanás alkalmával háromszoros erővel támadja a szőrt, igy sokkal hatékonyabban pusztitva el azt a gyökerétől kezdve, mint a piacon kapható más IPL gépek.

 

A készülék 200.000 villanásra képes ami sokkal több mint elég, hiszen egy teljes test szőrtelenítése ( lábak, bikini, karok, arc stb ) kb 10-15000 villantás alatt meg van. Úgyhogy bátran választhatja ezt az minőségi angol modellt, biztosak vagyunk benne, hogy sok sok éven át kiváló és eredményes partnere lesz a selymes bőrért folytatott kezelésekben. 

 

A gép további előnyei a rendkívül egyszerű és könnyű, ugyanakkor gyors használat.

 

Az IPL Lux készülékkel az alábbi módokban lehet elvégezni a kezeléseket: 

 
Precíziós mód: az érzékeny területek, a test finomabb részeinek kezelésére ideális (pl. arc, hónalj, bikini vonal).
 
Gilde mód: nagyobb területek, azaz láb karok vagy törzs kezelésére ideális. A használat során helyezze a bőrre, nyomja le és tartsa lenyomva az impulzus gombot. Két impulzus között, a kontaktus megszüntetése nélkül, helyezze át a kezelőfejet a következő területre. A Gilde mód kikapcsolásához engedje fel a impulzus gombot. 

 

Ajánljuk mindazok számára, akik szeretnének otthonuk kényelmében, a szalonkezelések töredékéért megszabadulni tartósan, vagy akár véglegesen nem kívánatos szőrszálaiktól. A megfelelő higiéniát betartva a készüléket akár többen is használhatják a családban.

 

A készülék különleges, minőségi anyagok felhaszálásának készült, ezért fogása rendkívül kellemes, tapintása, igazi luxus érzetet kelt. 

 
Hozzávetőleges kezelési idők 
 • Fél láb: 8-10 perc Glide üzemmódban
 • Teljes láb: 15 perc Glide üzemmódban
 • Bikini vonal: 2 perc Precision módban
 • Hónalj: 1 perc Precision módban
A IPL LUX Glide szőrtelenítő készülék kezelőfej méretéből fakadóan alkalmas az alábbi testrészek kezelésére:
 • arc: bajusz, pajesz, nyak, toka
 • karok: hónalj, felkar és alkar
 • lábak: comb, lábszár, lábfejek
 • törzs: hát, derék, mellkas, has, köldök vonal
 • intim területek: bikinivonal és a fürdőruha által fedett egyes területek
 

A készülék nemtől függetlenül mindenki számára alkalmazható. 
 
A Rio IPL LUX Glide szőrtelenítő készüléket, csak úgy, mint az összes villanófényes technológián alapuló készüléket, rendszeres időközönként kell használni. Erre a szőr különböző növekedési fázisainak váltakozása miatt van szükség. Tapasztalatunk szerint 2 hetente érdemes a kezeléseket megismételni, így már a negyedik, ötödik kezelés után jelentős változást érhetünk el.
A szőrszálak mennyisége kezelésről kezelésre csökken, valamint elvékonyodik. Később a kezeléseket elegendő 4, illetve 8 hetente megismételni.
 
A LUX Glide szőrtelenítő készülék főbb jellemzői
 • 30 x 10 mm-es kezelőfelület
 • 12 J energiát ad le a kezelés során
 • a legkorszerűbb biztonsági funkciók érzékelőksegítik a könnyű és biztonságos használatot, nincs szükség szemüvegre, vagy bármilyen védőfelszerelésre
 • precision mód, egyes villantások
 • Glide mód, folyamatos villantások
 • gyengéd fénypulzusokkal melegíti fel a szőrszálakat, működésképtelenné téve a szőrtüszőket, megakadályozza azok szőrnövesztő képességét
 • ideális a teljes test, intim területek és arcszőrzet kezelésére
 • extra élettartamú 200.000 villanásos izzóval - pld: a családban akár 4-5 családtag teljes testének szőrtelenítésére is elegendő lehet 
 • eredeti angol gyártmány
 • a készülékre 2 év magyarországi teljeskörű cseregaranciát biztosítunk
 
Saját IPL készülék beszerzésével testrészenként több tíz-százezer forintot spórolhat meg a szalon kezelésekkel szemben, valamint otthon, intimitását megőrizve végezheti el a villanófényes szőrtelenítést.
 
Megfelelő Bőrtípusok
 
Az IPL szőrtelenítő a halvány fehér színű bőrtől, az oliván át egészen a napbarnított bőr típusok kezelésére alkalmas. Ahhoz, hogy a kezelés hatékony legyen, a szőrszálnak sötétebbnek kell lennie, mint a környező bőr.
Előfordulhat, hogy a különböző területeken eltérő teljesítményszinteket kell alkalmazni. Minden területet tesztelje a maximális teljesítményszint eléréséhez.
 
A bőrtípusát az alábbi táblázat alapján azonosíthatja be
 
 
 
24 órával a kezelés elkezdése előtt teszteljük a gépet a bőrünk egy kisebb részén, ezáltal megállapíthatjuk a legmagasabb, még számunkra kényelmes erősségi szintet. A kezelés erősségi szintjét a kezelések folyamán erősebbre vehetjük, ameddig még nem érzünk túlzott kellemetlenséget.
 
A kezelés megkezdése előtt borotválja meg a felületet, hogy az IPL fény a bőrön áthatolva eljuthasson a szőrtüszőhöz. Érdemes lehet a borotválást fél-egy nappal a kezelés előtt elvégezni, hogy a szőrszálak a bőrfelszínen minimálisan kiserkenjenek, így sokkal hatékonyabban tudja a szőrszál a villanófényt a szőrtüszőbe vezetni, ahol az megbénítja a tüszőt.
 
A gép bekapcsolása után nincs más dolga, mint a kezelni kívánt bőrfelületre helyezni a kezelőfejet - ekkor a szenzorok érzékelik a kapcsolatot - és leadni villantást. A villantást csak akkor tudja leadni, ha a szenzorok minden ponton érintkeznek a bőrrel. Ebben rejlik a Rio készülékeinek biztonsága, így a villanófény csak a kezelni kívánt területre összpontosul.
Ez után tovább haladhat a kezelni kívánt területeken.
 
 
Gyakran ismételt kérdések a LUX Glide szőrtelenítő készülékkel kapcsolatban
 
Milyen érzés a használata?
A legtöbb ember, melegedést érez a bőrön. Enyhe, napégéshez hasonló irritációt tapasztalhat, ha túl magas fokozaton használja a készüléket, vagy nem borotválta le előtte a területet. Férfiak a kezelés alatt több kényelmetlenséget éreznek, mivel az ő szőrük erősebb és vastagabb, mint a nőké, ám ez az érzés hamar elmúlik.
 
Használhatok IPL-es szőrtelenítő készüléket, ha érzékeny a bőröm?
Igen, az IPL-es szőrtelenítő gép a szőrszállal lép csak reakcióba és a körülvevő bőrt nem érinti.
 
Mi mutatkozik a bőrömön a kezelés után?
Általában nem jelentkezik érzékelhető változás. Halvány pír feltűnhet a kezelés területén, de ez normális esetben 24 órán belül elmúlik. A szőr környékén előfordulhat pirosodás, ez is teljesen normális. Ha bármely területen a pirosodás vagy a gyulladás 24 óra után is megmarad, az azt jelenti, hogy túl erős kezelést választott. Kérjük, tekintse meg a „Patch teszt” című szakaszt.
 
Mit kell kerülni a kezelés után?
Kerülje a napozást és szoláriumozást a kezelést követő 48 órában!
Ha fedetlen bőrrel megy napra, használjon napvédőt! Szintén kerülje a dörzsölést, a hámlasztó termékek használatát. A kezelés után 48 óráig ne ússzon klóros vízben és ne szaunázzon. A klóros víz, viszkető érzést okozhat.
 
Milyen sűrűn ismételjem az IPL-es szőrtelenítő kezelést?
Két kezelés között eltelt idő nem kritikus fontosságú. Az egymást követő kezelések között két hét kihagyást ajánlunk, mégis van, aki minden héten szereti használni, vagy akár minden nap, az összes látható szőrszál eltávolítására, s van, aki csak havonta egyszer. Mindaddig, amíg a szőrtüsző vagy a környezete ki nem pirosodik, nem fáj, nem gyullad be, akár 48 óránként is megismételheti a kezelést. Kerülje ugyanazon terület túlzott kezelését, mert az bőrpírt vagy duzzanatot eredményezhet. A tartós szőrtelenítéshez 4-6 hetente ismételje meg a kezelést.
 
Van valamilyen kezelés utáni rutin, melyet követnem kell?
Ha szeretné, kenje be parfümmentes testápolóval a kezelt területet, vagy nyugtassa a bőrt jéggel, vizes törölközővel, noha a kezelés utáni 24 órában nem ajánljuk szappan használatát a kezelt területen. 3 napig ügyeljen, hogy nagyon tisztán tartsa a kezelt területet. A hónalj esetében 2-3 napig ne használjon izzadás gátlót. 48 óráig kerülje a napozást.
 
Hány kezelésre lesz szükségem?
Ez egyénileg különböző lehet és függ a kezelt területtől, a szőrszál sűrűségétől és növekedési szakaszától. Sötét szőr és világos bőr esetén a leghatékonyabb az IPL-es kezelés, de mind sötét, mind világos szőrön hosszabb távú kezelést igényel a tartós eredmény. Kezdetben minden kezeléssel ritkulnak és vékonyodnak a szőrszálak. A szőrmentes bőr megtartásához ismételje meg a kezelést 4-6 hetente.
 
Használhatok más szőrtelenítést a kezelések között?
Mivel az IPL technológiához fontos, hogy a szőr gyökere a helyén legyen, kezelések között ne alkalmazzon gyantázást, epilálást, valamint csipeszt. A szőrszálak szőkítése szintén tilos a kezelések közben, mivel ez eltünteti a melanint a szőrből, s így nem lesz hatékony a kezelés. Borotva, szőrtelenítő krém és mikro-dermabráziós korong használata megengedett a kezelések között.
 
A kezelt területen miért nő vissza a szőrszál?
Ez elég gyakori jelenség, hogy a szőrszál egy-két hétig a kezelés után továbbra is növekszik. Két hét múlva, észrevehető lesz, hogy a szőrszál kihullik vagy kijön a tüszőből. Minden esetben hagyja, hogy magától essen ki és soha ne húzza ki a szőrszálat. Egyes szőrszálak nem változnak, köszönhetően a nem megfelelő kezelésnek, vagy azért mert a szőrszál pihenő állapotban van.
 
A hosszú távú használat károsítja a bőrömet?
Az elmúlt 15 évben, a villanófényes szőrtelenítés használatát szakfolyóiratokban dokumentálták és nem jelentettek a hosszú távú kezelésekkel járó mellékhatást, vagy sérüléseket.
 
Garancia:
 
A készülék normál használata esetén 2 év teljeskörű vevőbarát magyarországi cseregaranciát biztosítunk, melyet a blokk, számla és garancialevél ellenében lehet érvényesíteni a vevőszolgálat elérhetőségein.
 
 
 A csomag tartalma:
 
1 db készülék
1 db hálózati adapter
1 db használati útmutató
 
© The Dezac Group Ltd 2017
A készülék hivatalos forgalmazója a MOPA Kft.
 
A gyártó előzetes, bejelentés nélküli változtatásának jogát fenntartjuk.

Letölthető dokumentumok

Áraink az ÁFÁ-t tartalmazzák.

Partnerünk

Kozmetika Otthon

Bankkártyás fizetési szolgáltatónk

Elfogadott kártyák

Tudástár

Miért használjunk ultrahangos párásítót gyermekünk hálószobájában is?

Mondj búcsút a fullasztó levegőnek és a száraz bőrnek!

Minimális befektetés a magasabb életminőségért – avagy a diffúzorok jótékony hatása

Tudomást sem veszünk róla, pedig nélkülözhetetlen az életünkhöz és mindenhol körülölel minket. A válasz igen egyszerű, a levegőről lesz...

Tudnivalók a szónikus arctisztításról

Hasznos információk a technológiáról, kezelésekről.
Ne maradjon le egyetlen egy akciónkról, újdonságunkról vagy hasznos tanácsunkról se!
Olyan új információkhoz juthat, amit még a barátnői sem ismernek!
érdekel
Speciális ajánlatok