Kedves Vásárlóink! Regisztráció nélkül is vásárolhatnak. GLS-sel szállítunk, utánvét esetén fizethetnek bankkártyával is. Köszönjük, Rio Beauty csapata

IPL Evolution szőrtelenítő készülék, Triple Pulse technológia, Cserélhető lámpafej + ajándék lámpa 100.000 villanás

IPL Evolution szőrtelenítő készülék, Triple Pulse technológia, Cserélhető lámpafej + ajándék lámpa 100.000 villanás
IPL Evolution szőrtelenítő készülék, Triple Pulse technológia, Cserélhető lámpafej + ajándék lámpa 100.000 villanás IPL Evolution szőrtelenítő készülék, Triple Pulse technológia, Cserélhető lámpafej + ajándék lámpa 100.000 villanás IPL Evolution szőrtelenítő készülék, Triple Pulse technológia, Cserélhető lámpafej + ajándék lámpa 100.000 villanás IPL Evolution szőrtelenítő készülék, Triple Pulse technológia, Cserélhető lámpafej + ajándék lámpa 100.000 villanás IPL Evolution szőrtelenítő készülék, Triple Pulse technológia, Cserélhető lámpafej + ajándék lámpa 100.000 villanás
Cikkszám: Evolution IPHR4 (-COM)
Kifutott termék

Ezt a termékünket már nem forgalmazzuk, helyette a következő új modellt ajánljuk: IPL LUX Glide prémium kat. szőrtelenítő készülék, szuper gyors, Triple pulse technológia, 200.000 villanás, 5 fokozat
109 990,- Ft helyett:
49 990,- Ft
55% kedvezmény
Rio Beauty termékek
2 év
Magyarországi garanciával
Szállítási díj: ha a megrendelt termékek összára 19 990 Ft alatti, akkor 1 650 Ft, felette ingyenes.

A Rio IPL készülékek legjobb ár-érték aránnyal rendelkező gépe a Rio IPL Evolution szőrtelenítő készülék. A Triple pulse technológiának köszönhetően hatásosan pusztítja el a szőrszálakat. Kezelőfelületének méretéből adódóan a lábak, karok és a mellkas szőrtelenítésére is ideális, valamint kiválóan alkalmazható az arcon, bikini vonalon és az érzékeny területeken is. Rendszeres időközönkénti használatával végleges búcsút inthet makacs szőrszálainak. Hölgyek és urak számára is ajánljuk a Rio IPL Evolution szőrtelenítő készüléket. Spórolja meg a kozmetikai kezelések árát, használja bármely testfelületén a készüléket és feledkezzen meg a nem túl hatékony borotváról vagy a fájdalmas gyantáról és epilálásról.

 

 

 

Igény esetén a kezelőfej egyszerűen cserélhető és a készülék extra 50.000 villanásos élettartama tovább növelhető! ** Most akciónk keretében hozzáadunk egy tartozék fejet, mely további 50.000 villanásra elegendő, összesen 100.000 villanásra elegendő lámpa élettartam áll most rendelkezésére. 

50.000 villanás elegendő egy család szőrtelenítési kezeléseihez (lábak+hónalj+bikinivonal kezelés - intenzitási beállításoktól függően).

RIO IPL Evolution Szőrtelenítő Készülék™ Triple Pulse technológiával.

A legújabb Rio IPL Evolution szőrtelenítő készülék az új TRIPLE PULSE technológiának köszönhetően nagyfokú fényimpulzus technológiát alkalmaz a hosszantartó szőrtelenítő hatás érdekében.

Működése egyszerű, gyengéd, nagyfokú fényimpulzusok irányulnak bőrén keresztül a szőrtüszőkre anélkül, hogy ártana a környező bőrszöveteknek. A szőrtüszők ennek következtében elpusztulnak, így létrehozva a tartós vagy végleges szőrtelenítést.

IPL Evolution szőrtelenítő készülék maximális kezelések időigénye:A készülék főbb jellemzői:
- 20mm x 10mm kezelési felület
- energia: 11 J
- Triple Pulse technológia*

- egyszerűen cserélhető kezelőfej!
- legkorszerűbb biztonsági funkciók: érzékelők, biztonsági kulcs és kódok segítik a könnyű és biztonságos használatot. (a Rio gépeinek használatakor a kezeléshez nincs többé szükség egyéb védőintézkedésekre, szemüvegre stb...)

- gyengéd fénypulzusok melegítik fel a szőrszálakat, működésképtelenné téve a szőrtüszőket
- akár 70 szőrszálat is kezelhet egy villanással (arcszőrzet esetén)
- ideális arcszőrzet kezelésére
- extra élettartamú 100.000 villanásos izzóval!**


Rendszeres kezelésekkel maradandó szőrtelenítést érhet el. Alkalmas az arc- és testszőrzethez. Kompakt és egyszerű használat. Hálózati áramról működtethető.

 

Az IPL szőrtelenítés technológiával működő szőrtelenítő készülék a modern villanófényes eljárást alkalmazza. A kezelőfejet a bőrre helyezve, az erős pulzáló fény a szőrsejtekbe hatol, s elegendő energiát hordoz ahhoz, hogy elpusztítsa a szőr gyökerét a körülvevő területek érintése nélkül.

*A Triple Pulse technológia: A kozmetikai technológia révén 3 nagy erejű villanás érhető el kevesebb, mint 30 ms alatt, így nagy fényenergia éri a szőrtüszőt, a még hatékonyabb szőrtelenítés érdekében. Mindezt anélkül, hogy felmelegítené a bőrt.

Milyen szőr/bőrszínre alkalmazható?

Az IPL szőrtelenítés kezelés világos, világosbarna bőrön és sötét szőrzeten a leghatékonyabb, azaz minél nagyobb a színkontraszt a melanin tartalom miatt. Lebarnult, sötétbarna bőrön a készülék nem alkalmazható, továbbá ősz vagy szőke szőrszálakon sem hatásos.


Mely területeken használható a RIO® IPL Evolution Szőrtelenítő Készülék™?

Az IPL technológiával működő szőrtelenítő készülék a gyors és hatékony végleges szőrtelenítés otthoni eszköze, olyan nagyobb területekre is egyszerűen alkalmazható, mint a láb, kar, hónalj, bikini vonal, hát és mellkas. Egy teljes testkezelés körülbelül 1-1,5 óra. A készülék arcon is alkalmazható, de ne használja a Rio IPL evolution-t a szem környékén és az ajkakon!


Hogyan használjuk a Rio IPL Evolution Szőrtelenítő Készüléket?


1. Vezérlőpanel

2. Teljesítményszint jelzők (1-5)
3. Teljesítményszint csökkentő gomb (-)
4. Teljesítményszint növelő gomb (+)
5. Biztonsági zár
6. Kulcsok (2x)
(1x) hálózati kábelhez csatolva, (1x) zacskóban
7. Engedélyezés gomb
8. Jelzőfény

 

 

 

 
9. szellőzőnyílás

10. Kezelőfej

11. IPL Nyílás

12. kezelőpatron

13. kezelő gomb

14. hálózati tápvezeték

15. kezelőfej leválasztó gomb

16. bőrérzékelők 4x

17. borotva

18. pót kezelő patron (nem tartozék)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

24 órával a kezelés elkezdése előtt teszteljük a gépet a bőrünk egy kisebb részén, ezáltal megállapíthatjuk a legmagasabb, még számunkra kényelmes erősségi szintet.
Ha elvégeztük a bőrtesztet, és készen állunk a kezelésre, akkor borotváljuk le a kezelendő területet! Minimalizálja a szőrszál hosszát, amely a fényt a gyökérhez vezeti.
Kapcsolja be a gépet, üsse be a biztonsági kódot, majd nyomja meg a play gombot és a kezelőfejet helyezze a kezelni kívánt területre. Ha a kezelőfej összes szenzora érzékeli, hogy a lámpa már a bőrön van, akkor a gomb megnyomásával villanást adhatunk le a kezelt területre. Ezután helyezze arrébb a kezelőfejet.

A kezelések közötti szükséges várakozási időtartam nincs pontosan meghatározva. Az ajánlott idő az első időszakban 2-3 hét, majd ez havi 1 alkalomra nő az 1-1,5 éves kezelési periódus befejezéséig.

 

 

Fejlett Rio biztonsági jellemzők:
•Kulcsos indítás
•Nyomógomb-kombinációs zár bekapcsoláskor
•Kötelező szintek közötti villantás
•Érzékelő szenzorok
•Lámpafej-védők
•Beépített UV filter

 

Tekintse meg a Rio IPL Evolution szőrtelenítő készülékének működését:

 

 

GY.I.K.

Hogyan készítsem fel a bőrömet az IPL-es szőrtelenítő használatára?
Legyen tiszta és száraz a bőre! Az IPL technológia halvány bőrön a leghatékonyabb. A kezelés előtt 3 hétig ne napozzon, vagy szoláriumozzon!

Hogyan készítsem fel a szőrszálaimat az IPL- es szőrtelenítő használatára?
Borotválja le a kezelendő területet! Minimalizálja a szőrszál hosszát, amely a fényt a gyökérhez vezeti, nehogy a bőrfelszín felett égjen meg a szőrszál.

A test legnagyobb részén használható az IPL szőrtelenítés: lábon, karon, bikini vonalon, háton, mellkason. Az arcon is használható!

Használhatok IPL-es szőrtelenítő készüléket, ha érzékeny a bőröm?
Igen, az IPL-es szőrtelenítő gép a szőrszállal lép csak reakcióba és a körülvevő bőrt nem érinti.

Mit kell kerülni a kezelés után?
Kerülje a napozást és szoláriumozást a kezelést követő 48 órában! Bizonyosodjon meg róla, hogy a bőrszíne újra természetes lesz az újabb kezelés előtt. Ha fedetlen bőrrel megy napra, használjon napvédőt! Szintén kerülje a dörzsölést, a hámlasztó termékek használatát! A kezelés után 48 óráig ne ússzon klóros vízben és ne szaunázzon! A klóros víz viszkető érzést okozhat.

Milyen sűrűn használhatom a 
Rio IPL Evolution szőrtelenítő készüléket?

Az egymást követő kezelések között két hét kihagyást ajánlunk, de ez nem szabályszerű. Van, aki minden héten szereti használni, s van, aki csak havonta egyszer. Mindez függ az egyéni preferenciáktól, valamint a kezelendő területtől. Amennyiben a kezelt terület már nem piros, fájó vagy gyulladt, a kezelés 48 óra múlva megismételhető. A kezelést követően nem vesz észre változást, a kezelt szőrszálak egy része a kezelést követő 1-2 hétben hullik ki. Úgy válassza meg a következő kezelés idejét, ahogy kényelmes Önnek! Óvakodjon a túl sok használattól egy területen, mert pirosodást és duzzadást okozhat!

Hány kezelésre lesz szükségem?
Az IPL szőrtelenítés kezelésnél látható eredményhez 2-3 kezelés elegendő, de a tartós vagy végleges szőrtelenséghez minimum hat kezelés szükséges egy minimum 12 hónapos időszak alatt. Ez egyénileg különböző lehet és függ a kezelt területtől, a szőr sűrűségétől, növekedési ciklusától és színétől is. Kezdetben minden kezeléssel ritkulnak és vékonyodnak a szőrszálak. Nők, akik hormonok miatti megnövekedett szőrnövekedéstől szenvednek, hosszabb kezelés igényelhetnek.

Használhatok más szőrtelenítést a kezelések között?
Mivel az IPL szőrtelenítés technológiához fontos, hogy a szőr a szőrtüszőben legyen, az egész kezeléssorozat alatt tilos a gyantázás, epilálás és minden olyan módszer, mely a szőrt a szőrtüszőből eltávolítja. A szőrszálak szőkítése szintén tilos a kezelések közben, mivel ez eltünteti a melanint a szőrből, s így nem lesz hatékony a kezelés. Borotva, szőrtelenítő krém és mikrodermabráziós korong használata megengedett (Pld.: Rio SAHR3) a kezelések között.

Hány villanásra elegendő a lámpafej?
Több mint 50 000 villanásra (I-es fokozaton), mely a kezelési beállításoktól is függ. Egy család szőrtelenítési kezeléseihez elegendő (egy lábak+hónalj+bikinivonal kezelés).

Miért fontos a kezelés előtti borotválás?
Fontos, hogy a területet leborotválja a kezelés előtt, hogy a fényenergia a legnagyobb hatékonysággal hatolhasson a szőr gyökeréig. Ez megakadályozza, hogy a szőr megégjen a bőr felett, ami kellemetlen érzés lehet.

Van garancia a termékre?
A Rio® minden elektronikai termékére 2 év cseregarancia vonatkozik. Az angol gyártmány és a kiemelkedően környezettudatos gyártástechnológia is garancia a kiemelkedő minőségre.

 

A garancia érvényesítése a számla, blokk bemutatásával érvényesíthető.

 

A csomag tartalma:
- Rio IPL Evolution szőrtelenítő készülék

- Magyar nyelvű használati utasítás
- biztonsági kulcs

 

 

Műszaki adatok:

Energia: 11 J
Triple Pulse technológia
Ciklusidő: 5 másodperc
Áramellátás: 220V 50hz Min. 10A -es biztosíték kell a működéshez!
IPL hullámhossz: 560-1100nm
Nyílásméret: 20 x 10 mm
Méret: 35 x 23 x 25 cm
Súly: 2,5 Kg
Gyártási és származási hely: Egyesült Királyság


A gyártó előzetes, bejelentés nélküli változtatásának jogát fenntartjuk.
 

 

**** Most akciónk keretében hozzáadunk egy tartozék fejet, mely akár további 50.000 villanásra elegendő, igy összesen 100.000 villanásra elegendő lámpa élettartam áll most rendelkezésre.

 

 

Letölthető dokumentumok

Kapcsolódó termékek

Evolution IPL Tartozék lámpa

Evolution IPL Tartozék lámpa (IPHR4- (com))

22 860,- Ft helyett:
19 990,- Ft
13% kedvezmény
Áraink az ÁFÁ-t tartalmazzák.

Partnerünk

Kozmetika Otthon

Bankkártyás fizetési szolgáltatónk

Elfogadott kártyák

Tudástár

Rio Beauty faceLITE LED arcmaszk további klinikai vizsgálatának eredményei

Az angol Rio Beauty számos klinikai vizsgálatot végez laborjában, többek között a faceLITE LED arcmaszkját is tesztelik. Tekintse meg a kiváló...

Edzeni szeretnél? Válaszd az otthoni saját testsúlyos AeroPilates Reformer készüléket!

Az AeroPilates Reformer készülékkel egy komplex, teljes testedzést lehet elvégezni otthon. Nincs szükség más kiegészítő eszközökre, súlyzókra...

Arcfeszesítés Otthon

A kor, a kevés folyadékfogyasztás és a stresszes, feszített életvitel következtében arcbőrünk megereszkedik, veszít rugalmasságából és jelentkeznek...
Ne maradjon le egyetlen egy akciónkról, újdonságunkról vagy hasznos tanácsunkról se!
Olyan új információkhoz juthat, amit még a barátnői sem ismernek!
érdekel
Speciális ajánlatok