Kedves Vásárlóink! Regisztráció nélkül is vásárolhatnak. GLS-sel szállítunk, utánvét esetén fizethetnek bankkártyával is. Köszönjük, Rio Beauty csapata

Hollywood glamour sminktükör LED (meleg-hideg fény dimmelhető) világítással

Hollywood glamour sminktükör LED (meleg-hideg fény dimmelhető) világítással
Hollywood glamour sminktükör LED (meleg-hideg fény dimmelhető) világítással Hollywood glamour sminktükör LED (meleg-hideg fény dimmelhető) világítással Hollywood glamour sminktükör LED (meleg-hideg fény dimmelhető) világítással Hollywood glamour sminktükör LED (meleg-hideg fény dimmelhető) világítással Hollywood glamour sminktükör LED (meleg-hideg fény dimmelhető) világítással Hollywood glamour sminktükör LED (meleg-hideg fény dimmelhető) világítással Hollywood glamour sminktükör LED (meleg-hideg fény dimmelhető) világítással Hollywood glamour sminktükör LED (meleg-hideg fény dimmelhető) világítással Hollywood glamour sminktükör LED (meleg-hideg fény dimmelhető) világítással Hollywood glamour sminktükör LED (meleg-hideg fény dimmelhető) világítással Hollywood glamour sminktükör LED (meleg-hideg fény dimmelhető) világítással Hollywood glamour sminktükör LED (meleg-hideg fény dimmelhető) világítással
Cikkszám: MMHW
Saját raktárban
24 990,- Ft
kosárba
Rio Beauty termékek
2 év
Magyarországi garanciával
Szállítási díj: ha a megrendelt termékek összára 29 990 Ft alatti, akkor 1 650 Ft, felette ingyenes.
Alakítsa át otthonát klasszikus Hollywood-i stílusúvá a Rio Beauty Hollywood glamour sminktürével! A sminktükör 8 db LED lámpával felszerelt, amelyek fényerőssége szabályozható, ill. hideg és meleg fény közül is lehet választani. 
  
Ha egy igazán klasszikus kiegészítőt keres, akkor a Rio Beauty extra felületű, Hollywood-i égőkkel ellátott sminktükre a tökéletes választás! Praktikus sajátosságokkal felszerelt és szuper dizájnú sminktükör! 
A megfelelő világítás nélkülözhetetlen sminkeléskor, így a Rio csapata egy nagyszerű megoldást fejlesztett ki, a 8 db LED izzó dimmelhető, és ráadásul ki lehet választani, hogy hideg vagy meleg fényt adjanak az égők. A hideg fényt a természetes, nappali használathoz ajánljuk, míg a meleg fényt általában esténként, a szobák világításához alkalmaznak. 
 
A tükör felülete 24,8cm x 33,9cm, mely a sminkelés, szemöldök formázás mellett bőven elegendő a frizuránk elkészítéséhez is.
Kívánság szerint a tükör falra felszerelhető, vagy asztalra is lehet helyezni, ahol beállítható a döntésszöge.

A Hollywood glamour sminktükör legfontosabb tulajdonságai: 

  • 33,9cm x 24,8cm a tükör felülete
  • tradicionális Hollywood-i stílus ihlette
  • 8 db dimmelhető LED égővel
  • hideg és meleg fény is kiválasztható
  • falra és asztalra is tehető
  • USB csatlakozóval 
   

Garancia:

A Rio Hollywood glamour kozmetikai sminktükör normál használata esetén 2 év cseregaranciát biztosítunk a normál felhasználásból eredő hibákra. A használati útmutatóban leírtaktól eltérő üzemeltetésből eredő károkra, illetve a megnyitott készülékre a garancia nem vonatkozik. Kérjük, őrizze meg a számlát, mert a garancia csak a számla bemutatásával érvényesíthető.
 
 
 
A gyártó előzetes bejelentés nélküli változtatásának jogát fenntartjuk.
A termék forgalmazója a Mopa Kft.
© The Dezac Group Ltd 2018
 
 
Áraink az ÁFÁ-t tartalmazzák.

Partnerünk

Kozmetika Otthon

Bankkártyás fizetési szolgáltatónk

Elfogadott kártyák

Tudástár

Miért használjunk ultrahangos párásítót gyermekünk hálószobájában is?

Mondj búcsút a fullasztó levegőnek és a száraz bőrnek!

Minimális befektetés a magasabb életminőségért – avagy a diffúzorok jótékony hatása

Tudomást sem veszünk róla, pedig nélkülözhetetlen az életünkhöz és mindenhol körülölel minket. A válasz igen egyszerű, a levegőről lesz...

Tudnivalók a szónikus arctisztításról

Hasznos információk a technológiáról, kezelésekről.
Ne maradjon le egyetlen egy akciónkról, újdonságunkról vagy hasznos tanácsunkról se!
Olyan új információkhoz juthat, amit még a barátnői sem ismernek!
érdekel
Speciális ajánlatok