Kedves Vásárlóink! Regisztráció nélkül is vásárolhatnak. GLS-sel szállítunk, utánvét esetén fizethetnek bankkártyával is. Köszönjük, Rio Beauty csapata

Fehér fogak otthonod kényelmében

A hófehér és egészséges fogsor többé nem álom. Ne költs csillagászati összegeket fogászati rendelőkben, végezd el kényelmesen, biztonságosan, otthonod kényelmében a fogfehérítő eljárást.
 
Szinte minden ember fogyaszt olyan élelmiszert, italt vagy él káros szenvedéllyel, amelyek a fogak elszíneződéséért felelősek. Sajnos a rohanó és stresszes világban nagyon nehezen, vagy egyáltalán nem tudunk megválni fogszínező szenvedélyeinktől.
 


A fogászati fogfehérítésre azonban nem vállalkozik mindenki vagy anyagi korlátok, vagy a fogászati fehérítő kezelések okozta mellékhatások miatt. Ha mégis fehér fogakról áhítozol, de nem szeretnél vagyonokat költeni egy-egy kezelésre és fontos fogaidnak károsodásmentes fehérítése, akkor a legjobb helyen jársz, hogy megtaláld otthoni fogfehérítő készletedet.
A Rio Fogfehérítő készlet használata rendkívül egyszerű és semmilyen kézügyességet nem igényel. Az angol Rio legújabb generációs fogfehérítő Smile White szettje újfajta előkezelő sprayvel, fehérítő formulával és sablonnal, kényelmesen, gyorsan üzemeltethető formában lett megalkotva.
 
A szájba helyezhető sablon lámpához való illesztése után nincs más dolgod, mint a fogfehérítő gélt a sablonra felvinni. Majd helyezd a sablont a szádba a fogvonalhoz illesztve és zárd össze a fogaid. 10 perc lámpás kezelés után már kész is az otthoni fogfehérítés.
 
 
Első használat után több árnyalattal fehérebb fogakkal mosolyoghat a világra.

A készülék egyik zsenialitása abban rejlik, hogy a kezelés előtt van lehetőségünk fogainkat előkezelni egy Pre-treatment spray segitségével, majd ezt követően kell a fehérítő gélt vékonyan felkennünk az újgenerációs sablonra. A sablon remekül illeszkedik a fogsorhoz, a fogfehérítő paszta hatékonyan küzdi le az elszíneződéseket anélkül, hogy a fogzománcban kárt okozna. A készülék másik zsenialitása, hogy USB-ről, telefonról számítógépről üzemeltethető, így nincs benne akkumulátor, nem kell elemeket cserélnie a stabil folymatos működéshez. Mindenféle telefonról üzemel, androidosról vagy akár IOS-ről is.
 
 
A fogfehérítő kezelés eredménye azonnal szembetűnő és szemet gyönyörködtető lesz.  A Rio Beauty kínálatával elvégezhető a teljes szájápolás. Érdemes a fogfehérítés mellett a szájzuhany és a szónikus fogkefe használata is, az enyhe vagy közepes fogászati problémával küzdők számára kifejezetten ideális a szájzuhany, hiszen sok esetben a fogkefe, fogselyem vagy a normál fogköztisztítók nem alkalmazhatóak.
 
Fehér fogak otthonod kényelmében

Rólunk mondták

"Nagyon szépen köszönöm... Példás értékű az önök hozzáállása a rendelésekkel kapcsolatban. Partnereimnek csak ajánlani tudom az önök webáruházát."
Rita
"Köszönöm a segítséget és a korrekt hozzáállást"
Rita
"Istenem ha csupa ilyen cég lenne a mi kis országunkban… "
Jenő

Bankkártyás fizetési szolgáltatónk

Elfogadott kártyák

itt-vasarolhatsz-logo

Partnerünk

Kozmetika Otthon
Google+

Tudástár

Minimális befektetés a magasabb életminőségért – avagy a diffúzorok jótékony hatása

Tudomást sem veszünk róla, pedig nélkülözhetetlen az életünkhöz és mindenhol körülölel minket. A válasz igen egyszerű, a levegőről lesz...

Tudnivalók a szónikus arctisztításról

Hasznos információk a technológiáról, kezelésekről.

Miért jó és hatékony az ultrahangos kezelés?

Mit nevezünk ultrahangnak? Az emberi fül számára nem érzékelhető, 20 kHz-nél magasabb frekvenciájú hangokat nevezzük ultrahangnak. Az ultrahang...
Ne maradjon le egyetlen egy akciónkról, újdonságunkról vagy hasznos tanácsunkról se!
Olyan új információkhoz juthat, amit még a barátnői sem ismernek!
érdekel
Speciális ajánlatok