Kedves Vásárlóink! Regisztráció nélkül is vásárolhatnak. GLS-sel szállítunk, utánvét esetén fizethetnek bankkártyával is. Köszönjük, Rio Beauty csapata

Elegance exclusive sminktükör dimmelhető LED világítással, nagy méret

Elegance exclusive sminktükör dimmelhető LED világítással, nagy méret
Elegance exclusive sminktükör dimmelhető LED világítással, nagy méret Elegance exclusive sminktükör dimmelhető LED világítással, nagy méret Elegance exclusive sminktükör dimmelhető LED világítással, nagy méret Elegance exclusive sminktükör dimmelhető LED világítással, nagy méret Elegance exclusive sminktükör dimmelhető LED világítással, nagy méret
Cikkszám: MMBM
Nem rendelhető


Ezt a termékünket már nem forgalmazzuk, helyette a következő új modellt ajánljuk: Hollywood glamour sminktükör LED (meleg-hideg fény dimmelhető) világítással
24 990,- Ft
Szállítási díj: ha a megrendelt termékek összára 29 990 Ft alatti, akkor 1 650 Ft, felette ingyenes.
Az angol Rio Beauty Elegance kozmetikai és sminktükör 30 cm-es magasságal, 7x nagyítású tükörrel, praktikusan forgatható, 20 darab fényerő szabályozható LED égővel, fehér lakk fényezésével egyedülálló darabja azonnal a kedvence lesz!
 
Ismerje meg a Rio prémium kategóriás kozmetikai sminktükrét, amely megjelenését a különleges szabályozható LED szalagvilágítás teszi még káprázatosabbá!
 
Kötelező kellék minden hölgy számára a fürdőszobába vagy a pipereasztalra!
 
Az angol Rio sminktükrével nem fogsz elkövetni sminkbakikat, a 7x-es nagyítású tükörben a legapróbb részleteket is észreveheted! Készítsd el a sminked, formázd a szemöldököd a Rio Elegáns 7x nagyítású sminktükrével és nem fogsz csalódni az eredményben! A tükörnek szabályozható a fényerőssége, így mindig be tudod állítani a háttérvilágítást vagy a természetes fényt.
 
A tökéletes sminket csak úgy lehet elkészíteni, ha megfelelő a világítás, szerencsére a helytakarékos Rio sminktükörnek 20 db LED égője van, amellyel beállíthatók a különböző fényviszonyok. Minden napszaknak megfelelően kiválaszthatjuk a fényerősséget, nappal egy világosabb kékes szín javasolt, ha pedig este készülsz valahova akkor a lágyabb fényerőt ajánljuk. A LED világítás akár kristálytiszta visszaverődésre fényesíthető vagy egy hangulatos, lágyabb fényerő is kiválasztható.
 
A tükör egyedi, elforgatható kivitelezésű, vízszintesen 180°-ban és függőlegesen 360°-ban is elforgatható, így bármilyen szögben beállítható. A 7x-es nagyító tükörrel a kontaktlencse felhelyezést, szemöldökszedést, sminkelést és az otthoni kozmetikai kezeléseket is megkönnyíti.
 

A Rio Beauty Elegáns kozmetikai sminktükör tulajdonságai:

► Nagy felület: 175 x 146 mm
► 7x nagyítás, hogy kristálytisztán látszódjon minden apró részlet
► Bármilyen szögben használható, dönthető
► 20 LED égő a tökéletes világításhoz
► Dimmelhető
► Exkluzív, elegáns hófehér színben
► Szabályozható fényerő érintőkapcsolóval
► 360˚-os elforgatás függőlegesen
► 180˚-os elforgatás vízszintesen
► Könnyen tisztítható
► USB kábel működteti vagy 3 db AA elem
 

Garancia:

A Rio Beauty Elegáns sminktükör normál használata esetén 2 év cseregaranciát biztosítunk a normál felhasználásból eredő hibákra. A használati útmutatóban leírtaktól eltérő üzemeltetésből eredő károkra, illetve a megnyitott készülékre a garancia nem vonatkozik. Kérjük, őrizze meg a számlát, mert a garancia csak a számla bemutatásával érvényesíthető.
 
A gyártó előzetes bejelentés nélküli változtatásának jogát fenntartjuk.
A termék forgalmazója a Mopa Kft.
© The Dezac Group Ltd 2020
Áraink az ÁFÁ-t tartalmazzák.

Partnerünk

Kozmetika Otthon

Bankkártyás fizetési szolgáltatónk

Elfogadott kártyák

Tudástár

Miért használjunk ultrahangos párásítót gyermekünk hálószobájában is?

Mondj búcsút a fullasztó levegőnek és a száraz bőrnek!

Minimális befektetés a magasabb életminőségért – avagy a diffúzorok jótékony hatása

Tudomást sem veszünk róla, pedig nélkülözhetetlen az életünkhöz és mindenhol körülölel minket. A válasz igen egyszerű, a levegőről lesz...

Tudnivalók a szónikus arctisztításról

Hasznos információk a technológiáról, kezelésekről.
Ne maradjon le egyetlen egy akciónkról, újdonságunkról vagy hasznos tanácsunkról se!
Olyan új információkhoz juthat, amit még a barátnői sem ismernek!
érdekel
Speciális ajánlatok