Kedves Vásárlóink! Regisztráció nélkül is vásárolhatnak. GLS-sel szállítunk, utánvét esetén fizethetnek bankkártyával is. Köszönjük, Rio Beauty csapata

AeroPilates Reformer készülék magasító állvánnyal és húzódzkodó rúddal

AeroPilates Reformer készülék magasító állvánnyal és húzódzkodó rúddal
AeroPilates Reformer készülék magasító állvánnyal és húzódzkodó rúddal AeroPilates Reformer készülék magasító állvánnyal és húzódzkodó rúddal AeroPilates Reformer készülék magasító állvánnyal és húzódzkodó rúddal AeroPilates Reformer készülék magasító állvánnyal és húzódzkodó rúddal AeroPilates Reformer készülék magasító állvánnyal és húzódzkodó rúddal AeroPilates Reformer készülék magasító állvánnyal és húzódzkodó rúddal AeroPilates Reformer készülék magasító állvánnyal és húzódzkodó rúddal AeroPilates Reformer készülék magasító állvánnyal és húzódzkodó rúddal AeroPilates Reformer készülék magasító állvánnyal és húzódzkodó rúddal AeroPilates Reformer készülék magasító állvánnyal és húzódzkodó rúddal AeroPilates Reformer készülék magasító állvánnyal és húzódzkodó rúddal AeroPilates Reformer készülék magasító állvánnyal és húzódzkodó rúddal AeroPilates Reformer készülék magasító állvánnyal és húzódzkodó rúddal AeroPilates Reformer készülék magasító állvánnyal és húzódzkodó rúddal AeroPilates Reformer készülék magasító állvánnyal és húzódzkodó rúddal AeroPilates Reformer készülék magasító állvánnyal és húzódzkodó rúddal AeroPilates Reformer készülék magasító állvánnyal és húzódzkodó rúddal AeroPilates Reformer készülék magasító állvánnyal és húzódzkodó rúddal AeroPilates Reformer készülék magasító állvánnyal és húzódzkodó rúddal AeroPilates Reformer készülék magasító állvánnyal és húzódzkodó rúddal AeroPilates Reformer készülék magasító állvánnyal és húzódzkodó rúddal AeroPilates Reformer készülék magasító állvánnyal és húzódzkodó rúddal AeroPilates Reformer készülék magasító állvánnyal és húzódzkodó rúddal AeroPilates Reformer készülék magasító állvánnyal és húzódzkodó rúddal AeroPilates Reformer készülék magasító állvánnyal és húzódzkodó rúddal AeroPilates Reformer készülék magasító állvánnyal és húzódzkodó rúddal AeroPilates Reformer készülék magasító állvánnyal és húzódzkodó rúddal AeroPilates Reformer készülék magasító állvánnyal és húzódzkodó rúddal AeroPilates Reformer készülék magasító állvánnyal és húzódzkodó rúddal AeroPilates Reformer készülék magasító állvánnyal és húzódzkodó rúddal AeroPilates Reformer készülék magasító állvánnyal és húzódzkodó rúddal AeroPilates Reformer készülék magasító állvánnyal és húzódzkodó rúddal AeroPilates Reformer készülék magasító állvánnyal és húzódzkodó rúddal AeroPilates Reformer készülék magasító állvánnyal és húzódzkodó rúddal AeroPilates Reformer készülék magasító állvánnyal és húzódzkodó rúddal AeroPilates Reformer készülék magasító állvánnyal és húzódzkodó rúddal
Cikkszám: SPPPAEJP4 435 + SPPP STAND JP + SPPP-WB
Saját raktárban
349 990,- Ft
kosárba
Rio Beauty termékek
2 év
Magyarországi garanciával
Szállítási díj: ha a megrendelt termékek összára 29 990 Ft alatti, akkor 1 650 Ft, felette ingyenes.
Az AeroPilates készülék megtekinthető, kipróbálható bemutatótermünkben:
9021 Győr, Szent István út 10/a (Nemzetközi Iparkamara épülete III. emeleti Kozmetika Otthon bemutatóterem)
 
Kedves Érdeklődőnk, leendő Vásárlónk!
 
Mielőtt megtekintené az AeroPilates adatlapját szeretnénk felhívni kedves figyelmét, hogy a készülékhez 5 DVD-t mellékelünk, amelyeken kezdő, haladó, fitness és kardió gyakorlatok szerepelnek (magyar felirattal).
 
Ezek segítségével legyen akár abszolút kezdő, haladó vagy gyakorlott pilateses, külső segítség nélkül is könnyedén és szabályosan elvégezheti a gyakorlatokat. Kérdés esetén örömmel állunk segítségére!
 
Válassza a Marjolein Burgman nevével fémjelzett, szabadalmaztatott tervek alapján készült eredeti Aeropilates Reformer készüléket!
 
Jó nézelődést és edzést kívánunk!


Update: A készülék összeszereléséhez kisvideót készítettünk, mely a csomag tartalma alatt tekinthető meg!
 
 
♦ Az AeroPilates reformer készüléket most egy szuper csomagban vásárolhatja meg, a készülék mellé egy húzódzkodó rúdat is adunk, amellyel további 20 gyakorlat érhető el, valamint a magasító állvánnyal még kényelmesebben végezheti el a gyakorlatokat.
 
 

Ha már hallott róla:

A pilates mozgásforma több mint 100 éves múltra tekint vissza, a jóga, tai chi, valamint a római harcosok mozdulatkombinációit egyesíti egy modern mozgásformává.
Az AeroPilates Reformer készülékkel már otthona kényelmében is elérhetővé válik a pilates biztonságos és hatékony gyakorlása. 
 
A pilatest orvosok, gyógytornászok ajánlják, akár rehabilitáció alatt álló, vagy mozgásszervi, mentális betegségben szenvedők számára is. A mozgás megkezdése előtt, kérjük konzultáljon orvosával.
A pilates és a jóga szoros kapcsolatban állnak, de a pilates sokkal mozgalmasabb gyakorlatokból áll. Pilates közben nem csak testünk egészségét szolgálhatjuk, hanem jótékony hatással van szellemi és lelki feltöltődésünkre egyaránt. Heti vagy akár napi rendszerességgel pilatesezni nagyon egészséges, segít megszabadulni a napi stressztől, feszültségtől, valamint a gerincre és a test izmaira is jó hatással van. Fontos, hogy a gyakorlatok közben mélyen és helyesen lélegezzünk, mely segít a koncentrációban, a gyakorlatok tökéletesítésében, valamint az energiák áramlásában. A gyakori testmozgás bizonyítottan jó hatással van a társas kapcsolatokra, nő a teljesítőképesség határa és kevésbé teszi fáradékonnyá az embert.
 

Mi az AeroPilates reformer?

Mára a mozgás nem csupán a konditeremben vagy a futásban merül ki, hanem a sportolás végtelen és színes palettájáról válogathatunk. A pilates a jógával karöltve hatalmas tömegeket hódít meg folyamatosan, mely siker oka a mozgásforma hatékonysága és a testre-lélekre gyakorolt pozitív tapasztalatokban rejlik.
 
Cégünk az egészséges sportolás híve, ezért hoztuk el hazánkba Angliából az AeroPilates Reformer készüléket, melynek köszönhetően a pilates már nem csak a stúdiókban vagy termekben érhető el, hanem otthona kényelmében is biztonságosan és hatékonyan végezheti el a gyakorlatokat. A termékhez DVD-ket adunk ajándékba, mellyel könnyedén elsajátíthatja a helyes mozgáskombinációkat és azokra a területekre fókuszálhat, melyeket jobban meg szeretne dolgoztatni. Az AeroPilates Reformer kettő az egyben készülék, hiszen az erősítő és - a nem elhanyagolható - nyújtó gyakorlatok is elvégezhetőek rajta.
Kortól, nemtől függetlenül mindenki számára ideális sporteszköz, legyen a célja akár fogyás, erősítés vagy csak a rendszeres és egészséges mozgás beiktatása a mindennapokba.
 

A pilates edzésformáról:

 
Sokan egy kalap alatt említik a pilatest a jógával, ami bizonyos szinten helytálló, azonban azt érdemes tudni, hogy a pilates dinamikusabb mozgás a jógánál. A pilates gyakorlatok közben a helyes légzéssel a test és szellem összehangolódik, energiával telítődik, megszabadulhat a feszültségtől és a stressztől.
 
 
Akik rendszeresen pilateseznek sokkal kiegyensúlyozottabb életet élnek, testük egészségesebb, izmaik feszesebbek és tartásuk is helyesebb. A pilates jótékony hatása akár a társas és családi kapcsolatokban is érezhető.
A pilates mozgásformát az orvosok és gyógytornászok is előszeretettel ajánlják, hiszen nem csak az egészséges emberek kiváltsága ez a sport, hanem a testi vagy lelki betegséggel küzdők, rehabilitáció alatt állók számára is kifejezetten ideális.
 
 
Pilates során minden mozgás és ezzel az energiaáramlás is a test középpontjából indul, majd a végtagok irányába haladva teljesedik ki. Ennek következtében a belső szerveket védő izmok edződnek. A pilates nem csak a klasszikus módon, matracon végezhető, hanem gépeken is, melyek főként a kezdők számára ideálisak, vagy azoknak, akik még jobban szeretnék tehermentesíteni ízületeiket.
A talajon végzett gyakorlatokra a gravitáció sokkal erősebb hatással van, a törzs és hátizomait ezzel sokkal jobban igénybe véve, lassabb ütemű a fejlődés és kisebb lehet a sikerélmény.
 
 
Az AeroPilates Reformer készülékkel a gyakorlatok könnyebben, de intenzívebben végezhetőek, azonban a tartozékok segítségével az intenzitás fokozatosan növelhető. Rendszeres, akár napi edzéssel a testünkön és lelkünkön végbemenő változás szemmel láthatóak és már az első alkalmaktól kezdve érezhető a javulás.
 
 
A napi rendszeres edzés az AeroPilates Reformer készülékkel nem csupán a betegségben szenvedők, rehabilitáció alatt állók vagy panaszokkal küzdők számára ideális, hanem mindenkinek akinek fontos testi és lelki egészsége, valamint a hosszú, boldog és egészséges élet.
 
 
Ha ülő vagy álló munkát végez, a gerinc melletti tartóizmok fokozott igénybevételnek vannak kitéve, így azok megerősítése kardinális kérdés lehet. Az AeroPilates Reformer készüléken végzett gyakorlatok segítenek megerősíteni a tartóizmokat, így csökken az esetlegesen jelentkező fájdalom és javul a tartás is. Vegye le a terhet gerincoszlopáról és őrizze meg annak egészségét!
 
 
 
 

Az AeroPilates Reformer 435 készülék:

A legismertebb, klasszikus pilates készülék, mely Marjolein Brugman nevéhez fűzödik. Az Ő törekvéseinek és fejlesztéseinek köszönhetően vált elérhetővé ez a készülék mindannyiunk számára.  
Rendszeres használata segít megerősíteni az izmokat, ezzel javítva a helyes testtartást, enyhíti a gerinc és végtag fájdalmakat, rugalmasságot kölcsönöz a testnek. 
Emellett segíti a koncentrációt és az egyensúly érzetet anélkül, hogy az ízületeket terhelés érné.
A következetes használat, koncentrálva a mozdulat minőségére és a hit, hogy szervezete öngyógyításra képes, olyan fájdalom és sérülésmentes életet tesz lehetővé az idő előrehaladásával, mint amiben mindannyian reménykedünk.
A rendszeres Aero Pilates használat segít megelőzni, hogy testünk elhanyagolttá váljon és legyengüljön.
 

Marjolein Brugman az AeroPilates reformer készülékről:

 
A készülék egy sínen mozgó kocsiból, valamint két hosszú csigára erősitett kéz/láb pántból áll. A rugók ellenállásának köszönhetően koncentráltabb erőt fejthet ki izmaikra. A készüléket az evezőpadokkal szemben nem csak ülő helyzetben érdemes használni, hanem akár fekvő pozíciót felvéve is dolgoztathatjuk testünk minden izmait ill. számos gyakorlatsor  áll rendelkezésre igényeinktől függően.
 
Az AeroPilates Reformer készülékkel az erősítő és nyújtó gyakorlatokat is elvégezhetjük.
 
Csupán néhány egyszerű gyakorlatot kell elvégeznünk, mely egyszerűen elsajátítható a készülékhez adott 3 DVD segítségével.
A készülék ideális használata heti 3 alkalommal (mindössze 20 perc  alkalmanként), de ha teheti akkor veheti elő, amikor csak szeretné, akár naponta is, vagy ha kis szabad ideje nyílik testmozgásra, vagy éppen lazítani szeretne.
A készülékhez 3 darab DVD-t adunk ajándékba. A DVD-n lévő edzések teljes körű testmozgást biztosítanak, a kezdő szinttől kezdve, egészen a haladóig. A DVD-knek köszönhetően oktató nélkül, biztonsággal végezhetjük a gyakorlatokat egyedül is, otthonunk kényelmében.
 

A Készülékről:

Az AeroPilates Reformer 435 készülék úgy lett megtervezve, hogy egyszerűen könnyen összeszerelhető legyen, szinte készen érkezik. A trambulint a kéz/láb pántokat hevedereket a görgőket kell összeszerelnie. A  gyakorlatok végeztével pedig összecsukható felére igy nem foglal sok helyet.
Ez az egyik legújabb készülék melyen alapvetően a nyagyobb kerekeknek köszönhetően, könnyebben gördül, halkabb, erősebb hevedereket kapott és a beállitása is egyszerűbb lett. 
 
A készüléken végezhető gyakorlatok száma és fajtája szinte végtelen. A kezdő, haladó és profi egyaránt használhatja. 
 

Izelítő a gyakorlatokból:

 

 

A csomag tartalma:
 
1 db AeroPilates készülék 4 rugós (2 fekete, 1 sárga, 1 piros) az egyszerű összeszereléshez szükséges útmutatóval, eszközökkel
1 db magasító állvány
1 db húzódzkodó rúd (pull up bar)
1 db hátsó cardio rebounder (trambulin)
1 db lábkeret
1 db használati útmutató (magyar nyelvű)
 
 
Különböző kiegészítő, gyakorlatokat bemutató DVD is megtalálhatók a készülék dobozában:
1 db The simple rules DVD
1 db Pure Pilates DVD
1 db Simply Cardio DVD
1 db Basic Workout Package DVD
1 db Primer DVD
Mindegyik DVD eredeti, angol nyelven tekinthető meg, valamint mindegyik DVD-ről küldünk egy magyar feliratos változatot is!
 
 

A készülék összeszerelése videó:

 

 

Garancia:

2 év teljeskörű cseregaranciát biztosítunk a rendeltetésszerű használat során. Az érvényesítéséhez számla, blokk bemutatása szükséges.
 
© The Dezac Group Ltd 2015.
A készülék hivatalos magyarországi forgalmazója a Mopa Kft.
Áraink az ÁFÁ-t tartalmazzák.

Partnerünk

Kozmetika Otthon

Bankkártyás fizetési szolgáltatónk

Elfogadott kártyák

Tudástár

Miért használjunk ultrahangos párásítót gyermekünk hálószobájában is?

Mondj búcsút a fullasztó levegőnek és a száraz bőrnek!

Minimális befektetés a magasabb életminőségért – avagy a diffúzorok jótékony hatása

Tudomást sem veszünk róla, pedig nélkülözhetetlen az életünkhöz és mindenhol körülölel minket. A válasz igen egyszerű, a levegőről lesz...

Tudnivalók a szónikus arctisztításról

Hasznos információk a technológiáról, kezelésekről.
Ne maradjon le egyetlen egy akciónkról, újdonságunkról vagy hasznos tanácsunkról se!
Olyan új információkhoz juthat, amit még a barátnői sem ismernek!
érdekel
Speciális ajánlatok