Kedves Vásárlóink! Regisztráció nélkül is vásárolhatnak. GLS-sel szállítunk, utánvét esetén fizethetnek bankkártyával is. Köszönjük, Rio Beauty csapata

AeroPilates Reformer készülék

AeroPilates Reformer készülék
AeroPilates Reformer készülék AeroPilates Reformer készülék AeroPilates Reformer készülék AeroPilates Reformer készülék AeroPilates Reformer készülék AeroPilates Reformer készülék AeroPilates Reformer készülék AeroPilates Reformer készülék AeroPilates Reformer készülék AeroPilates Reformer készülék AeroPilates Reformer készülék AeroPilates Reformer készülék AeroPilates Reformer készülék AeroPilates Reformer készülék AeroPilates Reformer készülék AeroPilates Reformer készülék AeroPilates Reformer készülék AeroPilates Reformer készülék AeroPilates Reformer készülék AeroPilates Reformer készülék AeroPilates Reformer készülék AeroPilates Reformer készülék AeroPilates Reformer készülék AeroPilates Reformer készülék AeroPilates Reformer készülék AeroPilates Reformer készülék AeroPilates Reformer készülék AeroPilates Reformer készülék AeroPilates Reformer készülék AeroPilates Reformer készülék AeroPilates Reformer készülék AeroPilates Reformer készülék AeroPilates Reformer készülék AeroPilates Reformer készülék AeroPilates Reformer készülék AeroPilates Reformer készülék AeroPilates Reformer készülék AeroPilates Reformer készülék
Cikkszám: SPPP AEJP4 435
Saját raktárban
239 990,- Ft
kosárba
Rio Beauty termékek
2 év
Magyarországi garanciával
Szállítási díj: ha a megrendelt termékek összára 29 990 Ft alatti, akkor 1 650 Ft, felette ingyenes.
Az AeroPilates készülék megtekinthető, kipróbálható bemutatótermünkben:
9021 Győr, Szent István ut 10/a (Nemzetközi Iparkamara épülete III. emeleti Kozmetika Otthon bemutatóterem)
 
 Kedves Érdeklődőnk, leendő Vásárlónk!
 
Mielőtt megtekintené az AeroPilates adatlapját szeretnénk felhívni kedves figyelmét, hogy a készülékhez 3 DVD-t mellékelünk, amelyeken kezdő, haladó, fitness és kardió gyakorlatok szerepelnek (magyar felirattal).
 
Ezek segítségével legyen akár abszolút kezdő, haladó vagy gyakorlott pilateses, külső segítség nélkül is könnyedén és szabályosan elvégezheti a gyakorlatokat. Kérdés esetén örömmel állunk segítségére!
 
Jó nézelődést és edzést kívánunk!
 

Ha már hallott róla:

A pilates mozgásforma több mint 100 éves múltra tekint vissza, a jóga, tai chi, valamint a római harcosok mozdulatkombinációit egyesíti egy modern mozgásformává.
Az AeroPilates Reformer készülékkel már otthona kényelmében is elérhetővé válik a pilates biztonságos és hatékony gyakorlása. 
 
 
 
A pilatest orvosok, gyógytornászok ajánlják, akár rehabilitáció alatt álló, vagy mozgásszervi, mentális betegségben szenvedők számára is. A mozgás megkezdése előtt, kérjük konzultáljon orvosával.
 
A pilates és a jóga szoros kapcsolatban állnak, de a pilates sokkal mozgalmasabb gyakorlatokból áll. Pilates közben nem csak testünk egészségét szolgálhatjuk, hanem jótékony hatással van szellemi és lelki feltöltődésünkre egyaránt. Heti vagy akár napi rendszerességgel pilatesezni nagyon egészséges, segít megszabadulni a napi stressztől, feszültségtől, valamint a gerincre és a test izmaira is jó hatással van. Fontos, hogy a gyakorlatok közben mélyen és helyesen lélegezzünk, mely segít a koncentrációban, a gyakorlatok tökéletesítésében, valamint az energiák áramlásában. A gyakori testmozgás bizonyítottan jó hatással van a társas kapcsolatokra, nő a teljesítőképesség határa és kevésbé teszi fáradékonnyá az embert.
 
Mi az AeroPilates reformer?
Mára a mozgás nem csupán a konditeremben vagy a futásban merül ki, hanem a sportolás végtelen és színes palettájáról válogathatunk. A pilates a jógával karöltve hatalmas tömegeket hódít meg folyamatosan, mely siker oka a mozgásforma hatékonysága és a testre-lélekre gyakorolt pozitív tapasztalatokban rejlik.
 
 
Cégünk az egészséges sportolás híve, ezért hoztuk el hazánkba Angliából az AeroPilates Reformer készüléket, melynek köszönhetően a pilates már nem csak a stúdiókban vagy termekben érhető el, hanem otthona kényelmében is biztonságosan és hatékonyan végezheti el a gyakorlatokat. A termékhez DVD-ket adunk ajándékba, mellyel könnyedén elsajátíthatja a helyes mozgáskombinációkat és azokra a területekre fókuszálhat, melyeket jobban meg szeretne dolgoztatni. Az AeroPilates Reformer kettő az egyben készülék, hiszen az erősítő és - a nem elhanyagolható - nyújtó gyakorlatok is elvégezhetőek rajta.
Kortól, nemtől függetlenül mindenki számára ideális sporteszköz, legyen a célja akár fogyás, erősítés vagy csak a rendszeres és egészséges mozgás beiktatása a mindennapokba.
 
 

A pilates:

Minden mozgás a test középpontjából indul, majd a végtagokban teljesedik ki. Ez a mozdulatsor stimulálja a belső szerveket védő izmokat, mely jótékony hatással van az egészségre.
 
Főként a kezdő pilatesesek számára hasznos készülék az AeroPilates Reformer, mert segít a mozdulatok helyes kivitelezésében, illetve sokkal kevésbé terhelődnek az izmok a talajon végzett gyakorlatokkal szemben. Természetesen a haladó és profi pilatesesek számára is tartogat számos hasznos gyakorlatot.
Az AeroPilates Reformer készüléket saját ütemünkben használva, korlátiankat figyelembe véve, de nem gátat állítva a fejlődésnek, már akár néhány használat után látványos fejlődést tesz lehetővé.
 
Az AeroPilates Reformer készüléket ajánljuk mindenki számára, aki ülő vagy álló munkát végez, gerinc vagy végtag panaszai vannak, illetve egyszerűen, szeretne egészségesebben élni, valamint remek formába jönni. A készüléket kortól függetlenül bárki használhatja.
 
 
 
 

Az AeroPilates Reformer 435 készülék:

A legismertebb, klasszikus pilates készülék, mely Marjolein Brugman nevéhez fűzödik. Az Ő törekvéseinek és fejlesztéseinek köszönhetően vált elérhetővé ez a készülék mindannyiunk számára.  
Rendszeres használata segít megerősíteni az izmokat, ezzel javítva a helyes testtartást, enyhíti a gerinc és végtag fájdalmakat, rugalmasságot kölcsönöz a testnek. 
Emellett segíti a koncentrációt és az egyensúly érzetet anélkül, hogy az ízületeket terhelés érné.
A következetes használat, koncentrálva a mozdulat minőségére és a hit, hogy szervezete öngyógyításra képes, olyan fájdalom és sérülésmentes életet tesz lehetővé az idő előrehaladásával, mint amiben mindannyian reménykedünk.
A rendszeres Aero Pilates használat segít megelőzni, hogy testünk elhanyagolttá váljon és legyengüljön.
 

Marjolein Brugman az AeroPilates reformer készülékről:

 
A készülék egy sínen mozgó kocsiból, valamint két hosszú csigára erősitett kéz/láb pántból áll. A rugók ellenállásának köszönhetően koncentráltabb erőt fejthet ki izmaikra. A készüléket az evezőpadokkal szemben nem csak ülő helyzetben érdemes használni, hanem akár fekvő pozíciót felvéve is dolgoztathatjuk testünk minden izmait ill. számos gyakorlatsor  áll rendelkezésre igényeinktől függően.
 
Az AeroPilates Reformer készülékkel az erősítő és nyújtó gyakorlatokat is elvégezhetjük.
 
Csupán néhány egyszerű gyakorlatot kell elvégeznünk, mely egyszerűen elsajátítható a készülékhez adott 3 DVD segítségével.
A készülék ideális használata heti 3 alkalommal ( mindössze 20 perc  alkalmanként), de ha teheti akkor veheti elő, amikor csak szeretné, akár naponta is, vagy ha kis szabad ideje nyílik testmozgásra, vagy éppen lazítani szeretne.
A készülékhez 3 darab DVD-t adunk ajándékba. A DVD-n lévő edzések teljes körű testmozgást biztosítanak, a kezdő szinttől kezdve, egészen a haladóig. A DVD-knek köszönhetően oktató nélkül, biztonsággal végezhetjük a gyakorlatokat egyedül is, otthonunk kényelmében.
 

A Készülékről:

Az AeroPilates Reformer 435 készülék úgy lett megtervezve, hogy egyszerűen könnyen összeszerelhető legyen, szinte készen érkezik. A trambulint a kéz/láb pántokat hevedereket a görgőket kell összeszerelnie. A  gyakorlatok végeztével pedig összecsukható felére igy nem foglal sok helyet.
Ez az egyik legújabb készülék melyen alapvetően a nyagyobb kerekeknek köszönhetően, könnyebben gördül, halkabb, erősebb hevedereket kapott és a beállitása is egyszerűbb lett. 
 
A készüléken végezhető gyakorlatok száma és fajtája szinte végtelen. A kezdő, haladó és profi egyaránt használhatja. 
 

Izelítő a gyakorlatokból:

 

Az csomag tartalma:

1 db AeroPilates készülék 4 rugóval (2 fekete, 1 sárga, 1 piros), az egyszerű összeszereléshez szükséges útmutatóval, eszközökkel
1 db hátsó cardio rebounder (trambulin)
1 db lábkeret
1 db használati útmutató (magyar nyelvű)
 
Különböző kiegészítő, gyakorlatokat bemutató DVD is megtalálhatók a készülék dobozában:
1 db The simple rules DVD
1 db Pure Pilates DVD
1 db Simply Cardio DVD
1 db Basic Workout Package DVD
1 db Primer DVD
Mindegyik DVD eredeti, angol nyelven tekinthető meg, valamint mindegyik DVD-ről küldünk egy magyar feliratos változatot is!
 
 
A készülékhez magasító állvány is vásárolható a készülék leírása alatti kapcsolódó termékek menüpontban!
 
 

A készülék összeszerelése kisvideó:

 
 

Garancia:

2 év teljeskörű cseregaranciát biztosítunk a rendeltetésszerű használat során. Az érvényesítéséhez számla, blokk bemutatása szükséges.
 
© The Dezac Group Ltd 2015.
A készülék hivatalos magyarországi forgalmazója a Mopa Kft.
Áraink az ÁFÁ-t tartalmazzák.

Partnerünk

Kozmetika Otthon

Bankkártyás fizetési szolgáltatónk

Elfogadott kártyák

Tudástár

Miért használjunk ultrahangos párásítót gyermekünk hálószobájában is?

Mondj búcsút a fullasztó levegőnek és a száraz bőrnek!

Minimális befektetés a magasabb életminőségért – avagy a diffúzorok jótékony hatása

Tudomást sem veszünk róla, pedig nélkülözhetetlen az életünkhöz és mindenhol körülölel minket. A válasz igen egyszerű, a levegőről lesz...

Tudnivalók a szónikus arctisztításról

Hasznos információk a technológiáról, kezelésekről.
Ne maradjon le egyetlen egy akciónkról, újdonságunkról vagy hasznos tanácsunkról se!
Olyan új információkhoz juthat, amit még a barátnői sem ismernek!
érdekel
Speciális ajánlatok