Kedves Vásárlóink! Regisztráció nélkül is vásárolhatnak. GLS-sel szállítunk, utánvét esetén fizethetnek bankkártyával is. Köszönjük, Rio Beauty csapata

A Rio készülékek technológiai ismertetője

Bőrünk szerkezete
 
 
 
A stratum corneum a bőr külső rétege, egy kemény áthatolhatatlan akadály, amely megakadályozza a vegyi anyagok és más szennyezőanyagok behatolását a mögöttes szövetekbe. Ez a szervezet első védelmi vonala a fizikai és kémiai sérülések ellen.
 
A pórusok apró nyílások a bőr felszínén, amelyen keresztül szőrszál vagy víz (izzadság) kijut a bőr belsejéből.
 
Mitesszer: Pórusok eltömődhetnek a szennyeződésektől, elhalt hámsejtektől, és a faggyútól, a bőr természetes síkosítójától megduzzadnak és jobban észrevehetőek. Az eltömődött pórusokat mitesszernek nevezzük. 
 
 
A bőr felépítése
 
 
 
Kollagén rostok támogatják a test szöveteinek a szerkezetét. A kollagén egy fehérje, a kötőszövet fő komponense, amely segít fenntartani a bőr rugalmasságát, feszességét, szilárdságát, textúráját és biztosítja az ellenálló képességét.
 
Az elasztin egy másik, a kötőszöveten belüli fehérje, mely a bőr rugalmasságának fenntartásáért felelős, hogy az a kifeszülés után is megmaradjon.
 
Termékeink főbb felhasználásai
 
 • Tisztítás – a rendszeres tisztítás elengedhetetlen része a bőr egészségesen tartásának. Mivel azonban a bőr keményebb külső réteggel rendelkezik, nehéz a bőrt alaposan megtisztítani. Azok az eszközök, amelyek lehetővé teszik az alapos tisztítás, jelentősen javítják a bőr megjelenését és a textúráját.
  Rio bőrtisztító készülékek:
  Mély pórus tisztító, hidratáló készülék (megszűnt, a helyettesítő termékeket ide kattintva tekintheti meg)
  Ultrahangos mély bőrtisztító készülék
   
 • Fiatalító kezelések - a kor előrehaladtával, vagy külső tényezők – mint UV sugárzás, melyek károsítják a sejtek szerkezetét – a szervezetben lévő kulcsfontosságú biokémiai vegyületek termelődése csökken. Ezeket mind hozzájárulnak a bőrünk strukturális és vizuális változásainak láthatóvá válásához, ahogy öregszünk. Rendkívül keresettek azok a termékek, amelyek segítenek a nemkívánatos változások visszafordítását vagy elfedését.
  Rio bőrfiatalító készülékek:
  - Hideg-meleg terápiás bőr- és szemkörnyék ápoló készülék
  Arcfeszesítő készülék
 •       
 • Szőrtelenítő eljárások – kulturálisan a nyugati világban terjedt el, hogy a felesleges szőrzet csúnya, és különösen a nők használnak különböző módszereket, hogy eltávolítsák a nem kívánt testszőrzetet. Ideiglenes és tartós szőrtelenítési módszer egyaránt létezik.
  Tartós és végleges szőrtelenítés a Rioval:
  - IPL szőrtelenítő készülékek
  - Lézeres szőrtelenítő készülékek
  - Gyantázás otthon
 
Hő terápia (Melegítés)
 
 • A bőrfelület egy védőgát, amely megvédi a szervezetet a fizikai és kémiai sérüléstől és nagyon kevés molekula jut át rajta, és azok is többségében kisebb, vízkedvelő molekulák
 • A bőr permeabilitás növelésének egyik módszere, a hőmérséklet növelése a bőr felszínén. A Hideg-meleg terápiás készülék által előállított 42ºC elég meleg ahhoz, hogy elősegítse a jótékony hatásokat, de nem elég meleg ahhoz, hogy fájdalmat vagy kellemetlenséget okozzon. Ez a hőmérsékletemelkedés elősegíti a felszívódás sebességét diffúzió útján (a molekulák egyszerű átjutását egy membránon keresztül a magas koncentrátumú helyről az alacsonyabb koncentrátumú helyre) továbbá megzavarja a bőr külső rétegének szerkezetét, amely lehetővé teszi a molekulák sejtek közti mozgását.
 • A hőmérséklet növekedése számos más élettani hatást is indukál:
  Fokozott tápanyagjuttatás a célterületre: A bőr felmelegítése a vérerek tágulását okozza, amivel a test reagál a hőmérséklet emelkedésre. Mivel az erek kitágulnak, több vér áramlik a bőr felszíne alatt, ezzel extra tápanyagokat és oxigént szállít.
  - A sejtek anyagcsere növelése: Az extra véráramlás felszívódás növekedést és salakanyag eltávolítást eredményez.
  - Nyugtatás: A felmelegedésnek nyugtató hatása is van, jóleső érzést adva ezzel.
 
Kiroterápia (Hűtés)
 
Ahogy az várható, bőrfelszín hőmérsékletcsökkentése ellentétes élettani hatásokat vált ki: - Eye Frissítés 12ºC-ra hűl le, ez az a hőmérséklet, ami elég hűvös ahhoz, hogy megfelelő hatást váltson ki, de nem olyan hideg, hogy fájdalmat vagy zsibbadást okozzon.
 • A bőr áteresztőképességének csökkenése.
 • Csökkentett véráramlás: A bőr hűtése az erek összeszűkölését eredményezi, mivel a szervezet megpróbálja magában tartani a hőt. Mivel az ér összeszűkült, a vér eltávolodik bőrtől.
 • Sejtanyagcsere csökkenés.
 • Frissítés: A hűtés egy vitalizáló erejű frissítés.
 
 
A Rio Hideg-meleg terápiás készülék ezen élettani és érzékszervi hatásokat alkalmazza a bőrön a meleg és hideg lemezei segítségével
 
A melegítéssel javítja a vérkeringést, serkenti a beáramló tápanyagokat és az oxigént a célterületre, miközben eltávolítja a salakanyagokat. A fokozott áteresztőképesség megkönnyíti a bőrápoló termékek aktív hatóanyagainak bejutását a dermális rétegbe.
 
A hűtés lelassítja a sejtek anyagcseréjét, és csökkenti a vér áramlását. A korábban elnyelt aktív hatóanyagoknak több idő áll rendelkezésre, hogy kifejthessék hatásukat, mielőtt még salakanyagként eltávoznának a dermális rétegből.
 
A melegítés és a hűtés váltakoztatásával, a fenti élettani hatásokat ismételheti.
 

A Hideg-meleg terápiás készülék további felhasználási lehetőségei:

 • Reggeli „helyreállítás”: Ha reggel duzzadt szemmel ébred fel, akkor az első dolog, amit megtehet, hogy a készülék hűtő oldalával átfut a szem alatti területen. Kezdjük azzal, hogy óvatosan nyomkodja végig szem alatti területet. Ennek megvan a frissítő és az ébresztő hatása, ami egy szuper dolog reggel, segít, hogy a hűtéssel és a préseléssel eltávolítsa a folyadékot. A két szemét egy perc alatt rendbe tudja hozni.
 • Dugulás oldás: Ha reggelente bedugult orral, arccal ébred (vagy bármikor orrdugulást tapasztal), először a készülék meleg oldalát használja rányomogatva a szem körüli és az orr területeire. A dugulást okozhatja szénanátha vagy megfázás is. Ez nem gyógyító kezelés!
 • Esti randi: Ha a szemei elfáradtak estére, de szeretne elmenni még szórakozni vagy étterembe, a Rio Hideg-meleg terápiás készüléke egy kiváló gyors regeneráló kezelést nyújt. Egyszerűen használja a hideg oldalt a szemkörnyék kezelésére.
 • Azonnali izomlazítás: A hideg oldal a homlokon és a halántékon alkalmazva, kiváló a stressz, fejfájás okozta fájdalom enyhítésére.
 • Hozza ki a legtöbbet a bőrápolásból: használja a saját kedvenc bőrápolóját a hő terápiával, hogy a termékben lévő hatóanyagok gyorsan felszívódjanak. A tökéletes kezelés érdekében hűtő kezeléssel fejezze be a kezelést. Smink előtt is tökéletes bőr előkészítést biztosít!
 
Mik azok az ultrahangos vibrációk?
 • Magas frekvenciás mechanikai mozgás (tipikusan >20,000 ciklus per másodperc vagy >20,000 Hz). A frekvencia olyan magas, hogy túl van az emberi hallás határán - ez az Ultrahang
 • Ha az adott anyagot (szilárd, folyékony vagy gáz) ultrahangos rezgések érik, energia termelődik, ami egy hullám mentén láthatatlanul áthalad az anyagon. A hullámban tárolt energia részben vagy egészben átkerül az egyik molekulából a másikba.
 • Az energia a molekulák egymással történő ütközésével adódik át. A folyamat során a kezdeti energiaforrás eloszlik az anyagban és a kezdeti mechanikai vibráció hőenergiává alakul át.
 • Amikor ultrahangos vibráció éri a bőrt, a bőr védőrétege átmenetileg megszakad, ami tisztító vagy bőrápoló termékkel történő kezeléskor nagyon hasznos.
 • A mikro-rezgések segítenek fellazítani, és leszakítani az elhalt hámsejteket, a felesleges faggyút és egyéb lerakódásokat, amik felhalmozódtak a pórusokban. Ezzel gyengéd, de hatékony tisztítást és hámlasztást eredményez.
 • Szonoforézis: ez a kifejezés írja le a folyamatot, ami átmenetileg növeli a bőr áteresztőképességét ultrahangos rezgések alkalmazása során. A bőr külső rétegének eme zavara és a keletkezett hő kombinációja és a mikro mechanikai hatás folyamat kavitáció néven ismert, ami egy specifikus frekvencián jön létre.
 • Kavitáció: az a formáció, ami az apró gázbuborékok (mikro-buborékok) oszcillációja és összeomlása a bőr felszíni struktúráján. Ott, ahol a mikro-buborékok összeesnek, kis lyukak vagy utak képződnek a bőr külső rétegben, amely lehetővé teszi a nagyobb molekulák áthaladását. Ez a folyamat lehetővé teszi a nagyobb molekulák - mint például a bőrápoló termékekben megtalálható hatóanyagok - számára a bőr felszínén történő áthatolást, ezáltal mélyebbre kerülve, és oda juttatja a hatóanyagot ahol az a legjobban fejtheti ki hatását.
 
 
A Rio Ultrasonic Facial két módon használja ezeket a fiziológiai hatásokat annak érdekében, hogy láthatóan jobb eredményt érjen el bőrtisztításban és a helyileg alkalmazott bőrápoló termékek hatásának kihasználásában.
 • Fokozott tisztítás:
A mélytisztító kezelés mikro-vibráció segítségével távolítja el a pórusokban összegyűlt elhalt hámsejteket és szennyeződések a kezelt felületről.
 • Fokozott felszívódás:
Ha a penge lapos felét ráhelyezi a bőrre, ezzel megindítja a szonoforézis folyamatot, megnyitva az utat a kezelőszérumban található hatóanyagok számára, így azok a bőr mélyebb rétegeibe jutnak.
 • A penge egyedülálló alakja lehetővé teszi a nehezen elérhető helyek, mint az orr és az áll egyes részeinek mitesszerektől való megtisztítását.
 • Az Ultrasonic Facial használata érzékeny bőrű emberek számára is ideális, mivel csak víz kell hozzá. A nagyfrekvenciás rezgés jelenlétét úgy illusztrálhatja a bőrfelületen való használat előtt, ha a pengét egy kemény felülethez, például üveghez érinti.
 • Ha egy csepp vizet cseppent a pengére, akkor is láthatja a gyors porlasztást.
 • Nézze meg a kézfején! Azonnal láthatja a bőr kisimulását. Tesztelheti a homlokán is.
 
Elektroterápia & mikro-áram technológia
 • Az elektromos áramot már sok éve használják bizonyos betegségek (pl. fájdalomcsillapítás) kezelésére. 
 • A kisebb árammal történő eljárásokat esztétikai felhasználásra fejlesztették ki. 
 • Az elektromos áram erősségére és módjára, ahogy az a testhez érve létrejön, a fiziológiai hatást megváltoztatja.
 • A mikro-áram technológia kisfeszültségű áramot használ (kisebb mint 500 µA {mikro Amp}). Az áram ezen a szinten olyan gyenge, hogy alig érezhető. Természetesen, ha a kezelést erősebb fokozaton végzi, a mikro-áram jelenlétét egyértelműen érezni fogja.
 • A két leggyakrabban használt mikro-áram technológia a Galvanikus és a Faradikus terápia, amelyet a Rio Lift Plus arcfeszesítő készüléke is használ. 
 
Mikro-áram technológia
 
 • Galvánáram
Egyirányú, állandó, egyenáram (DC), egy irányba mozgó elektromos áram. Ez a galvánáram legegyszerűbb formája. 
A galvánáramot ez eszköz generálja, ami az eszköz elektródáin át jut a test szöveteibe. Minimum két elektródának kell érintkeznie a bőrrel az áramkör záródásához. 
A galvánáram két kedvező hatása a bőrre az iontoforézis és a kéregménesítés.
 
- Iontoforézis: A bőr külső rétege (a biológiai membrán) megakadályozza a vegyi és szennyező anyagok átjutását a bőrön ezzel védve a mögöttes szövetek fizikai és kémiai sérülését. Az iontoforézis, az ionok (töltéssel rendelkező molekulák) a bőrön áthaladó mozgása a galvánáram hatására. A molekulák pozitív vagy negatív töltésűek, a folyamat elve, hogy az azonos töltésűek taszítják, míg az ellentétes töltésűek vonzzák egymást.
 
A molekula töltésétől függően, a megfelelően töltött elektróda (a pozitív elektróda a pozitív, a negatív elektróda a negatív ionokat taszítja) alkalmas a molekulák átjuttatására a bőrön. Ezt a módszert hatékonyan alkalmazzák bizonyos gyógyszerek bejuttatására a szervezetbe.
 
 
 
A mikro-áram alkalmazásával az ionokat mélyebbre lehet bejuttatni a bőrbe, mint ahogy az ionok a normál mozgásukkal azt megtehetnék. Az iontoforézis folyamata jelentősen megnöveli a bőrápolási termékek felszívódását, mintha azokat csak önmagukban használná.
 
- Kéregmentesítés: A kéregmentesítés azt a reakciót hasznosítja, amikor a galvánáram érintkezik a bőrrel és ott egy lúgos anyag (általában nátrium-hidroxid hacsak nem egy másik lúg van jelen) keletkezik ahol a negatív potenciál van a bőr felszínén és egy savas anyag (sósav) a pozitív pólusnál.  Lehetőség van a bőr szelektív kezelésére is oly módon, hogy a negatív pólust helyezzük a bőr olyan területére, ahol lúgos lerakódások keletkeztek, elősegítve annak fellazulását és az elhalt hámsejtek természetes hámlását, feloldva a pórusokban lerakódott dugulást.
Az eljárás tovább fokozható a lúgos vezető géllel, ami nem csak áramvezetőként funkcionál, hanem faggyúoldószer is egyben.
 
 • Farád áram 
Egy nem folyamatos, megszakított áram (i.d.c). Az áram lehet egyfázisú (az áram egy irányba halad) vagy kétfázisú (az áram mindkét irányba halad).
A galvánárammal szemben, a farád áram megszakított, pulzáló természete egy gyors, azonnali impulzust eredményez, aminek a hirtelen megszűnése okozza az élettani hatást. 
Az elektromos stimuláció az idegsejteken keresztül hat az izmokra. A farád áram hatására egy láncreakciót indul el, amikor is a beáramló kalcium ionok izom összehúzódást eredményeznek. Amint az elektromos impulzus megszűnik, a folyamat megfordul, a kalcium ionok kiáramlanak és az izom elernyed. Az izom összehúzódás mértéke az áram intenzitásától és az impulzus változásától függ. (Azaz hogy milyen gyorsan éri el az elektromos impulzus a csúcspontját, illetve milyen gyorsan tér az vissza a kiindulási pontjába.) 
 
 • Elektromos izom stimuláció (EMS)
Amikor kifejezetten izomnál alkalmazzák a stimulációt, a farád áram kezelés elektromos izom stimuláció néven is ismert (EMS). Számos kedvező hatással rendelkezik:
- Az izom összehúzódás stimulálása javítja az izom tónusát, húzza és feszesíti a petyhüdt izmokat.
- Az izom elernyedése és pihenése egy pumpahatást kelt, mely elősegíti a terület vérellátását, ami a terület extra tápanyag beáramlást, salakanyag eltávolítását eredményez.
- A sejtregeneráció növelése, beleértve a kollagén és az elasztin termelést, elősegíti a célterület feszességét és tonizáltságát.
 
Fényterápia
 
A fény egyfajta energia, mely hullámokban terjed és különböző típusú fényre bontható a hullámhosszától függően, mely nanométerben mérhető (nm). A különféle fényenergiák alkotják a sugárzás elektromágneses spektrumát.
 
 
A tudományos kutatások hosszú ideje azt mutatják, hogy a mesterséges fényforrást használó kezeléseknek nagyon sok jótékony hatása van. A hatás a használt fényenergia formájától és a megcélzott sejtek típusától függ, mivel a szervezetben lévő különböző sejteknek és szöveteknek különböző fényelnyelő tulajdonságai vannak. A fényenergia felszívódása egy fizikai folyamat, ahol az energia a szervezetben hővé alakul át, vagy kémiai reakcióhoz vezet.
 
Amikor a bőrt fényenergiával kezeljük, a fényt a bőr magába szívja vagy az energia mélyebbre hatol a szövetekbe. A bőr alatti fényelnyelő molekulákat kromoforoknak hívjuk. A víz, a melanin, hemoglobin és a kollagén jól példázzák a kromoforokat.
 
Minden kromofor egy adott hullámhosszon nyeli el a fényt. Az intenzitás, a kezelés ideje és a fény adagolása (lehet dózisban vagy folyamatosan) befolyásolja az élettani hatást.
A rövidebb hullámhossz energiájáról ismert, hogy sejtkárosodást és mutációt okoz, például a gamma és a röntgensugarak, ezért az ezeknek való kitettséget korlátozni kell. Ugyanakkor a hosszabb hullámhosszoknak, látható fény, infravörös és rádióhullámoknak nincs ilyenfajta káros hatása, ezért alkalmasak arra, hogy számos egészségügyi és kozmetikai készülékbe építsék be.
 
Ide kattintva tekinthetik meg a fényterápiás készülékeinket. 
 
 • Lézer és IPL
A lézer és az intenzív pulzáló fény (IPL) készülékek működési elve ugyan az a folyamat, ami a szelektív fototermolízis. Ez egy a célsejtekre irányított fényenergia a bőrön keresztül. A célterületen a fényenergia hőenergiává alakul át, ami megsemmisíti vagy a denaturálja a célsejteket.
 
 • Bőr átjárhatóság
A 808 nm hullámhosszú fényenergia az az optimális hullámhossz, mely anélkül hatol be a bőrbe, hogy megégetné azt, és a szőrtüszőben lévő melanin felszívódásához. A bőr átjárhatósága ezen a hullámhosszon a legnagyobb.
 
 
 
 • Lézer
Egy keskeny irányított fénysugár, amely monokróm, koherens és párhuzamosított, azaz a fény egyetlen hullámhossz és szín. A fényrészecskék párhuzamosan haladnak, nagyon kicsi köztük az eltérés, amely lehetővé teszi a fény tovahaladását.
 
 
A lézer hullámhossz lényege, hogy a fényenergia impulzusa és intenzitása csak a kiválasztott kromofórra irányuljon.
 
A lézeres szőrtelenítő a melanint célozza meg (a szőrtüszőben lévő pigmentet), és a hőmérséklet megemelésével pusztítja el a szőrszál növekedéséért felelős sejteket, minimális károsodást okozva a környező szövetekben.
A lézer legfőbb előnye az, hogy a legmagasabb szintű célzott energiát tudja eljuttatni egy meghatározott hullámhosszon (808 nm szőrtelenítéshez).
 
 • Intenzív pulzáló fény (IPL)
Az IPL abban tér el a lézertől, hogy a létrehozott fény polikróm, nem koherens és nem párhuzamosított, azaz a fénysugár több hullámhosszból és színből épül fel, a fényrészecskék több véletlenszerű módon nagyobb térbeli eltéréssel mozognak.
 
 
Bizonyos szempontból IPL technológia sokoldalúbb. A technológia lehetővé teszi, hogy több kromofórt célozzunk meg egy időben. Az IPL készülékek éppen ezért használhatók szőrtelenítésre, kollagén termelés stimulálására, érrendszeri és bőrbetegségek kezelésére.
Azonban a szőrtelenítésnél, a fényimpulzus polikróm természete miatt, az IPL kevésbé szelektív mint a lézer, mert a több hullámhossz nem csak a szőrtüszőben lévő melanint célozza, hanem a környező szövetekben lévő kromofórokat is. Ez limitálja a szőrtüszőbe jutó energiát, hogy elkerülje a környező szövetek károsodását. Az IPL készülékek előnye, hogy a kisebb hatékonyság ellenére a kezelési folyamat sokkal gyorsabb.
 
 
 
 
 • Világító diódák (LED)
A világító dióda(LED) egy olyan félvezető, amely látható fényt bocsájt ki. A fény nagyjából monokróm (az egy hullámhossz miatt) és nem koherens jellegű. 
 
A LED-et bizonyos hullámhosszra lehet specifikálni.
 
A LED-nek relatív alacsony energia leadási képessége van a lézerhez képest. A kívánt energia leadás érdekében a ledeket gyakran csoportokban használják. 
 
A LED-et általában alacsony szintű fényterápiánál használják.
 
A LED technológia a fény moduláció folyamatával váltja ki a kívánt hatást a szervezetben, a sejtek működésének aktiválásával vagy megváltoztatásával. Itt hő nem termelődik és következésképp égési sérülés sem történik. Ehelyett az előállított fényt az epidermális réteg sejtjei elnyelik és ez olyan biokémiai folyamatokat indít el, amik ösztönzik a sejt regenerációs képességét. 
 
A LED fény modulációról kimutatták, hogy lelassítja a kollagén bomlását, mivel gátolja a kollagén bontó enzimek aktivitását és fokozza a kollagén szintézist is, új kollagén termelést eredményez, ami tulajdonképp egy megfiatalító kezelés. 
 
A LED fényről azt is kimutatták, hogy pattanások kezelésre is alkalmas, mivel a kék fény fokozza annak a baktériumnak a pusztulását, ami a pattanás növekedésében játszik kulcsszerepet. A kék és a vörös fény kombinációja a pattanások kezelésében további előnyökkel is bír, mivel a vörös fénynek gyulladáscsökkentő hatása van.
 
Az RF energia az elektromágneses spektrum felső végén helyezkedik el, hatása, hogy hőt generál a megcélzott szövetben. Amikor egy RF készülékkel kezeljük a bőrt, a gyorsan rezgő elektromágneses mezők a töltéssel rendelkező részecskék (negatív töltésű elektronok) mozgását megnövelik és a mozgást akadályozó szövetek találkozásából generálódik a hő.
 
A rádiófrekvenciás kezeléseknek különböző módjai vannak:
 • Az egypólusú rendszer két elektródát használ. Az egyik, amely a bőrrel érintkezik, így hozza létre az ellenállást, míg a másik, egy diszpergáló vagy földelt betét, ami a kezelt terület távolabbi részén van elhelyezve amely lehetővé teszi, hogy az áram áthaladjon a testen és visszajusson a készülékbe. 
 • A többpólusú rendszer a kezelőfejen számos elektródát használ, amely lehetővé teszi a köztük történő energiamozgást és annak bőrön történő koncentrációját.
Az egy, és a többpólusú rendszer is ugyanúgy működik. A leadott hő okozza a kollagén denaturációját, ami serkenti az új kollagén termelődését, így a hőhatás segít beindítani a szervezet saját, természetes megújulási folyamatát. 
 
Az RF energiát ezért a szövetek feszesítésére használják, kihasználva az újratermelődött kollagén bőrfeszesítő, ránctalanító hatását. 
 
Az egypólusú rendszereknél a diszpregnáló elektróda jelenlétében a szövet gyorsabban és mélyebben melegszik fel. Egy 20 mm-es mélységű felmelegítés egyaránt hatással van a bőrre és az alatta lévő zsírra. Az egypólusú rendszer mélyebbre történő hatása miatt kiválóan alkalmas a narancsbőr csökkentésére és alakformálásra.
 
Szójegyzék
 
Keratin = elhalt hámsejtek
Faggyú = olajos anyag, a bőr természetes kenőanyaga
Pórus = apró nyílások bőr felszínén, ahol a szőrszál vagy a víz (izzadság) kijuthat a bőrből
Comedon = eltömődött pórusok
Mitesszer = nyílt comedone
Pattanás = bőrrel zárt comedon
Kollagén = a bőrben található szerkezeti fehérje
Elasztin = a bőr rugalmasságáért felelős fehérje
Fény moduláció = a sejtek működésének élettani változása, amit fényhatás okoz. Nincs hő-károsodás.
Szelektív fototermolízis = egy élettani változás, amit a fényhatásra történő hő-károsodás okoz a sejteknél. .
Vérbőség = fokozott véráramlás
Bőrpír = a fokozott véráramlás okozta kipirosodás
 
A Rio készülékek technológiai ismertetője

Rólunk mondták

"Már ki is próbáltam az arctisztítót és megfelel, elégedett vagyok. Köszönöm a pozitív hozzáállását."
Kati
"Istenem ha csupa ilyen cég lenne a mi kis országunkban… "
Jenő
"Köszönöm a segítséget és a korrekt hozzáállást"
Rita

Bankkártyás fizetési szolgáltatónk

Elfogadott kártyák

itt-vasarolhatsz-logo

Partnerünk

Kozmetika Otthon
Google+

Tudástár

Miért használjunk ultrahangos párásítót gyermekünk hálószobájában is?

Mondj búcsút a fullasztó levegőnek és a száraz bőrnek!

Minimális befektetés a magasabb életminőségért – avagy a diffúzorok jótékony hatása

Tudomást sem veszünk róla, pedig nélkülözhetetlen az életünkhöz és mindenhol körülölel minket. A válasz igen egyszerű, a levegőről lesz...

Tudnivalók a szónikus arctisztításról

Hasznos információk a technológiáról, kezelésekről.
Ne maradjon le egyetlen egy akciónkról, újdonságunkról vagy hasznos tanácsunkról se!
Olyan új információkhoz juthat, amit még a barátnői sem ismernek!
érdekel
Speciális ajánlatok