A gyantázásról röviden


A gyantázás, főként az otthoni gyantázás valószínűleg mindig egy megosztó szőrtelenítése forma lesz, hiszen hatékonysága mellett némi fájdalommal jár. Sokan a fájdalom ellenére csak is a gyantázásra esküsznek és nem kívánnak más szőrtelenítési módokkal "bajlódni".
Számukra és az új technológiák befogadói, kísérletezői számára fejlesztette ki a Rio gyantázó készleteit, a továbbiakban pedig a kíváncsiak a gyantázásról olvashatnak néhány érdekességet.

A gyantázásról röviden

 

A megfelelő gyantázással hetekre is megszabadíthatjuk magunkat a kellemetlen szőrszálaktól, így sokáig biztosít bársonyos tapintású bőrt. Míg egyes nők csak arcuk szőrtelenítését végzik rendszeresen gyantával (szemöldök, bajusz), addig mások lábukat, karukat, sőt egész testüket is ezzel a módszerrel kezelik. Sőt, manapság egyre több férfi is igénybe veszi a szépségszalonok gyantázási szolgáltatásait.

A gyantázás egyik fő előnye, a borotválással szemben, hogy jóval tartósabb eredményeket érhetünk el. Sőt, a rendszeresen gyantázott területeken csökken a visszanövő szőrszálak száma, és amik visszanőnek, azok kevésbé erősek. Akik nem szeretnének naponta bajlódni bikini vonaluk igazításával, vagy szemöldökük rendbe szedésével, azoknak a gyanta az ideális megoldás.

Annak ellenére, hogy a gyantázás egy kényelmes módja a szőrtelenítésnek, mint minden jó dolognak, ennek is vannak hátrányai. Először is, a gyantázás erős próbatétele a fájdalomtűrő képességnek. Attól függően, hogy melyik testrészen végzed a szőrtelenítést, a gyantázás nagy fájdalmakkal is járhat.

Az angol Rio Total Body Waxing terméke 2 féle, egy lágy és kemény gyantát is kínál, hogy a Nők és Férfiak olyan eredményt érjenek el, mint a kozmetikusok, szem előtt tartva, hogy a különböző bőrtípusok és felületek szőrtelenítése a legkevésbé fájdalmasabb eljárással történjen meg, ráadásul mind ez akár az otthonukban!

A kemény gyanta mellett a lágy gyanta összetevői révén kisebb hőmérsékleten használható, ezért kíméletesebb használatot eredményez és a kényesebb testrészeken is bátrabban használható mint pld.: az áll, szemöldök, arc, száj feletti rész, hónalj, bikini vonal**, intim részek. A manapság divatos „Hollywood”** vagy „Brazil”** típusú gyantázásra is remekül alkalmas, melynél egyénektől függően a lágy vagy a kemény gyanta hatékonysága lehet a megfelelőbb.

Összegezve ami a gyantázás mellett szól, megkíméled magad a mindennapos szőrtelenítéstől és az eredménye tartós simaság. A jól ismert mondás, miszerint a szépségért szenvedni kell, itt is érvényes, de az érzékeny területekre kifejlesztett lágy gyanta kíméletességével, talán kevésbé okoz fájdalmat.
 

 

** Brazil: Ez a fazon – meglepő módon – Brazíliából származik, ahol a nők apróbbnál apróbb bikinikben tűnnek fel a strandokon, ezért az összes szőrt eltüntetik magukról elöl, hátul, alul - felül, csupán egy vékony csíkot hagynak középen.

** Hollywood: Nem sok különbség van, csupán annyi, hogy még véletlenül sem maradhat egy kósza szőrszál sem. A hollywoodi hírességek kedvenc választása.

** Bikinivonal: Minden olyan szőrszál eltüntetése, amely bikini viselésekor láthatóvá válna. A szőrtelenítendő terület nagysága leginkább a fürdőruha szabásától függ.
 

Tekintsd meg itt a RIO gyantázó készletét! 

Rólunk mondták

"Istenem ha csupa ilyen cég lenne a mi kis országunkban… "
Jenő
"Már ki is próbáltam az arctisztítót és megfelel, elégedett vagyok. Köszönöm a pozitív hozzáállását."
Kati
"Nagy köszönettel vettem válaszát, és rugalmas, vevőbarát hozzáállásukat!"
Péter

Bankkártyás fizetési szolgáltatónk

Elfogadott kártyák

Partnerünk

Kozmetika Otthon
Google+

Aktuális

Rio Mély pórus tisztító, hidratáló készülék klinikai vizsgálat

Fedezze fel a Rio Mély pórus tisztító, hidratáló készülék hatékonyságát, melyet klinikai tanulmánnyal is alátámasztanak.

Szépség és egészség egyetlen készülékben? Hogyan lehetséges ez?

Folyamatos orrfolyás, légzési nehézség, szűnni nem akaró diszkomfort érzet...jól ismerjük a megfázás okozta panaszokat. A Rio Eye Refresh hideg...

Fehér fogak otthonod kényelmében

A hófehér és egészséges fogsor többé nem álom. Ne költsön csillagászati összegeket fogászati rendelőkben, végezze el kényelmesen, biztonságosan...
Ne maradjon le egyetlen egy akciónkról, újdonságunkról vagy hasznos tanácsunkról se!
Olyan új információkhoz juthat, amit még a barátnői sem ismernek!
Speciális ajánlatok