Kedves Vásárlóink! Regisztráció nélkül is vásárolhatnak. GLS-sel szállítunk, utánvét esetén fizethetnek bankkártyával is. Köszönjük, Rio Beauty csapata

A gyantázásról röviden

A gyantázás, főként az otthoni gyantázás valószínűleg mindig egy megosztó szőrtelenítése forma lesz, hiszen hatékonysága mellett némi fájdalommal jár. Sokan a fájdalom ellenére csak is a gyantázásra esküsznek és nem kívánnak más szőrtelenítési módokkal "bajlódni".
Számukra és az új technológiák befogadói, kísérletezői számára fejlesztette ki a Rio gyantázó készleteit, a továbbiakban pedig a kíváncsiak a gyantázásról olvashatnak néhány érdekességet.

A gyantázásról röviden

 

A megfelelő gyantázással hetekre is megszabadíthatjuk magunkat a kellemetlen szőrszálaktól, így sokáig biztosít bársonyos tapintású bőrt. Míg egyes nők csak arcuk szőrtelenítését végzik rendszeresen gyantával (szemöldök, bajusz), addig mások lábukat, karukat, sőt egész testüket is ezzel a módszerrel kezelik. Sőt, manapság egyre több férfi is igénybe veszi a szépségszalonok gyantázási szolgáltatásait.

A gyantázás egyik fő előnye, a borotválással szemben, hogy jóval tartósabb eredményeket érhetünk el. Sőt, a rendszeresen gyantázott területeken csökken a visszanövő szőrszálak száma, és amik visszanőnek, azok kevésbé erősek. Akik nem szeretnének naponta bajlódni bikini vonaluk igazításával, vagy szemöldökük rendbe szedésével, azoknak a gyanta az ideális megoldás.

Annak ellenére, hogy a gyantázás egy kényelmes módja a szőrtelenítésnek, mint minden jó dolognak, ennek is vannak hátrányai. Először is, a gyantázás erős próbatétele a fájdalomtűrő képességnek. Attól függően, hogy melyik testrészen végzed a szőrtelenítést, a gyantázás nagy fájdalmakkal is járhat.

Az angol Rio Total Body Waxing terméke 2 féle, egy lágy és kemény gyantát is kínál, hogy a Nők és Férfiak olyan eredményt érjenek el, mint a kozmetikusok, szem előtt tartva, hogy a különböző bőrtípusok és felületek szőrtelenítése a legkevésbé fájdalmasabb eljárással történjen meg, ráadásul mind ez akár az otthonukban!

A kemény gyanta mellett a lágy gyanta összetevői révén kisebb hőmérsékleten használható, ezért kíméletesebb használatot eredményez és a kényesebb testrészeken is bátrabban használható mint pld.: az áll, szemöldök, arc, száj feletti rész, hónalj, bikini vonal*, intim részek. A manapság divatos „Hollywood”* vagy „Brazil”* típusú gyantázásra is remekül alkalmas, melynél egyénektől függően a lágy vagy a kemény gyanta hatékonysága lehet a megfelelőbb.

Összegezve ami a gyantázás mellett szól, megkíméled magad a mindennapos szőrtelenítéstől és az eredménye tartós simaság. A jól ismert mondás, miszerint a szépségért szenvedni kell, itt is érvényes, de az érzékeny területekre kifejlesztett lágy gyanta kíméletességével, talán kevésbé okoz fájdalmat.
 

 

* Brazil: Ez a fazon - meglepő módon - Brazíliából származik, ahol a nők apróbbnál apróbb bikinikben tűnnek fel a strandokon, ezért az összes szőrt eltüntetik magukról elöl, hátul, alul - felül, csupán egy vékony csíkot hagynak középen.

* Hollywood: Nem sok különbség van, csupán annyi, hogy még véletlenül sem maradhat egy kósza szőrszál sem. A hollywoodi hírességek kedvenc választása.

* Bikinivonal: Minden olyan szőrszál eltüntetése, amely bikini viselésekor láthatóvá válna. A szőrtelenítendő terület nagysága leginkább a fürdőruha szabásától függ.

 

Tekintsd meg itt a RIO gyantázó készletét! 

A gyantázásról röviden

Rólunk mondták

"Köszönöm a segítséget és a korrekt hozzáállást"
Rita
"Istenem ha csupa ilyen cég lenne a mi kis országunkban… "
Jenő
"Nagyon szépen köszönöm... Példás értékű az önök hozzáállása a rendelésekkel kapcsolatban. Partnereimnek csak ajánlani tudom az önök webáruházát."
Rita

Bankkártyás fizetési szolgáltatónk

Elfogadott kártyák

itt-vasarolhatsz-logo

Partnerünk

Kozmetika Otthon
Google+

Tudástár

Minimális befektetés a magasabb életminőségért – avagy a diffúzorok jótékony hatása

Tudomást sem veszünk róla, pedig nélkülözhetetlen az életünkhöz és mindenhol körülölel minket. A válasz igen egyszerű, a levegőről lesz...

Tudnivalók a szónikus arctisztításról

Hasznos információk a technológiáról, kezelésekről.

Miért jó és hatékony az ultrahangos kezelés?

Mit nevezünk ultrahangnak? Az emberi fül számára nem érzékelhető, 20 kHz-nél magasabb frekvenciájú hangokat nevezzük ultrahangnak. Az ultrahang...
Ne maradjon le egyetlen egy akciónkról, újdonságunkról vagy hasznos tanácsunkról se!
Olyan új információkhoz juthat, amit még a barátnői sem ismernek!
érdekel
Speciális ajánlatok