Kedves Vásárlóink! A kialakult VÍRUS KRÍZISBEN működésünk továbbra is zavartalan! Minimális létszámmal a higiéniai szempontokat maximálisan figyelembe véve dolgozzuk fel a rendeléseket, javasoljuk a bankkártyás és az előre utalásos fizetés választását. A GLS futásszolgálattal dolgozunk akik ÉRINTÉS NÉLKÜLI kézbesítéssel szállítanak az előbbi fizetési módok alkalmazásakor. Vigyázzunk egymásra! Köszönjük, Rio beauty csapata

4 in 1 Női borotva és bőr-arctisztító készülék, ideális IPL és Lézeres szőrtelenítő kezelésekhez, akkumulátoros kivitel

4 in 1 Női borotva és bőr-arctisztító készülék, ideális IPL és Lézeres szőrtelenítő kezelésekhez, akkumulátoros kivitel
4 in 1 Női borotva és bőr-arctisztító készülék, ideális IPL és Lézeres szőrtelenítő kezelésekhez, akkumulátoros kivitel 4 in 1 Női borotva és bőr-arctisztító készülék, ideális IPL és Lézeres szőrtelenítő kezelésekhez, akkumulátoros kivitel 4 in 1 Női borotva és bőr-arctisztító készülék, ideális IPL és Lézeres szőrtelenítő kezelésekhez, akkumulátoros kivitel 4 in 1 Női borotva és bőr-arctisztító készülék, ideális IPL és Lézeres szőrtelenítő kezelésekhez, akkumulátoros kivitel 4 in 1 Női borotva és bőr-arctisztító készülék, ideális IPL és Lézeres szőrtelenítő kezelésekhez, akkumulátoros kivitel 4 in 1 Női borotva és bőr-arctisztító készülék, ideális IPL és Lézeres szőrtelenítő kezelésekhez, akkumulátoros kivitel 4 in 1 Női borotva és bőr-arctisztító készülék, ideális IPL és Lézeres szőrtelenítő kezelésekhez, akkumulátoros kivitel 4 in 1 Női borotva és bőr-arctisztító készülék, ideális IPL és Lézeres szőrtelenítő kezelésekhez, akkumulátoros kivitel
Cikkszám: SHFA
Kifutott termék
21 990,- Ft
Rio Beauty termékek
2 év
Magyarországi garanciával
Szállítási díj: ha a megrendelt termékek összára 19 990 Ft alatti, akkor 1 500 Ft, felette ingyenes.
Egyetlen készülékkel kíméletesen tisztíthatja meg arcbőrét, borotválhatja bársonyosan simává a kívánt testrészeket, trimmelheti a kívánt területeket és távolíthatja el a szőrt a nehezen elérhető vagy kis méretű területekről is.
 
Ideális választás az IPL és Lézeres szőrtelenítést végzők számára!
 
A korszerű és praktikus USB -vel töltehető akkumulátoros kivitele révén könnyű és hosszan tartó a készülék használata.
 
A 4 in 1 Női borotva és bőr-arctisztító készülék szett 4 db praktikus fejet tartalmaz
  • Szuper lágy arc tisztító kefe
  • Nagy méretű borotva és nyíró a nagy testfelületek szőrtelenítéséhez (pl. lábak, karok)
  • Közepes borotva a kisebb és ívelt bőrfelületekhez (pl. hónalj)
  • Precíziós borotva (pl. a szemöldök formázáshoz) 
Arctisztítás a 4 in 1 Női borotva és bőr-arctisztító készülékkel
 
A mozgó fejnek, sörtéknek köszönhetően hatékonyan távolíthatja el a sminket és az arcbőrére ragadt poszt kort, a pórusok mélyéről is. Ezzel megakadályozza a gyulladt pattanások mitesszerek kialakulását. Arcbőre sokkal egészségesebbé, puhábbá és természetesen ragyogóvá válik. A készülék mellé alkalmazhatja kedvenc arcmosóját is, ezzel növelve a tisztítás és hidratálás hatékonyságát.
 
Arctisztító kefe:
Az arctisztító kefe fej alkalmazásával nem csupán a sminktől, portól, kosztól szabadulhat meg, hanem az elhalt hámsejtektől is, így bőrradírként is funkcionál. A felesleges, elhalt hámsejtek eltávolításával hatékonyabban szívódnak fel a hidratáló krémek, valamint az enyhe ráncok kisimulnak, a ráncosodás megelőzhető.
 
Nagy méretű borotva és trimmelő fej:
 
Láb és karszőrzet eltávolítására alkalmas. Ideális akár IPL, lézeres kezeléshez történő előkészületekhez is.
Amennyiben hosszabb szőrszálakat szeretne eltávolítani, használja először a trimmert, így a borotvával sokkal könnyebben és hatékonyabban távolítja el a szőrt. Távolítsa el a trimmer fejet és a rövidebb szőrszálak eltávolítását azonnal meg is kezdheti a nagy méretű borotvával.
 
Közepes borotva:
 
A közepes fejet a kisebb bőrfelületekhez terveztük. Ideális a hónalj, lábfej szőrtelenítésére.
 
Precíziós borotva:
 
A precíziós borotva a kis és nehezen elérhető bőrfelületekhez lett tervezve, mint az arc, szemöldök és bikini vonal.
 
 
A készülék legnagyobb előnye, hogy bárhová könnyen magával viheti, akár utazások alkalmával is. Nem kell a zuhany alatt bajlódnia a borotvával, mellyel könnyen megsértheti bőrét. Minden bőrfelülethez különböző méretű fejet használhat, így könnyedén, akár 100%-os hatékonysággal távolítható el minden egyes szőrszál.
 
Kifejezetten ajánlott az IPL és lézeres szőrtelenítő készülékek használata előtt, mivel nem sérti fel a bőrfelszínt, mint a hagyományos borotva, így az IPL vagy lézeres kezelés során a bőr sokkal kevésbé van kitéve irritációnak.
 
A 3 méretű borotva és trimmelő mellet plusz funkció az arctisztítás, ezzel egy nagyon hasznos készülék lehet a társa a mindennapi arcápolás és szőrtelenítés során.
 
Garancia:
 
A készülék normál használata esetén 2 év teljeskörű vevőbarát magyarországi cseregaranciát biztosítunk, melyet a blokk, számla és garancialevél ellenében lehet érvényesíteni a vevőszolgálat elérhetőségein.
 
A Csomag tartalma:
 
1 db készülék
1 db nagy trimmelő fej
1 db preciziós borotva fej
1 db közepes borotva fej
1 db arctisztító kefe fej
1 db készülék tartó
1 db USB töltő kábel
1 db tisztító kefe
1 db használati útmutató
 
© The Dezac Group Ltd 2017
A készülék hivatalos forgalmazója a MOPA Kft.
 
 
Áraink az ÁFÁ-t tartalmazzák.

Partnerünk

Kozmetika Otthon

Bankkártyás fizetési szolgáltatónk

Elfogadott kártyák

Tudástár

A Rio készülékek technológiai ismertetője

Bőrünk szerkezete A stratum corneum a bőr külső rétege, egy kemény áthatolhatatlan akadály, amely megakadályozza a vegyi anyagok és...

Rio bőrápoló krémek, szérumok hatóanyagai

Hogyan fejtik ki hatásukat a Rio arcápoló készülékei? Tekintse meg milyen hatóanyagok épülnek bőrébe használatuk során.

Rio Mély pórus tisztító, hidratáló készülék klinikai vizsgálat

Fedezze fel a Rio Mély pórus tisztító, hidratáló készülék hatékonyságát, melyet klinikai tanulmánnyal is alátámasztanak.
Ne maradjon le egyetlen egy akciónkról, újdonságunkról vagy hasznos tanácsunkról se!
Olyan új információkhoz juthat, amit még a barátnői sem ismernek!
érdekel
Speciális ajánlatok