*** Kedves Vásárlóink! Telefonon keresztül is vásárolhatnak. A SAJÁT raktárban felirattal ellátott, 11 óráig leadott rendeléseket másnapra (munkanap) kiszállítjuk GLS futárszolgálattal. Jó vásárlást kívánunk! RIO- Team ***

2 in 1 Aquasonic szájzuhany, és szónikus rezgő fogkefe egyben, cserélhető fejek, Időzítő, 3 program, 31000 rezgés/perc, akkumulátoros kivitel

2 in 1 Aquasonic szájzuhany, és szónikus rezgő fogkefe egyben, cserélhető fejek, Időzítő, 3 program, 31000 rezgés/perc, akkumulátoros kivitel
2 in 1 Aquasonic szájzuhany, és szónikus rezgő fogkefe egyben, cserélhető fejek, Időzítő, 3 program, 31000 rezgés/perc, akkumulátoros kivitel 2 in 1 Aquasonic szájzuhany, és szónikus rezgő fogkefe egyben, cserélhető fejek, Időzítő, 3 program, 31000 rezgés/perc, akkumulátoros kivitel 2 in 1 Aquasonic szájzuhany, és szónikus rezgő fogkefe egyben, cserélhető fejek, Időzítő, 3 program, 31000 rezgés/perc, akkumulátoros kivitel 2 in 1 Aquasonic szájzuhany, és szónikus rezgő fogkefe egyben, cserélhető fejek, Időzítő, 3 program, 31000 rezgés/perc, akkumulátoros kivitel 2 in 1 Aquasonic szájzuhany, és szónikus rezgő fogkefe egyben, cserélhető fejek, Időzítő, 3 program, 31000 rezgés/perc, akkumulátoros kivitel 2 in 1 Aquasonic szájzuhany, és szónikus rezgő fogkefe egyben, cserélhető fejek, Időzítő, 3 program, 31000 rezgés/perc, akkumulátoros kivitel 2 in 1 Aquasonic szájzuhany, és szónikus rezgő fogkefe egyben, cserélhető fejek, Időzítő, 3 program, 31000 rezgés/perc, akkumulátoros kivitel 2 in 1 Aquasonic szájzuhany, és szónikus rezgő fogkefe egyben, cserélhető fejek, Időzítő, 3 program, 31000 rezgés/perc, akkumulátoros kivitel 2 in 1 Aquasonic szájzuhany, és szónikus rezgő fogkefe egyben, cserélhető fejek, Időzítő, 3 program, 31000 rezgés/perc, akkumulátoros kivitel 2 in 1 Aquasonic szájzuhany, és szónikus rezgő fogkefe egyben, cserélhető fejek, Időzítő, 3 program, 31000 rezgés/perc, akkumulátoros kivitel 2 in 1 Aquasonic szájzuhany, és szónikus rezgő fogkefe egyben, cserélhető fejek, Időzítő, 3 program, 31000 rezgés/perc, akkumulátoros kivitel 2 in 1 Aquasonic szájzuhany, és szónikus rezgő fogkefe egyben, cserélhető fejek, Időzítő, 3 program, 31000 rezgés/perc, akkumulátoros kivitel
Cikkszám: DCIT
Saját raktárban
49 990,- Ft helyett:
24 990,- Ft
50% kedvezmény
kosárba
Rio Beauty termékek
2 év
Magyarországi garanciával
Szállítási díj: ha a megrendelt termékek összára 19 990 Ft alatti, akkor 1 500 Ft, felette ingyenes.

Az Angol Rio Beauty ÚJ 2 in 1 Aquasonic szájzuhany és szónikus rezgő fogkefe szettje igazi áttörést jelent a szájápolásban.

 
Az egészséges fogaknak és fogínynek az alapja a tudatos, rendszeres és megfelelő szájhigiénia, amelyet nem elég időben elkezdeni, nem szabad megvárni a panaszok kialakulását.
Az optimális, hatékony gondozással megelőzhetőek a különböző fog és íny betegségek, illetve a már meglévő fogászati problémák kezeléséhez is elengedhetetlen a rendszeres, helyes szájápolás.
  
A lehető legegészségesebb és legtisztább fogakért, fogínyért és szájüregért nincs másra szüksége, csak a legújabb Rio Beauty 2 in 1 Aquasonic szájzuhany és szónikus rezgő fogkefe különleges kombinációjára!
A csúcsteljesítményű szájzuhany és szónikus fogkefe kombó segitségével alaposan és intenzíven tisztíthatja meg a fogakat, fogínyt még a nehezen elérhető területeken is.
 
 
 
 
 
 
 
A szájzuhany fúvókájának víznyomása több fogkövet, baktériumot és ételmaradékokat távolít el a fogak közötti kis zugokból, mint a kézi fogkefék vagy más hagyományos szájzuhanyok. Még a legérzékenyebb fogaknál, fogínynél is rendkívül gyengéden dolgozik.  
  
A szónikus vibráció a szónikus fogkeféből hullámokat vált ki, amelyek stimulálják a vizet  és a nyálat a fogak között, elérve a fogínyt, hogy kimossa a fogkövet, baktériumokat és ételmaradványokat azokból a zugokból is, amelyeket nem érnek el a fogkefék sörtéi.
 
A lehető leghatásosabb eredményekért a teljes fog, fogíny ápolás érdekében használja naponta kétszer.
 
Az AquaSonic szájzuhany és szónikus rezgő fogkefe alkalmas olyan személyek számára is, akiknek fogszabályzót hordanak, implantátumuk, koronájuk van vagy parodontális tasakjuk van.

Rio 2 in 1 Aquasonic szájzuhany és szónikus rezgő fogkefe szett előnyei

 • Alapos, hatékony tisztítás az erős, kíméletes vízsugárral
 • Egyszerű, gyors és fájdalommentes használat
 • Megakadályozza a fog és íny problémák kialakulását
 • Automata időzítők
 • Praktikus, 2 in1 szett a teljes szájhigiénáért
 • Kényelmes akkumulátoros használat
 • Eredeti angol gyártmány
 • 2 év magyarországi cseregarancia
 

A szájzuhany tulajdonságai

 • 3 választható tisztító üzemmód, amelyek közül mindenki  megtalálja a számára megfelelőt: normál, gyengéd, pulzáló
 • Intenzitás: 1400 rezgés/perc
 • 2 perces automata időzítés
 • 150ml víztartály
 • Víznyomás 40-90 PSI-ig
 • Kényelmes akkumulátoros használat

A szónikus fogkefe tulajdonságai

 • Extra 31,000 rezgés/mp
 • 3 üzemmód: normál, gyengéd, pulzáló
 • 2 perces automata időzítés, 30 mp-es intervallumonként
 • Kényelmes akkumulátoros használat
A 2 in 1 Aquasonic szájzuhany és szónikus rezgő fogkefe szett 3 különböző beállítással rendelkezik:
 
Normál mód: normál tisztítás, a fogak közé beragadt ételmaradékok eltávolítására ideális.
 
Gyengéd mód: gyengéd tisztítás, mely az érzékeny fogínyre ajánlott.
 
Pulzáló mód: az íny tisztítására és masszírozására, pulzáló módban lehetőség van mélyebb tisztításra, a lepedéket okozó baktériumokat is eltávolítja, mialatt a fogközöket hatékonyan átöblíti. Javasoljuk, hogy dőljön enyhén előre a mosdó felett, száját kissé hagyja nyitva és ezáltal a víz szabadon távozhat.
 
A használat közben lépkedhet az üzemmódok között.
 
A Rio 2 in 1 Aquasonic szájzuhany és szónikus rezgő fogkefe szett használata egyszerű és biztonságos.
 
A szájzuhany használata:
 
A bekapcsolás és az üzemmód kiválasztása után, irányítsa a vízsugarat 90 °-os szögben a foghoz a fogíny magasságában, és lassan végezze a fogak tisztítását a fogínytől felfelé, kívül és belül, alul és felül.
Alaposan tisztítsa meg a fogak közti területet, a fogszabályzót, a koronákat és hidakat, ha rendelkezik ilyennel.
 
A szónikus rezgő fogkefe használata:
 
Bekapcsolás és a megfelelő üzemmód kiválasztása után nedvesítse be a sörtéket, majd a fogkefére tegyen fogkrémet és 45°-ban illessze a sörtéket a fogínyre. Gyengéden nyomja rá, és óvatosan mozgassa a kefét a fogak felületén, kis előre és hátra mozgással. A szónikus folyamat saját maga teszi a dolgát. A maximális hatékonyság érdekében 4 részre kell osztania a fogmosást, és minden részt 30 másodpercig kell mosni. A fogkefe 30 másodpercenként röviden szünetel, és két perc múlva automatikusan kikapcsol.
 
A doboz tartalma:
 • 1 db szájzuhany 150ml-es tartállyal
 • 1 db szónikus rezgő fogkefe
 • 1 db adapter
 • 1 db szónikus fogkefe és szájzuhany tartó, töltőállvány
 • 2 db szájzuhany fúvóka
 • 2 db szónikus rezgő fej
 • 1 db magyar nyelvű használati utasítás
 
Garancia:
 
A Rio AquaSonic Szájzuhany és szónikus rezgő fogkefe normál használata esetén 2 év cseregaranciát biztosítunk a normál felhasználásból eredő hibákra. A használati útmutatóban leírtaktól eltérő üzemeltetésből eredő károkra, illetve a megnyitott készülékre a garancia nem vonatkozik. Kérjük, őrizze meg a számlát, mert a garancia csak a számla bemutatásával érvényesíthető.
 
 
© The Dezac Group Ltd 2018
A készülék hivatalos forgalmazója a MOPA Kft.

Letölthető dokumentumok

Áraink az ÁFÁ-t tartalmazzák.

Partnerünk

Kozmetika Otthon

Bankkártyás fizetési szolgáltatónk

Elfogadott kártyák

Tudástár

A Rio készülékek technológiai ismertetője

Bőrünk szerkezete A stratum corneum a bőr külső rétege, egy kemény áthatolhatatlan akadály, amely megakadályozza a vegyi anyagok és...

Rio bőrápoló krémek, szérumok hatóanyagai

Hogyan fejtik ki hatásukat a Rio arcápoló készülékei? Tekintse meg milyen hatóanyagok épülnek bőrébe használatuk során.

Rio Mély pórus tisztító, hidratáló készülék klinikai vizsgálat

Fedezze fel a Rio Mély pórus tisztító, hidratáló készülék hatékonyságát, melyet klinikai tanulmánnyal is alátámasztanak.
Ne maradjon le egyetlen egy akciónkról, újdonságunkról vagy hasznos tanácsunkról se!
Olyan új információkhoz juthat, amit még a barátnői sem ismernek!
érdekel
Speciális ajánlatok