Ne maradjon le egyetlen egy akciónkról, újdonságunkról vagy hasznos tanácsunkról se!
Olyan új információkhoz juthat, amit még a barátnői sem ismernek!

Repedezett vs. mágneses körömlakk. Melyik a szebb?

A kozmetikai cégek egymás után dobják piacra az izgalmasabbnál izgalmasabb körömlakkjaikat. A Rio Beauty két különleges szettel is jelentkezik, az egyik szett három gyönyörű árnyalatú repedezős lakkot és körömápoló készletet tartalmaz, a másik pedig mágneses lakkokat, öt különböző mintázatú mágnest és körömápoló termékeket tartogat.

 

 

A repedezős körömlakkot talán nem is annyira a hétköznapokra, inkább különleges alkalmakra ajánljuk. Használata rendkívül egyszerű, bármilyen márkájú és színű körömlakkra felkenve drámai repedezős hatást lehet vele elérni. 

Első lépésként vidd fel kedvenc lakkodat a körmeidre. A repedezős körömlakkot használat előtt alaposan rázd fel, majd kend a megszáradt alap körömlakkodra. A repedezős lakk nagyon gyorsan szárad (kb. 30 másodperc) és megrepedezik az alatta levő alaplakkon, így pillanatokon belül geometriai alakzatokat hoz létre a köröm felületén. Az eredmény éles vonalú és egyedülálló mintázatok minden egyes alkalommal.

Alkalmazz vékony réteget a nagyon töredezett hatás kedvéért, vagy egy vastagabb réteget egy kevésbé töredezett megjelenésért.
 

 

 

 

A mágneses körömlakk lényege egyszerű fizika. A lakk vaspigmenteket tartalmaz, mely ugyanúgy viselkedik, mint bármilyen más vasdarab a mágnes közelében. A mágnest a köröm fölé kell helyezni, amilyen közel csak lehet és pár másodperces ott tartás után a lakkban lévő vaspigment berendeződik a mágnes által meghatározott formában. Ezáltal egy egészen egyedi, újszerű mintát kaphatunk, nagyjából pillanatok alatt.

Mint a repedezős lakknál, a mágneses lakk használata előtt is vigyél fel egy réteg alaplakkot a körmödre. Ha megszáradt, kend fel a mágneses lakkot és mielőtt megszáradna, helyezd fölé a mágnest. A Rio Beauty mágneses körömlakk szettje öt mágnest tartalmaz, "v", csillag, hullámos, csíkos és spirál alakú mintázattal. A vaspigmentek pár másodperc alatt berendeződnek. Várd meg, míg a lakkréteg megszárad. Befejezésül vigyél fel még egy réteg átlátszó körömlakkot, hogy a körmeid még fényesebbek legyenek.


Tippünk: Használj színes alaplakkot! Ha erre viszed fel a mágneses lakkot, akkor az alsó réteg átüthet rajta, így még többféleképpen tudod variálni a mintákat.


Még több érdekességet a mágneses körömdíszítőknél találsz.

 

forrás:http://www.hotstyle.hu/?q=repedezett-vs-magneses-koromlakk-melyik-a-szebb

 

Aktuális

Rio Mély pórus tisztító, hidratáló készülék klinikai vizsgálat

Fedezze fel a Rio Mély pórus tisztító, hidratáló készülék hatékonyságát, melyet klinikai tanulmánnyal is alátámasztanak.

Szépség és egészség egyetlen készülékben? Hogyan lehetséges ez?

Folyamatos orrfolyás, légzési nehézség, szűnni nem akaró diszkomfort érzet...jól ismerjük a megfázás okozta panaszokat. A Rio Eye Refresh hideg...

Fehér fogak otthonod kényelmében

A hófehér és egészséges fogsor többé nem álom. Ne költsön csillagászati összegeket fogászati rendelőkben, végezze el kényelmesen, biztonságosan...