Köszöntjük az angol Rio Beauty és Bodi-Tek magyarországi képviseletének hivatalos honlapján!

Profi kozmetikai gépek otthonra

Ne maradjon le egyetlen egy akciónkról, újdonságunkról vagy hasznos tanácsunkról se!
Olyan új információkhoz juthat, amit még a barátnői sem ismernek!

A RIO Beauty-ról

 

Az immár 28 éves Rio® Beauty rövid idő alatt az egyik legnépszerűbb márkává vált termékeivel melyek szalonkezeléseket, technológiát és technikákat kínál bárki számára otthoni használatra. Az idő és pénz megtakarítása mellett egyaránt fontos az is, hogy megválaszthassa mikor a legalkalmasabb Önnek egy-egy kozmetikai kezelés igénybevétele.

 

 

A Rio® Beauty termékek angol gyártója, számos elismerés és díjak mellett megnyerte a Business of the Year díjat, döntős volt több alkalommal, a Környezetvédelmi és Termék innovációs Díjat is magáénak tudhatja. 

A cég filozófiája a minden részletre kiterjedő figyelem, a hagyományos módszerek újragondolása, megkérdőjelezése, valamint az erős környezetbarát hozzáállás.

A Rio® Beauty mögötti lelkesedés és támogatás lehetővé tette, a termékek olyan egymást kiegészítő választékának kifejlesztését és kialakítását, mely eredménye, hogy minden egyes termék valami különlegeset nyújthat a felhasználónak.

Az öt fő terület melyre szépségápolási megoldást kínálnak a különböző termékcsaládok: szőrtelenítés, arcápolás, kéz- és lábápolás, szájhigiénia és testápolás. A wellness és egészség területén BODI-TEK márkanév alatt forgalmazzák termékeiket.


A nagy-britanniai, hazai piaca mellett komoly sikereket ért el számos országban, ahol piacvezető szépségápolási márkává is vált! Nagy népszerűségnek örvend az európai országokban mint Belgium, Franciaország, Németország, Spanyolország, Skandináviai országok, Lengyelország vagy Oroszország, valamint kedvelt márka a tengerentúlon is Amerikában, Ausztráliában, Dél-Amerikában Japánban. Érdekesség, hogy Kínában is jelen van az angol cég mint pld.: Hong Kong, vagy Macao területén. Magyarországon 2011-ben jelentek meg a Rio termékek széles áruválasztékkal, mely a mai napig az igények szerint folyamatosan bővül.


Minden termék esetén a minőség, teljesítmény, stílus és design a fő szempontok, melyet egy angol gyártótól méltán elvárhatunk.

Küldetésünk: Elkötelezni a márka mellett a fogyasztókat az érdekes és innovatív szalon stílusú szépségápolási készülékek iránt, mely minőséget, kényelmet és értéket biztosít minden kedves használónak.